• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gecen pazartesi den beri oyleyim, suyu tamamen biraktim, limonata ve visne suyu iciyorum, yayla corbasi, sade ev pogacasi, leblebi, yagsiz tost ile gecti bir hafta, moralsizlik ve depresyon da cabasi, şu bir ayin geçmesini iple cekiyorum
Dr a bahset ama yapacak birşey yok diyorlar ben de senin gibi yayla çorbası roka yağsız tost oralet içtim

Kızlar bulantı için ayva deneyin açlık bulantısında denedim tamam böyle süpppper olmuyorum ama daha iyi oluyorum

Ne güzel canım kucağına almak da nasip olsun bize de inşallah sen hesaplaması son adet tarihinden itibaren 6. Haftadan demi ben bugun öğrendim de beta hcg sonucu 223.3 iyi mi 15. Kasım son adet tarihim de benim bebeğinin kesesi ne zaman görünür acaba :)
slm cnm ne zmn test yaptrdn bnm dün 480çıktı kese için pzts cağirdi dr

Çok fazla birşeyi düşünüp evham yapmak da sonucu etkiliyor bence akışına bırakıp dua edip Allaha tevekkül etmeli zaten veren de O alanda ...evladinda hayırlı sini dilemek lazım bende bir kere olcturdum hcg ve üç hafta sonra gel dedi bir hafta sonra göreceğiz bebeği ve kalp atışı ..çok stres iyi olmasa gerek

Çok fazla birşeyi düşünüp evham yapmak da sonucu etkiliyor bence akışına bırakıp dua edip Allaha tevekkül etmeli zaten veren de O alanda ...evladinda hayırlı sini dilemek lazım bende bir kere olcturdum hcg ve üç hafta sonra gel dedi bir hafta sonra göreceğiz bebeği ve kalp atışı ..çok stres iyi olmasa gerek
aynen katılıyorum sana ben mesela hiç hcg ölçtürmedim :confused::rolleyes:

kızlar bnmde ağrı var kasıklarmda normal mi bnm yeni olduğu için henüz bulantı filan yok tabi

Cok haklisiniz biraz rahat olmak Allah'a emanet etmek lazim ama benim de icim rahat etmedi bugun ikinciye kan verdim
Ne yalan soyliim icim rahat etti ama duzenli artisi gorunce
Cumartesi sabahina da dr randevumu aldim central hospital dr Asli Alay Ugur dan insaallah memnun kalirim devam ederim
İst da olanlar sizler hangi dr lara gidiyorsunuz memnun kaldiniz mi?

Cok haklisiniz biraz rahat olmak Allah'a emanet etmek lazim ama benim de icim rahat etmedi bugun ikinciye kan verdim
Ne yalan soyliim icim rahat etti ama duzenli artisi gorunce
Cumartesi sabahina da dr randevumu aldim central hospital dr Asli Alay Ugur dan insaallah memnun kalirim devam ederim
İst da olanlar sizler hangi dr lara gidiyorsunuz memnun kaldiniz mi?
cnm bn ozel balat hastanesi taber beye gidiyorum cok memnunum asilama yontemiyle hamile kaldim 1 senedir doktorla tedavideydim cok sukur hamile kaldim ve hayrlisiyla allah nasip ederse 9 ay onunla gecrmek istiyorum :)

Kızlar 3 ay olmadan kimseye söylememe taraftarıyım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bende öyleydim. Ablam ile anneme söylemiştim sadece.
Eşim trip attı biraz benim anneme niye söylemiyoruz diye :110:
Söylediğimin sabahında kanamam oldu. Şimdi eşim karışmıyo illa böyle bişi mi olması lazımdı bak nazar değdi dedim. Herkes yavaş yavaş öğreniyo artık saklamıyorum ben.

Sat tarihim 16 kasım, bugün hcg 240 çıktı, progesteron 34. Yaklaşık 36 saat önce hcg 108 çıkmıştı. Doktor 2 hafta sonra çağırdı keseyi görmek için.
Nasıl geçecek bu 15 gün bilemiyorum

slm kızlar tüp bebek ile pozitf sonuç aldk çok şükür RABBİME, ALLAH hayırlısı ile kucağimiza da almayı nasip eder inş hepimize cmts sabah 210 pzr aksam 480 çıktı değerm hftya pzts kese görmeye gitcz karından görünür mü ki
Canm benm degerim 6000 di karnimdan gozuktu hesapla 5000 geciyosa gozukur seninde p.tesi 6000 olucak gozukur bence

günaydın cnm, ben toplu verin desem nolur. bunlar bana servis sağlamaz :KK43:
Merhaba toplu olarak kullanım yaptırmazlar malesef onun yerine 1,5 saat erkençıkabilir yada geç gelebilirsin ancak servisle gidip gelmezsen bu işveren açısından risk olduğundan mesuliyeti kabul edip erken çıkış yada geç giriş yapabilirsin

Arkadaşlar. Hcg değerin 78.5 çıktı 5 haftalik hamilelik dediler ama dusuk değilmi yarin tekrr gidecegm ama yinede meraktan sormak istedm

Back