• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim karnindan mi bakti yoksa alttan mi? Senle ayniyiz. Benim karnimdan bakti bugun keseyi gordu ama kalp atisi duyulmadi :KK43:
GÜNAYDIN CANIM
BEN DEVLET HASTANESİNE GİTTİM ULTRASON İLE KARINDAN BAKTI ÖNCE KESE VAR DEDİ BENDE KALP ATIŞI VAR MI DİYE SORDUM İNCELEDİ BEN GÖRÜYORUM AMA SANA DA GÖSTEREYİM DEDİ
NEFESİMİ TUTMAMI İSTEDİ O ZAMAN MİNİK PIT PITLAR GÖRÜNDÜ YANİ Bİ HAREKETLENME OLDU EKRANDA
BENİM BAT 28 EKİMDİ SENİN HANGİ GÜNDÜ?

her şey allahtan nasip inş çok uzun sürmez, ben de siz gibi anne adayı olurum inşallah. saol duaların için canmm

cnm zaten benim o kimyasalda 6 ayda olmuştu :) artık doktora gidicez dediğimizde oldu oda 1 haftada düştü. senin daha erken olur okumuştum hemen arkasından tutanlar var sen bence 1-2 ay regly düzene girsin tekrar başla çalışmalara. olur inş. hayırlısı buymuş inşallah rabbim hepimizi üzmeden kavuşturur.

evet adet günümde 52ydi.2 gün sonra 100 faln olmuştu. aynen dedigin gibi biyokimyasal gebelikmiş.. aslında çok rastlanan bişeymiş ama kadınlar bilemez çogu dedi doktor. adetim 10 gün geçti adet oluyorum sanarlar dedi..

aynen öyle anlamadan atlatıyorlar bizler beklediğimiz için helede 1-2 gün geçsin hemen şüpheleniyoruz.ondan öğrendim bende ama 22 olan değerin kötü olduğunu demedi bana bende bilemedim. halbuki burda biri bana değerin düşükse sağlıksız gebelik demişti dediği çıktı.

selam kızlaar epey zamandır yazamadım çünkü pcden bile tiksinmiştim bugün kendimi iyi hissediyorum bebeğimin kalbini dinledim bana ilaç gibi geldi huzurluyum çok şükür darısı diğer bekleyenlere :KK46::KK46::KK46:

Canım seninle hemen hemen aynıyız.
Cumartesi gittim daha nokta kadardı. Göremedim kalbini bile duyamadım. 10 gün sonra gel dedi. Maşallah senin adına çok sevindim yaa...

günaydın taze annişler :KK25::KK25::KK25:

senin için bi tahmin bence kızın olacak :KK66::KK66::KK66: sağlıkla kucağına al inş.

benim kızımda 14 aylık olacak bi haftaya kadar en azından 1.5 olana kadar emzirmek istiyorum kesmedim bakalım benim dr ne diyecek bugun :KK23::KK23::KK23::KK23:
irem ya banada bi tahmin yapsan ya :KK71::KK71::KK71:

Sabahları her kalktığımda esneyip geriliyorum bu sabah çok kötü bir ağrı girdi.
Birşey olacak diye korktum. Zararı var mıdır acaba yaa..
Şu 3 ayı atlatsaydık hayırlısıyla, şubat ayında mı bitiyor 3 ay :)
Herkes gözümü korkutuyor aman dikakt et aman 3 ay önemli... Şubat gelmeyecek gibi :)

her şey allahtan nasip inş çok uzun sürmez, ben de siz gibi anne adayı olurum inşallah. saol duaların için canmm
öncelikle geçmiş olsun üzülmeyin en kısa zamanda rabbim yeniden tattırır bu duyguyu ve gerçekten vardır bi hayrı öyle güzel bi zamanda gelecek ki bebeğiniz gerçekten bu günü bekliyomuş diyeceksiniz, ben 3.5 yıllık evliyim evlendikten bi sene sonra ilkini siz gibi kimyasal yaşadım üzülüp kendinizde sıkıntı falan arıyosunuz ama yok tahliller falan bişey çıkmadı ve dediler ki düşüğün bi ayağı içerdedir gerçekten öyle ben bi dönem tekrar korundum korunmayı bıraktıktan sonrada hemen kaldım kızıma şuan 14 aylık ve ikinci bebişimi bekliyom beklemediğim zamanda sizde yaşıycaksınız inanın :KK66::KK66::KK66:

irem ya banada bi tahmin yapsan ya :KK71::KK71::KK71:
canım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyo :-):-):-):-) bu ikonlarada sinir oldum kodlarıda yerleride değişmiş :KK70::KK70::KK70:

günaydın taze annişler :KK25::KK25::KK25:

senin için bi tahmin bence kızın olacak :KK66::KK66::KK66: sağlıkla kucağına al inş.

