- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #35.581
günaydın, hayırlı cumalar ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 3-4 gece çok kalitesiz uykularım oldu.Gunaydin kizlar ben hiccc guzel uyuyamiyorum artik agrim sizimda yok nedenini bi turlu anlayamiyorum
günaydın hayırlı cumalar nasıl oldun canım?günaydın, hayırlı cumalar ..
günaydınnn cnmm inşş temiz çıkar sonucun bol şansssgünaydın güzel anneler ve kuzuları
yarın sabah kontrolüm var.. heyecanlıyım
ve şeker yüklemem
günaydın hayırlı cumalar nasıl oldun canım?
amin inşallah canım çok saol :)günaydınnn cnmm inşş temiz çıkar sonucun bol şansss
inşallah canım Allah şifalar versindün rapor aldım minoset verdi ateş 39 olursa antibiyotik dedi. okadar kuzum bugün işe geldim halim yok boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam. öyle işte düzelicem yavaş yavaş heralde
inşallah canım Allah şifalar versin
antibiyotiğe ihtiyacın olmaz inşallah
benim kızım da öksürüyomuş babası aradı söyledi ben onlardan önce çıkıyorum
salgın mı var nedir?
saol canım Allah razı olsunkıyamam geçmiş olsun onada ben 7 aydır korudum kendimi geçen çok iş yaptım hiç dinlenmedim sanırım bağışıklığım zayıfladı hemen girdi virüs.
artık yormıcam kendimi.
dün rapor aldım minoset verdi ateş 39 olursa antibiyotik dedi. okadar kuzum bugün işe geldim halim yok boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam. öyle işte düzelicem yavaş yavaş heralde
saol canım Allah razı olsun
çok yormamak lazım kendimizi ama kadınız duramıyoruz işte :)
saol kuzum dikkat ediyorum daha yormam kendimi.günaydın bebekim çok geçmiş olsun kendine iyi bak