- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.561
Anlamaları sorun olcaksa bekle canım hiç belli olmaz gebelik testinde belki çıkar belki çıkmaz ben regly günümde yaptım çıktı.
ben 1 hafta kala yaptırdım 98.35 cıkmıştı :)ben adetime 2 gün kala özel bir hastanenin acilinde yaptırdım iş çıkışı 126 çıkmıştı
merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptımaa ne güzel canım aynı günüz. evet takip edelim bilgilerimizi ozaman sende listeye adını yazdırsana
merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptımbebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler
ben adetime 2 gün kala özel bir hastanenin acilinde yaptırdım iş çıkışı 126 çıkmıştı
merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptımbebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler
ben 1 hafta kala yaptırdım 98.35 cıkmıştı :)
perşembe günü kese görünür mü ki diye randevu almıştım. randevuya gidemeden sabah kanamam 1-2 damla oldu. ultrasonla baktı kese görünmüyor kan tahliline bakalım dediler. kanda da 2 günde bir artış varken ani bi düşüş olup 21 e düşmüş. biyokimyasal gebelik deniyormuş buna.değer 0-5 arasına düşmesi lazımmış.kan verdm bugun sonucu alcm bakalm düşmüşmü.. kese oluşmadıgından kurtaja gerek kalmadı kanamayla attım ama çok zormuş ya..hem agrıya dayanamadm hem üzüldüm.kimseye yaşatmasn rabbim. işte 3-4 ay korunun falan dedi doktor. senin de kese görünmesine çok sevndm rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin canımm :) sen de dikkat et kendini yorma agır falan kaldırmaCanım ya çok üzüldüm inanyaşadım sanki acını.kesen görünmemişmiydi? benim göründü cumartesi günü henüz bir şikayetim olmadı ama bizimde nolacağımız belli olmaz. Hiç üzülme allah yine verir. demekki hayırlısı buymuş.
perşembe günü kese görünür mü ki diye randevu almıştım. randevuya gidemeden sabah kanamam 1-2 damla oldu. ultrasonla baktı kese görünmüyor kan tahliline bakalım dediler. kanda da 2 günde bir artış varken ani bi düşüş olup 21 e düşmüş. biyokimyasal gebelik deniyormuş buna.değer 0-5 arasına düşmesi lazımmış.kan verdm bugun sonucu alcm bakalm düşmüşmü.. kese oluşmadıgından kurtaja gerek kalmadı kanamayla attım ama çok zormuş ya..hem agrıya dayanamadm hem üzüldüm.kimseye yaşatmasn rabbim. işte 3-4 ay korunun falan dedi doktor. senin de kese görünmesine çok sevndm rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin canımm :) sen de dikkat et kendini yorma agır falan kaldırma
saol canm, demekki hayırlısı buymuş.inşallah tekrar olur bakalm.kimseye düşük yaşatmasın, allah herkesin kucagna almayı nasip etsinnüzüldüm cnmama ne gelirse allahtan ilerleyen zamanda inş. tekrar hamile kalırsın
geçmiş olsun inşallah yeniden bebek sahibi olursun üzülmekte haklısın ama ne olur üzülme Allah hepimizin bebişlerini korusunmerhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptımbebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler
her şey allahtan nasip inş çok uzun sürmez, ben de siz gibi anne adayı olurum inşallah. saol duaların için canmmtam cevabını görmeden yazmışım canım :) biz 1 ay korunmadık 7 ay denedik anca oldu ama oldu ozaman çok yandı canım seni çok iyi anlıyorum. doktor bana üzülme oluyor bebeğin ona şükret gene olucak bak gör demişti. ve oldu. dilerim uzun sürer evladıma kavuşurum dilerimki sende en kısa sürede kavuşursun evladına. dualarım seninle.
ne güzel ya erkenden öğrenmişsiniz bende çok merak ediyorum ama bi o kadarda tırsıyorum kan aldırmayı hiç sevmem benayrıca sonuç olumsuz çıkarsa diye tereddütlerimde var en iyisi adet gününü beklemek..
senin için bi tahmin bence kızın olacakKizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Canim benim de 18 aylik kizim var. doktor sut hormonunu. rahim kasilmalarina neden olabileceginden dolayi emzirmeyi kes dedi. Ben de biraktirdim. Ilk birkac gun geceleri ayni uyandigi gibi uyandi ama 1 hafta gecince masallah 3 gundur gece uyanmiyor :)
evet adet günümde 52ydi.2 gün sonra 100 faln olmuştu. aynen dedigin gibi biyokimyasal gebelikmiş.. aslında çok rastlanan bişeymiş ama kadınlar bilemez çogu dedi doktor. adetim 10 gün geçti adet oluyorum sanarlar dedi..canım birde baktım senin değerin ilk 50 lerdeymiş genelde böyle küçük değerler kimyasal olabiliyormus. 50nin altındakiler de o şekilde. sanırım seninde kimyasal oldu üzülme bende geçtiğimiz martda kimyasal yaşadım 22 44 oldu sonra düştü regly şeklinde ama bak gene hamileyim allah sanada en kısa sürede nasip etsin inş.
saol canm, inşalah bakalımm.rabbim sizlere de kucagınıza almayı nasip etsingeçmiş olsun inşallah yeniden bebek sahibi olursun üzülmekte haklısın ama ne olur üzülme Allah hepimizin bebişlerini korusun
Benimde o günden sonra gelmedi ama sürekli uyuyorum bu saatlerde uyanıp tekrar uyuyorum yatıştayım yani hep
Aa bunu yeni duyuyorum aldıralım barii @eylul_07 de ayva demiş, ben yiyorum şimdi farkettim cidden işe yarıyorAyrıca ayva gamze yaparmış :)
Kendime yandaş ikiz annesi buldummmmmm hayırlı olsun bebişlerimiz canııım çok sevindim hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?