2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 29 ekim canim. Bakalim 2 hafta sonra cagirdi ama ilk gebeligimde baktim dosyama onda da 8 hafta 2 gunlukkun duyulmus. Neyse stres yapmicam ve beklicem :)
O ZAMAN 2 HAFTA SONRA DAHA DA NET GÖRÜRSÜN HERŞEYİ İNŞŞALLAH
STRES EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ ZATEN CANIM

öyle bi belirti mi varmış kız o zaman ben hamiş değilim

HAHA yok kız öyle belirti normalde duymadım bi bende var bence midem bulanmıyo başka hiçbir tepki yok ee bebek hala içimdeyse göbeğim ondan kaşınıyordur heralde kanda yok demekki yavrum içimde

Bizde bugun kalp atisini duyduk, benim pazartesiden beri inanilmaz bulantim ve kusmam var, igne ve serum yazdi mecbur kalirsan vurdur dedi, bayilacak gibi oluyorum bazen bebisim 7,17 mm imis
Bende senin gibiyim iki gündür hiç bişey yiyemedim gece serum yedim biraz iyi gibiydim.bu sabah yine gittik ama serum alerji yaptı ölümden döndüm kızlar doktorlar seferber oldu beni kurtarmak için nefessiz kaldım hemen oksijen makinesine bağladılar fln offf ne gündü allahım sen bizler yardimci ol...

Kızlaaar benim 2.gebeliğim. Bir tane oğlum var 3yaşında.

Benim sağ kasığımda çok ağrı var. Bacağıma dahi vuruyor. Korkuyorum, kese de daha görünmedi. İnşallah kötü bir şey yoktur.

Kızlaaar benim 2.gebeliğim. Bir tane oğlum var 3yaşında.

Benim sağ kasığımda çok ağrı var. Bacağıma dahi vuruyor. Korkuyorum, kese de daha görünmedi. İnşallah kötü bir şey yoktur.

Aynen canım benimde..
Sağ kasığım acayip durumda..
Bulaşık yıkarken hatta oturduğum yerde ağrı giriyor.
Normaldir inşallah...

canım valla bende pişman oldum bır hafta onceden öğrendıgım ıcın inan buna sabırsızlığım ıcın kızıyorum kendıme tavsıye etmem herseyın zamanı beklemek en dogrusu :)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…