• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sendende hayırlı haberler bekliyorz bi test yap biz çatladık burada :KK53:
Merhaba kızlar, Sanırım bende agustos annesi olucam :)
27 kasım adet tarihim hissediyorum.
Rabbim nasip ederse 2. çocugum olucak. şubat 2012 li bir oğlum var.
Hayırlısı olsun canım :KK68:

ben de ağustos annesi olucamm inşallah şekerlerrr. dün idrar testiyle öğrendimm. hepimize Mahşallah.sağlıkla kucağmıza alalım bebişlerimizi İnşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Gözünüz aydıın bugün çok güzel haberler aldık..:KK45: İnş şu 9 ayı sağ salim geçiririz :nazar:

canım hayırlı olsun :) benim son 1 haftadır sol kasığımda sürekli bir batma küçükküçük kramp regl olcakmışım gibi ara ara ağrı oldu. sende de yumurtalarda oldu mu bişey? belim filan hiç ağrımadı. yorumları okudum yerleşme belirtisiymiş.
merak ediyorum sizdeki belirtiler neler kızlar? bir de benim hcg çok düşük sizinkilere göre 32 ama ben reglime 4 gün kala yaptırdım diye sanırım.
Canm bende adetime 4 gun kala yaptrdm ama sennki gec dollenmede olablr yani daha cok yeni bikacgunluktr sennki.. benimde son adetm bittiktn bi hafta sonra kasiklrm agrimaya basladi dedgn gibi sol tarafm batti surekli ve halada devam ediyo ondn bi hafta sonrada goguslrm sisti ve agrimaya basladi ki bende hic olmzdi ordan suphelendm bide cok sik idrara cikiyodm arti halszlik flnda vardi

2.bebeğim ilki sezaryen oldu bu da öyle olucak inşallah. Aslında doğum temmuz sonuna denk geliyor ama ben muhtemel doğum tarihini baz alarak bu topiğe geldim :)

kızlar 2-3 arkadaş facede grup kurduk reklam yasak mı bilmiyorum ama :oops:

2015 Temmuz - Ağustos Anneleri

Gunaydin kizlar :KK49:
Kan tahlili sonucu saglik ocaginda ayni gun cikiyor mu? Yoksa hastaneye ya da acile mi gitmek lazim? Sahsen benim icin baYa acil. Acilen ogrenmek istiyoruuuuuum :KK70:
Malum bugn cuma.
haftasonu girmeden araya :KK48:

[QUOTE="eylul_07, post: 38019318, memberhastanelern kizlar :KK49:
Kan tahlili sonucu saglik ocaginda ayni gun cikiyor mu? Yoksa hastaneye ya da acile mi gitmek lazim? Sahsen benim icin baYa acil. Acilen ogrenmek istiyoruuuuuum :KK70:
Malum bugn cuma.
haftasonu girmeden araya :KK48:[/QUOTE]
Cnm saglik ocagindan hemen cikmiyor cunku kan orneklerini hastanenin labarotuvarina gonderiyorlar diye biliyorum ama hastanelerde eger sabah verirsen ogleden sonra sonucu alabilirsin hayirli haberlerini aliriz insallah

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım hala inanamıyorum dün öğrendim ve çok heyecanlıyım ilk gebeligim rabbim sag ssalim yawrularimizi kucaagimiza almayi nasip etsin inşallahhhh :KK46::anneadayı:

[QUOTE="eylul_07, post: 38019318, memberhastanelern kizlar :KK49:
Malum bugn cuma.
haftasonu girmeden araya :KK48:

Cnm saglik ocagindan hemen cikmiyor cunku kan orneklerini hastanenin labarotuvarina gonderiyorlar diye biliyorum ama hastanelerde eger sabah verirsen ogleden sonra sonucu alabilirsin hayirli haberlerini aliriz insallah[/QUOTE]

SAol canim.sabah verememki 15:30a kadar calisiyorum
Neyse hayirlisi
Bi test patlatirim belki :KK49:

Cnm saglik ocagindan hemen cikmiyorklerini hastanenin labarotuvarina gonderiyorlar diye biliyorum ama hastanelerde eger sabah verirsen ogleden sonra sonucu alabilirsin hayirli haberlerini aliriz insallah
SAol canim.sabah verememki 15:30a kadar calisiyorum
Neyse hayirlisi
Bi test patlatirim belki :KK49:[/QUOTE]
Test yaparsan haberini bekliyorum cnm bnm regle 3gun var test pozitif cikti ama adet belirtilerimde var :(

Back