• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyo :-):-):-):-) bu ikonlarada sinir oldum kodlarıda yerleride değişmiş :KK70::KK70::KK70:

İREM İYİKİ SANA O SORUYU SORMUŞUM BEN YILLARDIR OĞLUM OLCAK HİSSEDİYORDUM HAMİLE KALDIM HALA AYNI ŞİMDİ KESE RESMİNE BAKTIM BİLGİĞİN PATLICAN :KK48::KK48::KK48: İNANAMIYORUM BİLGİĞİN PATLICAN HAKKETEN YA GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ AMA OLSUN SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN YETER.

İREM İYİKİ SANA O SORUYU SORMUŞUM BEN YILLARDIR OĞLUM OLCAK HİSSEDİYORDUM HAMİLE KALDIM HALA AYNI ŞİMDİ KESE RESMİNE BAKTIM BİLGİĞİN PATLICAN :KK48::KK48::KK48: İNANAMIYORUM BİLGİĞİN PATLICAN HAKKETEN YA GÖNLÜMDEN GEÇEN KIZ AMA OLSUN SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUN YETER.
bakalım benim teori tutacak mı gelsin 4. aylarımızda bi an önce cinsiyetler uçuşsun hamileliğin balayısı zaten 2. 3 aylık dilim :KK70::KK70::KK70:

Sabahları her kalktığımda esneyip geriliyorum bu sabah çok kötü bir ağrı girdi.
Birşey olacak diye korktum. Zararı var mıdır acaba yaa..
Şu 3 ayı atlatsaydık hayırlısıyla, şubat ayında mı bitiyor 3 ay :)
Herkes gözümü korkutuyor aman dikakt et aman 3 ay önemli... Şubat gelmeyecek gibi :)
Ayy aynen ya gerilmeeye bile korkar oldum benim şubatta bitiyo inş az kaldı az :anneadayı:

Back