• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlamaları sorun olcaksa bekle canım hiç belli olmaz gebelik testinde belki çıkar belki çıkmaz ben regly günümde yaptım çıktı.

4 gün kaldı zaten şunun şurasında az daha sabredeyim ama çok zor yaa ilkinde bu kadar telaş yaptığımı hatırlamıyorum :) hatta kahverengi lekelerim başlamıştı 4-5 gün öncesinde adet oluyorum diye üzülmüştüm sonra adet günüm geldiğinde pat diye kesilmişti lekeler ve o an düşünmeye başladım acaba hamilemiyim diye 1 gün geçmişti adet günümden idrar testinde çıkmıştı yine adet günümü beklemem şart oldu..

aa ne güzel canım aynı günüz. evet takip edelim bilgilerimizi ozaman sende listeye adını yazdırsana
merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptım :( bebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler :(

merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptım :KK43: bebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler :KK43:

Canım ya çok üzüldüm inan :( yaşadım sanki acını.kesen görünmemişmiydi? benim göründü cumartesi günü henüz bir şikayetim olmadı ama bizimde nolacağımız belli olmaz. Hiç üzülme allah yine verir. demekki hayırlısı buymuş.

ben 1 hafta kala yaptırdım 98.35 cıkmıştı :)

ne güzel ya erkenden öğrenmişsiniz bende çok merak ediyorum ama bi o kadarda tırsıyorum kan aldırmayı hiç sevmem ben :( ayrıca sonuç olumsuz çıkarsa diye tereddütlerimde var :( en iyisi adet gününü beklemek..

Kendime yandaş ikiz annesi buldummmmmm hayırlı olsun bebişlerimiz canııım çok sevindim hakkımızda hayırlısı :KK76:[/QUOTE]
sen de mi ikiz annesi olacaksın. hadi allah tamamına erdirsin bakalım. normal yolla mı hamile kalmıştın sen?

cuma günü kntrolüm var. bir an önce gelse cuma. kalp atışlarını falan duysam o zaman inanacağım. hala inanamıyorum ve de çok korkuyorum:rolleyes:

Canım ya çok üzüldüm inan :KK43: yaşadım sanki acını.kesen görünmemişmiydi? benim göründü cumartesi günü henüz bir şikayetim olmadı ama bizimde nolacağımız belli olmaz. Hiç üzülme allah yine verir. demekki hayırlısı buymuş.
perşembe günü kese görünür mü ki diye randevu almıştım. randevuya gidemeden sabah kanamam 1-2 damla oldu. ultrasonla baktı kese görünmüyor kan tahliline bakalım dediler. kanda da 2 günde bir artış varken ani bi düşüş olup 21 e düşmüş. biyokimyasal gebelik deniyormuş buna.değer 0-5 arasına düşmesi lazımmış.kan verdm bugun sonucu alcm bakalm düşmüşmü.. kese oluşmadıgından kurtaja gerek kalmadı kanamayla attım ama çok zormuş ya..hem agrıya dayanamadm hem üzüldüm.kimseye yaşatmasn rabbim. işte 3-4 ay korunun falan dedi doktor. senin de kese görünmesine çok sevndm rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin canımm :) sen de dikkat et kendini yorma agır falan kaldırma

merhaba cnm, seninle aynı gidiyorduk ne güzel. malesef düşük yaptım :KK43: bebeğin kalp atışını duyarım diye gitcegim gün sabah kanamam oldu.oysa kese bile oluşmamış erken gebelik dediler :KK43:

canım birde baktım senin değerin ilk 50 lerdeymiş genelde böyle küçük değerler kimyasal olabiliyormus. 50nin altındakiler de o şekilde. sanırım seninde kimyasal oldu üzülme bende geçtiğimiz martda kimyasal yaşadım 22 44 oldu sonra düştü regly şeklinde ama bak gene hamileyim allah sanada en kısa sürede nasip etsin inş.

