2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım başak burcu zaten ikincide başak olur tuttuysa hayırlısı sağlıklı olsunda burçlara pek takılmıyorum sadece doğumum kışa gelmesin istiyorum hayırlısı..

ama başak çocukları iyi olur :) sende bilirsin tabi ilk çocuğundan. neden kışın doğum zormu? yazın hamilelik zor duydum son günleri bizimde yazın ortası oluyor.

ama başak çocukları iyi olur :) sende bilirsin tabi ilk çocuğundan. neden kışın doğum zormu? yazın hamilelik zor duydum son günleri bizimde yazın ortası oluyor.

evet kızım maşallah çok vicdanlı akıllı bi çocuk tek sorunumuz inatçı ve sinirli. kışın zor bence çünkü hava soğuk kendimimi koruyacam bebeğimi malum bebek hastalıkları dahada zor ama kış gelmeden doğarsa daha kolay büyür diye düşünüyorum yinede allah ne zaman verirse başım üstüne yardım eder elbet rabbim..

Benim de 29 ekim canim. Bakalim 2 hafta sonra cagirdi ama ilk gebeligimde baktim dosyama onda da 8 hafta 2 gunlukkun duyulmus. Neyse stres yapmicam ve beklicem :)

bende başağım aynen vicdan diye ölebilirim :) aynı dediğin gibiyim. dilerim çocuğumda bukadar vicdanlı olur.

evet 4. 5. 6. ay hamileliğin balayı sonra tekrar ağırlaşıp zorlaşıyo

hayır annen şanslı bu arada bende başağım

hahahha işte aynen doğru annem acaip şanslı söylüyorda zaten iyiki seni doğumuşum diyor eşimde başak olsun istedi bu yüzden ama allahım ne derse o hayırlı olsunlar inş.

bende başağım aynen vicdan diye ölebilirim :) aynı dediğin gibiyim. dilerim çocuğumda bukadar vicdanlı olur.

inş. cnm ayrıca çok cana yakın maşallah diyim sıcak kanlı nasıl sevdiriyor kendini bir görsen allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip kısmet etsin..

ben yaptım erkek çıktı ve bitane başka yapmıyorum görünüyor. aama ben çok yıllar önce yaptım nasıldı bi anlatsan ya cnm?
Zincire yada ipe evlilik yüzüğünü tak göbeğine değdir önce sonra kldır biraz yuvarlak dönerse kız ileri geri gidip gelirse erkek benim kız kardeşim iki gebeliğindede denedi ikisindede doğru çıktı bende kız çıktı bakalım :)

ben ekim annesiyim bebek hareketsizken kışı geçirmek daha kolay bu yaza gelecek ben pek memnun değilim bu durumdan

inş. cnm ayrıca çok cana yakın maşallah diyim sıcak kanlı nasıl sevdiriyor kendini bir görsen allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip kısmet etsin..

amin canım işte kızın tam bir başak iyi niyetli allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.

hahaha tmm cnım deniyim hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…