benim kızımda 14 aylık olacak bi haftaya kadar en azından 1.5 olana kadar emzirmek istiyorum kesmedim bakalım benim dr ne diyecek bugun :KK23::KK23::KK23::KK23:
canm ben hep ilk çocuğum kesin erkek olucak derdim hamileliğimi öğrendiğimden beri içimde bi ses kızın olucak diyo eşimde kız hissediyo hayırlı sağlıkı evlat olsun inşallah :)

ben kan aldırırken herkez biyerimden tutardı kaçmıyım diye inan bana 2 haftadır kendim oturuyorum hiç umrumda değil bebeğim var ya cesaret geliyo onun için herşeye katlanmaya başlıyorsun inan bana sende hamileysen korkuların gidicek.

4 yaşında kızı olan bir anneyim aslında ama yinede kan aldırmaktan tiksiniyorum. bu arada itiraf edeyim ben hiç vajinal muayene olmadan doğum yaptım dr. bile şaştı kaldı sadece vajinal ultrasonla baktı bir iki kez o kadar çok korkuyordum o muayeneden olamıyordum neyseki 2 ay önce falan akıntı için gittiğimde olabildim sonunda korkunun ecele faydası yok söz konusu sağlık olunca vede bebişler olunca insan herşeyi göze alabiliyor ;)

aynen öyle anlamadan atlatıyorlar bizler beklediğimiz için helede 1-2 gün geçsin hemen şüpheleniyoruz.ondan öğrendim bende ama 22 olan değerin kötü olduğunu demedi bana bende bilemedim. halbuki burda biri bana değerin düşükse sağlıksız gebelik demişti dediği çıktı.
canım değerin düşükse değil geç döllenmiştir adet tarihinde düşük çıkar önemli olan beta değerinin 2 güne bir düzenli artış göstermemesi ki benim kişisel fikrim düşüklerin en masumu bu kimyasal olan her hangi bi müdahalesi yok boş mol yada ilerleyen zamanda ki müdahaleler daha zor rabbim hiç birini yaşatmasın tabi

canım birde baktım senin değerin ilk 50 lerdeymiş genelde böyle küçük değerler kimyasal olabiliyormus. 50nin altındakiler de o şekilde. sanırım seninde kimyasal oldu üzülme bende geçtiğimiz martda kimyasal yaşadım 22 44 oldu sonra düştü regly şeklinde ama bak gene hamileyim allah sanada en kısa sürede nasip etsin inş.
canm ben 14 le başladım çok şükür kesemizi gördük belli olmuyo onemli olan 2 kat artarak gitmesi :KK66::KK66:

4 yaşında kızı olan bir anneyim aslında ama yinede kan aldırmaktan tiksiniyorum. bu arada itiraf edeyim ben hiç vajinal muayene olmadan doğum yaptım dr. bile şaştı kaldı sadece vajinal ultrasonla baktı bir iki kez o kadar çok korkuyordum o muayeneden olamıyordum neyseki 2 ay önce falan akıntı için gittiğimde olabildim sonunda korkunun ecele faydası yok söz konusu sağlık olunca vede bebişler olunca insan herşeyi göze alabiliyor :KK66:
cnm mrb bnde muayeneden coook korkuyorm hsg cekinmek zorunda kaldm çok zorlandm bağıra cağıra cekindm şimdi de tüp bebekle bebeğime kavustm sürekli vajinal ultrason dr un yrdmları ile basardm pzts kese görmeye gitcz inş karından görülür

allah tamamına erdirsin cnm inş. görülür. ben evlenince vajinismusla uğraştım 2-3 ay neyseki çabuk yendim ama onunda payı var bence bu muayene fobisinde.. zamanla aşıyor insan sadece kuruluğa çözüm bulamadık bebe yağı kullanıyoruz acaba o etkilermi gebeliği engel olurmu? bilen varmı?

canım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyo :-):-):-):-) bu ikonlarada sinir oldum kodlarıda yerleride değişmiş :KK70::KK70::KK70:
BENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KESE PATLICAN ŞEKLİNDEYDİ Bİ ERKEK DAHA MI GELECEK YOKSA :KK55::KK55:

canm ben hep ilk çocuğum kesin erkek olucak derdim hamileliğimi öğrendiğimden beri içimde bi ses kızın olucak diyo eşimde kız hissediyo hayırlı sağlıkı evlat olsun inşallah :)
anne ne hissederse o :KK70::KK70::KK70: tabiki öncelik sağlıkla kucağımıza almak ve sağlıkla büyütebilmekte bişey hissediliyo bende yuvarlak patlıcan mantığıyla tahmin yaptım bence işe yarıyo bugun kısmetse kendimede tahmin yapacam :KK70::KK70::KK70:

Back