- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.601
ilk keseyi hatırlıyomusunuz ya ben öyle bi tahmin atıyom belki tutarBENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KESE PATLICAN ŞEKLİNDEYDİ Bİ ERKEK DAHA MI GELECEK YOKSA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk keseyi hatırlıyomusunuz ya ben öyle bi tahmin atıyom belki tutarBENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KESE PATLICAN ŞEKLİNDEYDİ Bİ ERKEK DAHA MI GELECEK YOKSA
ikinci deyince bende sandım ikinci bebeği bekliyorsunuz bi oğlunuz var herkesi kendim gibi sanmaya hazırımben dün gördüm ilk kez patıcana benziyordu
yok canım doğru anlamışsın aynen öyle ikinci bebek olacak ilki de oğlan ama kesesini hatırlmıyorum 7 yaşında oğlumikinci deyince bende sandım ikinci bebeği bekliyorsunuz bi oğlunuz var herkesi kendim gibi sanmaya hazırım
devrelerimle oynuyosunyok canım doğru anlamışsın aynen öyle ikinci bebek olacak ilki de oğlan ama kesesini hatırlmıyorum 7 yaşında oğlum
Merhaba bizde geldikkk
dun kesinlesti kan testiyle.
Allahim saglikla kavustursun bebeklerimize insallah
keyifli paylasimlarrr
canım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyo bu ikonlarada sinir oldum kodlarıda yerleride değişmiş
benimde kızım var kese yuvarlaktı sanırım merak ettim eve gidince bakıcam :)
canm ben 14 le başladım çok şükür kesemizi gördük belli olmuyo onemli olan 2 kat artarak gitmesi
bakalım benim teori tutacak mı gelsin 4. aylarımızda bi an önce cinsiyetler uçuşsun hamileliğin balayısı zaten 2. 3 aylık dilimİREM İYİKİ SANA O SORUYU SORMUŞUM BEN YILLARDIR OĞLUM OLCAK HİSSEDİYORDUM HAMİLE KALDIM HALA AYNI ŞİMDİ KESE RESMİNE BAKTIM BİLGİĞİN PATLICAN İNANAMIYORUM BİLGİĞİN PATLICAN HAKKETEN YA GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ AMA OLSUN SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN YETER.
Ohooo kiz erkek muhabbetleri başlamış bile :)
Gecmi kalmisin ben yahu
bakalım benim teori tutacak mı gelsin 4. aylarımızda bi an önce cinsiyetler uçuşsun hamileliğin balayısı zaten 2. 3 aylık dilim
benim daha ikinci kesin deil cnm bat 20 aralık sabırsızlıkla bekliyorum tuttuysa 31 ağustos doğum görünüyo hayırlısı..
benim daha ikinci kesin deil cnm bat 20 aralık sabırsızlıkla bekliyorum tuttuysa 31 ağustos doğum görünüyo hayırlısı..
Ayy aynen ya gerilmeeye bile korkar oldum benim şubatta bitiyo inş az kaldı azSabahları her kalktığımda esneyip geriliyorum bu sabah çok kötü bir ağrı girdi.
Birşey olacak diye korktum. Zararı var mıdır acaba yaa..
Şu 3 ayı atlatsaydık hayırlısıyla, şubat ayında mı bitiyor 3 ay :)
Herkes gözümü korkutuyor aman dikakt et aman 3 ay önemli... Şubat gelmeyecek gibi :)
esra ne güzel başak olur ehueheu bizler inş aslan annesi olucaz
esra ne güzel başak olur ehueheu bizler inş aslan annesi olucaz