• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktora gittiğinizde kesenizin görünmediğinde dış gebelik riskide yok diye bişey söyledi mi doktorunuz? kese görünmeden bilinebilir mi sizce?

merhaba kizlar...su gece donmeler hareket etmeler vs..konusunda telas yapmayın bebisleeeer cool icerde ve suyunun iicnde onlar rahatlar sizde rahat olun:D...benm canim hicbisi ymek istemiyo mumkunse yemek de yapmayayim:KK48: zaten iki kaisk fazla yesem rahatsz edyr sanki tabaklarca yemisim gbi

Bende acayip yemek yiyorum yaaa..
Bir tane pide yedim öğlen..
Bende yemese keşke..
Kilo alacam diye çok korkuyorum :( :(

canım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyo :-):-):-):-) bu ikonlarada sinir oldum kodlarıda yerleride değişmiş :KK70::KK70::KK70:

Ayyyyyy ne guldum :KK70::KK70::KK70:
Hadi bakalim kendi tahminin ne olacak

Bende acayip yemek yiyorum yaaa..
Bir tane pide yedim öğlen..
Bende yemese keşke..
Kilo alacam diye çok korkuyorum :KK43: :KK43:

Hazir bulanti yokken bol bol yeeee
Gecen hafta ben de oyleydim
Pide ustune lahmacunlar goturdum
Simdi su cumleyi yazarken bile midem bulaniyor.keske daha cok yeseydim.bugun istifra da ettim daha sbh basladik.cok zor bi gundu.nasil gececek gunler cok korkuyorum
Bulantisi olmayanlara tavsiyem coooook yiyin
Benim yerime de :)

merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptım :KK43: bebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler :KK43:

geçmiş olsun canım rabbimaynı acıyı tekrar yaşatmasın. bende ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum

Hazir bulanti yokken bol bol yeeee
Gecen hafta ben de oyleydim
Pide ustune lahmacunlar goturdum
Simdi su cumleyi yazarken bile midem bulaniyor.keske daha cok yeseydim.bugun istifra da ettim daha sbh basladik.cok zor bi gundu.nasil gececek gunler cok korkuyorum
Bulantisi olmayanlara tavsiyem coooook yiyin
Benim yerime de :)

Ahaha valla 65 kilo oldum yaaa 60 kiloydum ben :)
Arttıkça artıyor allahım ölecem çatlayıp.
Boğazım durmuyor :)
Tez zamanda seninde mide bulantın geçer inşallah.

Kizlar dun oglen kan geldi acil gittik.normalde randevum bugundu.alttan bakti gorduk bebisi ve kalbinin attigini cok sukur.progestan verdi endiselenicek bisey yok dedi.bebegimi gordugum an cok guzeldi cok agladim.Allah hepinize yasatsin insallah o ani ve bundan sonrasi da saglikla gecsin hepimiz icin.:nazar::nazar::nazar::anneadayı:
Benimde cumartesi günü olmuştu hemen hastaneye gittik bişey yokmuş ama ömrümden ömür gitti, progestan verdi bana da ama çok fena uyku yapıyo başka kullanan var mı? herkese veriliyo mu acaba?

Kızlar ben çok uyuyorum sizde de var mı
24 saat uyusam uyucam o derece kalmıyor kafam
ama uyandığım mide kötü oluyor

Benimde cumartesi günü olmuştu hemen hastaneye gittik bişey yokmuş ama ömrümden ömür gitti, progestan verdi bana da ama çok fena uyku yapıyo başka kullanan var mı? herkese veriliyo mu acaba?
bende kullanıyorum iğne ve fitilini kanamam yok ama kese etrafında kan birikmesi varmış

Canım bende o hataya düştüm yuttum hep doktor ısrarla içmeyin diyoruz îçiyoosunuz dedi ben vajînadan alıyorım artıkk

Back