perşembe günü kese görünür mü ki diye randevu almıştım. randevuya gidemeden sabah kanamam 1-2 damla oldu. ultrasonla baktı kese görünmüyor kan tahliline bakalım dediler. kanda da 2 günde bir artış varken ani bi düşüş olup 21 e düşmüş. biyokimyasal gebelik deniyormuş buna.değer 0-5 arasına düşmesi lazımmış.kan verdm bugun sonucu alcm bakalm düşmüşmü.. kese oluşmadıgından kurtaja gerek kalmadı kanamayla attım ama çok zormuş ya..hem agrıya dayanamadm hem üzüldüm.kimseye yaşatmasn rabbim. işte 3-4 ay korunun falan dedi doktor. senin de kese görünmesine çok sevndm rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin canımm :) sen de dikkat et kendini yorma agır falan kaldırma

tam cevabını görmeden yazmışım canım :) biz 1 ay korunmadık 7 ay denedik anca oldu ama oldu ozaman çok yandı canım seni çok iyi anlıyorum. doktor bana üzülme oluyor bebeğin ona şükret gene olucak bak gör demişti. ve oldu. dilerim uzun sürer evladıma kavuşurum dilerimki sende en kısa sürede kavuşursun evladına. dualarım seninle.

geçmiş olsun inşallah yeniden bebek sahibi olursun üzülmekte haklısın ama ne olur üzülme Allah hepimizin bebişlerini korusun

tam cevabını görmeden yazmışım canım :) biz 1 ay korunmadık 7 ay denedik anca oldu ama oldu ozaman çok yandı canım seni çok iyi anlıyorum. doktor bana üzülme oluyor bebeğin ona şükret gene olucak bak gör demişti. ve oldu. dilerim uzun sürer evladıma kavuşurum dilerimki sende en kısa sürede kavuşursun evladına. dualarım seninle.
her şey allahtan nasip inş çok uzun sürmez, ben de siz gibi anne adayı olurum inşallah. saol duaların için canmm

ne güzel ya erkenden öğrenmişsiniz bende çok merak ediyorum ama bi o kadarda tırsıyorum kan aldırmayı hiç sevmem ben :KK43: ayrıca sonuç olumsuz çıkarsa diye tereddütlerimde var :KK43: en iyisi adet gününü beklemek..

ben kan aldırırken herkez biyerimden tutardı kaçmıyım diye inan bana 2 haftadır kendim oturuyorum hiç umrumda değil bebeğim var ya cesaret geliyo onun için herşeye katlanmaya başlıyorsun inan bana sende hamileysen korkuların gidicek.

günaydın taze annişler :KK25::KK25::KK25:
Kizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
senin için bi tahmin bence kızın olacak :KK66::KK66::KK66: sağlıkla kucağına al inş.

Canim benim de 18 aylik kizim var. doktor sut hormonunu. rahim kasilmalarina neden olabileceginden dolayi emzirmeyi kes dedi. Ben de biraktirdim. Ilk birkac gun geceleri ayni uyandigi gibi uyandi ama 1 hafta gecince masallah 3 gundur gece uyanmiyor :)

benim kızımda 14 aylık olacak bi haftaya kadar en azından 1.5 olana kadar emzirmek istiyorum kesmedim bakalım benim dr ne diyecek bugun :KK23::KK23::KK23::KK23:

canım birde baktım senin değerin ilk 50 lerdeymiş genelde böyle küçük değerler kimyasal olabiliyormus. 50nin altındakiler de o şekilde. sanırım seninde kimyasal oldu üzülme bende geçtiğimiz martda kimyasal yaşadım 22 44 oldu sonra düştü regly şeklinde ama bak gene hamileyim allah sanada en kısa sürede nasip etsin inş.
evet adet günümde 52ydi.2 gün sonra 100 faln olmuştu. aynen dedigin gibi biyokimyasal gebelikmiş.. aslında çok rastlanan bişeymiş ama kadınlar bilemez çogu dedi doktor. adetim 10 gün geçti adet oluyorum sanarlar dedi..

Benimde o günden sonra gelmedi ama sürekli uyuyorum bu saatlerde uyanıp tekrar uyuyorum yatıştayım yani hep :KK45:

Aa bunu yeni duyuyorum aldıralım barii @eylul_07 de ayva demiş, ben yiyorum şimdi farkettim cidden işe yarıyor :KK70:Ayrıca ayva gamze yaparmış :)

Kendime yandaş ikiz annesi buldummmmmm hayırlı olsun bebişlerimiz canııım çok sevindim hakkımızda hayırlısı :KK76:

sen de mi ikiz annesi olacaksın? seninkisi de ve diğer tüüm anne adaylarımızın bebişleri de hayırlı olsun inş. sen normal yolla mı hamile kalmıştın?
hala inanamıyorum, şaşkınlığımı üzerimden atabilmiş değilim. cuma günü kontrolüm var, bir gelse cuma, kalp atışlarını bir duysam o zaman inanacağım.

Back