• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar. Hcg değerin 78.5 çıktı 5 haftalik hamilelik dediler ama dusuk değilmi yarin tekrr gidecegm ama yinede meraktan sormak istedm
Yani betanın değerleri var en az en fazla diye. Benim ilk betam 537 çıktı banada 4 haftalık dendi.sağlıklı bir gebelik olur inşallah hepimizin.hayırlı olsun gebeliğin

Amin ınş
Yani betanın değerleri var en az en fazla diye. Benim ilk betam 537 çıktı banada 4 haftalık dendi.sağlıklı bir gebelik olur inşallah hepimizin.hayırlı olsun gebeliğin
Forum dada baktm herkesin yuksek hemşire hamilesin dedi 5 haftalik ancak 78 cok cok dusuk bir değer deilmo minimum a yakin

Kizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Canim kalp atisi duyuldu mu? Benim de bugun karnimdan bakti kese gozuktu ama kalp atisi duyulmadi. Ben senden 1 hafta ondeyim gerci. 2 hafta sonra gel dedi.

SLM KIZLAR BEN DE BEBİŞİMLE İLK RANDEVUMA BUGÜN GİTTİM :KK55::KK55:
BU ZAMANA KADAR GİTMEDİĞİM İÇİN HEM BEBEĞİ HEM KALP ATIŞINI GÖRDÜM AMA KALP ATIŞI DİNLETMEDİ SADECE HAREKETİNİ MİNİK PIT PIT LARI GÖRDÜM :KK46::KK46:
BU ARADA BİR SÜRÜ KAN ALINDI İDRAR VERDİM RUTİN TAHLİLLERİM YAPILACAK CUMA GÜNÜ TEKRAR GİDECEĞİM HADİ HAYIRLISI
Canim karnindan mi bakti yoksa alttan mi? Senle ayniyiz. Benim karnimdan bakti bugun keseyi gordu ama kalp atisi duyulmadi :(

18 aylık kızımı hamilelikten dolayı sütten kestim. Meğer ne rahatmisim emzirirken. 3 ten beri ayaktayiz bakalım ne zaman bitecek nöbet:KK51:
Canim benim de 18 aylik kizim var. doktor sut hormonunu. rahim kasilmalarina neden olabileceginden dolayi emzirmeyi kes dedi. Ben de biraktirdim. Ilk birkac gun geceleri ayni uyandigi gibi uyandi ama 1 hafta gecince masallah 3 gundur gece uyanmiyor :)

ikinci hamileliği olan bayanlar sizinki ilk cocuklarla birlikte nasil geciyo...ya yeri geliyo kucagima almam gerekiyo yeri geliyo hasta oluyo beraber uyuyoruz uykusunda tekme atyo...bisi olmaz umarim:KK53: valla ilk hamileleil gbi olmuyo..ilk hamileligi olanlr bol bol yatin dinlenin keyfini cikarin:KK51:
Canim ben bu ara sık sık anannede birakiyorum walla. Calisiyorum zaten ve inanilmaz uykum geliyor. Ilkinde de boyle olmustum ama cocuk olmayinca tabii vurup kafayi uyuyordum. Simdi anannede bile olsa aklim surekli onda. Gercekten ilk hamileligi olanlar keyfini cikarsin :)

Bende öyleydim. Ablam ile anneme söylemiştim sadece.
Eşim trip attı biraz benim anneme niye söylemiyoruz diye :110:
Söylediğimin sabahında kanamam oldu. Şimdi eşim karışmıyo illa böyle bişi mi olması lazımdı bak nazar değdi dedim. Herkes yavaş yavaş öğreniyo artık saklamıyorum ben.
RABBim korusun bebişleri :KK66:

Ben de arkadaşlarıma sordum.Bi kere baktırdım 250 çıktı, bir hafta sonra gittim kalp atışını gördüm dedi ya:D Endişelenme guatr için. İlaçlarını alman lazım sadece :KK66: Aslında forumda da fazla dolanmamak lazım :D Her gördüğümüzden endişe ediyoruz.

günaydın cnm.katılıyorum sana öyle oldu böyle oldular yüzünden kuruyorum zaten :( inşallah bu cumartesi görürüz. millet 10. haftada gidiyor ben hastalıklı gibi 6. hafta geçmek bilmiyor. birde şimdi 2 li 3.lü test yaptırma bişey çıkarsa çocuğu aldırcak değilsin ya gereksiz diyorlar. müdahele edilemiyor boşuna yaptırma diyorlar bıktım yorumlardan.

Merhaba toplu olarak kullanım yaptırmazlar malesef onun yerine 1,5 saat erkençıkabilir yada geç gelebilirsin ancak servisle gidip gelmezsen bu işveren açısından risk olduğundan mesuliyeti kabul edip erken çıkış yada geç giriş yapabilirsin

günaydın cnm kötü olan ne biliyormusun işyerine bunu ilk söylicek kişi benim. kise hakkını aramadı istemediler ilk ben olcam tepki çekicem maalesef. danışma hattı arkadaşa demişki. eğer gel derse işyeri 1,5 saati mesai olarak sana ödemek zorunda demiş. böyle hakkımızda varmış yani.

Kızlar benim kasık ağrım çok fazla özellikle gezerken. Oturunca azalıyor. Sizde varmı kasık ağrısı?

günaydın,
benimde kasık ağrım yürüyünce var oturunca yok cnm. merak etme bazen keskin hareketlerde yapıyorum unutup dahada artıyo.dikkat etmeye çalışıyorum. tanıdığım biri 3. çocuğu düşsün diye nerelerden atlamış zıplamış şimdi kızı 20 yaşında :KK46::KK48: allah kulunu dünyaya getiricekse yazılmışsa oluyor. sorun olucaksa zaten biz ölsekde olmıcaksa olmuyor. bu yüzden hakkaten sakinleşip allaha bırakmalıyız kendimizi.

günaydın hanımlar dün akşam dayanamayıp evdeki ovülasyon testinden yaptım ama malesef negatif çıktı doğrumudur acaba :( bugün gebelik testi alıcam bakalım 4 gün kaldı adetime erkenmidir daha sizce ?

işteyim cnm izin alıp gitmem lazım herkes anlar o zaman belli etmek istemiyorum neyse mecburen bekliycem

Back