2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptım bebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler
üzülme canım sen kalbini temiz tut rabbım saglıklısını nasip eder inşAllah ama güçlü ol Allah size sağlık versin iyi tarafından bak kadınlık hormonlarında problem yok eşinde problem yok şükür etmek gerekir canım rabbim yiyecek ekmeği olan evlat nasip edecek inşAllah dua et bol bol

Hoşbuldum canım morxxx4 valla ne güzel süreci beraber yaşıycaz hepimizin günleri yakın birbirine. Hayırlısıyla doğduklarını görürüz inş.

Ben daha keseyi görmedim haftaya gideceğim... Çok korkuyorum dua edin lütfen...

Aa normaldir o zaman. Yerleşme ağrısı diyorlar ya öyle herhalde. Senin ilk gebeliğin mi canım?

Evet canım ilk gebeliğim. Olabilir yerleşme ağrısı.
Yatarken kalkarken her yerim ağrıyor.
Göğüslerim belim karnım kasıklarım anlatamam yani
İlk diyedir belkide...

Kizlar dun oglen kan geldi acil gittik.normalde randevum bugundu.alttan bakti gorduk bebisi ve kalbinin attigini cok sukur.progestan verdi endiselenicek bisey yok dedi.bebegimi gordugum an cok guzeldi cok agladim.Allah hepinize yasatsin insallah o ani ve bundan sonrasi da saglikla gecsin hepimiz icin.

Amin geçmiş olsun

GEÇMİŞ OLSUN CNM. AMİN

bende her gece yatakta sağa sola dönerken farkında olmadan gerile gerile dönüyorum. Bazı dönüşlerimde kasığıma sancı giriyo ama bende bilmiyorum bişey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…