• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar ben hiccc guzel uyuyamiyorum artik agrim sizimda yok nedenini bi turlu anlayamiyorum:KK14:
benim de 3-4 gece çok kalitesiz uykularım oldu.
ama dün akşam şükür normale döndü.
wc molaları hariç uyanmadım.
karnım beni biraz rahatsız ediyor. büyük sayılmaz ama karnımın üstüne yatmaya çalışıyorum sanki.
dönerken vs dikkat etmiyorum. o nedenle çok uyanıyorum.

günaydınn kızlarrr.3 gündür uyuyamıyorum kafayı yicem.nezle olmuşum burnum tıkalı gece nefes alamıyorum,bebek bi yandan,on kere tuvalete kalkıyorum oraya dön buraya dön sabahı zor ediyorum zombi gibiyim şuan :KK14:

dün rapor aldım minoset verdi ateş 39 olursa antibiyotik dedi. okadar kuzum bugün işe geldim halim yok boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam. öyle işte düzelicem yavaş yavaş heralde
inşallah canım Allah şifalar versin
antibiyotiğe ihtiyacın olmaz inşallah

benim kızım da öksürüyomuş babası aradı söyledi ben onlardan önce çıkıyorum
salgın mı var nedir?

inşallah canım Allah şifalar versin
antibiyotiğe ihtiyacın olmaz inşallah

benim kızım da öksürüyomuş babası aradı söyledi ben onlardan önce çıkıyorum
salgın mı var nedir?

kıyamam geçmiş olsun onada ben 7 aydır korudum kendimi geçen çok iş yaptım hiç dinlenmedim sanırım bağışıklığım zayıfladı hemen girdi virüs.
artık yormıcam kendimi.

kıyamam geçmiş olsun onada ben 7 aydır korudum kendimi geçen çok iş yaptım hiç dinlenmedim sanırım bağışıklığım zayıfladı hemen girdi virüs.
artık yormıcam kendimi.
saol canım Allah razı olsun
çok yormamak lazım kendimizi ama kadınız duramıyoruz işte :)

Back