- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.621
bakalım benim teori tutacak mı gelsin 4. aylarımızda bi an önce cinsiyetler uçuşsun hamileliğin balayısı zaten 2. 3 aylık dilim
benim ki kızım gibi erkenci olursa yengeç bile olabilir başak anneleri şanslı kendimden biliyom annem çok şanslı
kızım başak burcu zaten ikincide başak olur tuttuysa hayırlısı sağlıklı olsunda burçlara pek takılmıyorum sadece doğumum kışa gelmesin istiyorum hayırlısı..
sanırım benim devreler ayarsızzdevrelerimle oynuyosun
hoşgeldin canımMerhaba bizde geldikkk
dun kesinlesti kan testiyle.
Allahim saglikla kavustursun bebeklerimize insallah
keyifli paylasimlarrr
Kızlar yüzük testi yapttınızmı ben yaptım her defasında kız çıktı deneyin sizde genelde doğruymuş
ama başak çocukları iyi olur :) sende bilirsin tabi ilk çocuğundan. neden kışın doğum zormu? yazın hamilelik zor duydum son günleri bizimde yazın ortası oluyor.
Benim de 29 ekim canim. Bakalim 2 hafta sonra cagirdi ama ilk gebeligimde baktim dosyama onda da 8 hafta 2 gunlukkun duyulmus. Neyse stres yapmicam ve beklicem :)GÜNAYDIN CANIM
BEN DEVLET HASTANESİNE GİTTİM ULTRASON İLE KARINDAN BAKTI ÖNCE KESE VAR DEDİ BENDE KALP ATIŞI VAR MI DİYE SORDUM İNCELEDİ BEN GÖRÜYORUM AMA SANA DA GÖSTEREYİM DEDİ
NEFESİMİ TUTMAMI İSTEDİ O ZAMAN MİNİK PIT PITLAR GÖRÜNDÜ YANİ Bİ HAREKETLENME OLDU EKRANDA
BENİM BAT 28 EKİMDİ SENİN HANGİ GÜNDÜ?
evet kızım maşallah çok vicdanlı akıllı bi çocuk tek sorunumuz inatçı ve sinirli. kışın zor bence çünkü hava soğuk kendimimi koruyacam bebeğimi malum bebek hastalıkları dahada zor ama biraz büyürse daha kolay büyür diye düşünüyorum yinede allah ne zaman verirse başım üstüne yardım eder elbet rabbim..
evet 4. 5. 6. ay hamileliğin balayı sonra tekrar ağırlaşıp zorlaşıyodiyorlarki 3 ay geçsin çok hızla akıcak zaman ve zevkli geçicek diyorlar inş.
bende başağımşanslımıyım yani ehueheue
evet 4. 5. 6. ay hamileliğin balayı sonra tekrar ağırlaşıp zorlaşıyo
hayır annen şanslıbu arada bende başağım
bende başağım aynen vicdan diye ölebilirim :) aynı dediğin gibiyim. dilerim çocuğumda bukadar vicdanlı olur.
Zincire yada ipe evlilik yüzüğünü tak göbeğine değdir önce sonra kldır biraz yuvarlak dönerse kız ileri geri gidip gelirse erkek benim kız kardeşim iki gebeliğindede denedi ikisindede doğru çıktı bende kız çıktı bakalım :)ben yaptım erkek çıktı ve bitane başka yapmıyorum görünüyor. aama ben çok yıllar önce yaptım nasıldı bi anlatsan ya cnm?
Kizin yengec mi :) benimki de yengec asiri duygusal :) nasil tepki vericek bebise cok merak ediyorum :)benim ki kızım gibi erkenci olursa yengeç bile olabilir başak anneleri şanslı kendimden biliyom annem çok şanslı
kızım son günle terazi akrep olmasını bekliyorduk 3 hafta erken doğup son gününden teraziyi yakaladı bunuda aslan bekliyoruz son gününden yengeçi yakalıyabilirKizin yengec mi :) benimki de yengec asiri duygusal :) nasil tepki vericek bebise cok merak ediyorum :)
benim kız çok kıskanacak o kesin çünkü aşırı düşkün bana işim zor ya hayırlısıKizin yengec mi :) benimki de yengec asiri duygusal :) nasil tepki vericek bebise cok merak ediyorum :)
inş. cnm ayrıca çok cana yakın maşallah diyim sıcak kanlı nasıl sevdiriyor kendini bir görsen allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip kısmet etsin..
Zincire yada ipe evlilik yüzüğünü tak göbeğine değdir önce sonra kldır biraz yuvarlak dönerse kız ileri geri gidip gelirse erkek benim kız kardeşim iki gebeliğindede denedi ikisindede doğru çıktı bende kız çıktı bakalım :)
amin canım işte kızın tam bir başak iyi niyetli allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?