- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.581
GÜNAYDIN CANIMCanim karnindan mi bakti yoksa alttan mi? Senle ayniyiz. Benim karnimdan bakti bugun keseyi gordu ama kalp atisi duyulmadi
her şey allahtan nasip inş çok uzun sürmez, ben de siz gibi anne adayı olurum inşallah. saol duaların için canmm
evet adet günümde 52ydi.2 gün sonra 100 faln olmuştu. aynen dedigin gibi biyokimyasal gebelikmiş.. aslında çok rastlanan bişeymiş ama kadınlar bilemez çogu dedi doktor. adetim 10 gün geçti adet oluyorum sanarlar dedi..
selam kızlaar epey zamandır yazamadım çünkü pcden bile tiksinmiştim bugün kendimi iyi hissediyorum bebeğimin kalbini dinledim bana ilaç gibi geldi huzurluyum çok şükür darısı diğer bekleyenlere
Amin inşallah hep dua ediyorum bu çok uzun ve zorlu bir süreç, Allah tüm kötülüklerden korusun hepimizisaol canm, inşalah bakalımm.rabbim sizlere de kucagınıza almayı nasip etsin
irem ya banada bi tahmin yapsan yagünaydın taze annişler
senin için bi tahmin bence kızın olacaksağlıkla kucağına al inş.
benim kızımda 14 aylık olacak bi haftaya kadar en azından 1.5 olana kadar emzirmek istiyorum kesmedim bakalım benim dr ne diyecek bugun
öncelikle geçmiş olsun üzülmeyin en kısa zamanda rabbim yeniden tattırır bu duyguyu ve gerçekten vardır bi hayrı öyle güzel bi zamanda gelecek ki bebeğiniz gerçekten bu günü bekliyomuş diyeceksiniz, ben 3.5 yıllık evliyim evlendikten bi sene sonra ilkini siz gibi kimyasal yaşadım üzülüp kendinizde sıkıntı falan arıyosunuz ama yok tahliller falan bişey çıkmadı ve dediler ki düşüğün bi ayağı içerdedir gerçekten öyle ben bi dönem tekrar korundum korunmayı bıraktıktan sonrada hemen kaldım kızıma şuan 14 aylık ve ikinci bebişimi bekliyom beklemediğim zamanda sizde yaşıycaksınız inanınher şey allahtan nasip inş çok uzun sürmez, ben de siz gibi anne adayı olurum inşallah. saol duaların için canmm
canım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyoirem ya banada bi tahmin yapsan ya
teşekkr ederim cnm inş görünürCanm benm degerim 6000 di karnimdan gozuktu hesapla 5000 geciyosa gozukur seninde p.tesi 6000 olucak gozukur bence
canm ben hep ilk çocuğum kesin erkek olucak derdim hamileliğimi öğrendiğimden beri içimde bi ses kızın olucak diyo eşimde kız hissediyo hayırlı sağlıkı evlat olsun inşallah :)günaydın taze annişler
senin için bi tahmin bence kızın olacaksağlıkla kucağına al inş.
benim kızımda 14 aylık olacak bi haftaya kadar en azından 1.5 olana kadar emzirmek istiyorum kesmedim bakalım benim dr ne diyecek bugun
iyi cnm inş daha da artarDün yaptırdım adetimden 2 gün falan geçmişti canım iyi mi sence :)
ben kan aldırırken herkez biyerimden tutardı kaçmıyım diye inan bana 2 haftadır kendim oturuyorum hiç umrumda değil bebeğim var ya cesaret geliyo onun için herşeye katlanmaya başlıyorsun inan bana sende hamileysen korkuların gidicek.
canım değerin düşükse değil geç döllenmiştir adet tarihinde düşük çıkar önemli olan beta değerinin 2 güne bir düzenli artış göstermemesi ki benim kişisel fikrim düşüklerin en masumu bu kimyasal olan her hangi bi müdahalesi yok boş mol yada ilerleyen zamanda ki müdahaleler daha zor rabbim hiç birini yaşatmasın tabiaynen öyle anlamadan atlatıyorlar bizler beklediğimiz için helede 1-2 gün geçsin hemen şüpheleniyoruz.ondan öğrendim bende ama 22 olan değerin kötü olduğunu demedi bana bende bilemedim. halbuki burda biri bana değerin düşükse sağlıksız gebelik demişti dediği çıktı.
canm ben 14 le başladım çok şükür kesemizi gördük belli olmuyo onemli olan 2 kat artarak gitmesicanım birde baktım senin değerin ilk 50 lerdeymiş genelde böyle küçük değerler kimyasal olabiliyormus. 50nin altındakiler de o şekilde. sanırım seninde kimyasal oldu üzülme bende geçtiğimiz martda kimyasal yaşadım 22 44 oldu sonra düştü regly şeklinde ama bak gene hamileyim allah sanada en kısa sürede nasip etsin inş.
evethmm acilde yaptıklarını bilmiyodum ne dedin acile gidince direk gebelik testi diyemi yaptırdın?
cnm mrb bnde muayeneden coook korkuyorm hsg cekinmek zorunda kaldm çok zorlandm bağıra cağıra cekindm şimdi de tüp bebekle bebeğime kavustm sürekli vajinal ultrason dr un yrdmları ile basardm pzts kese görmeye gitcz inş karından görülür4 yaşında kızı olan bir anneyim aslında ama yinede kan aldırmaktan tiksiniyorum. bu arada itiraf edeyim ben hiç vajinal muayene olmadan doğum yaptım dr. bile şaştı kaldı sadece vajinal ultrasonla baktı bir iki kez o kadar çok korkuyordum o muayeneden olamıyordum neyseki 2 ay önce falan akıntı için gittiğimde olabildim sonunda korkunun ecele faydası yok söz konusu sağlık olunca vede bebişler olunca insan herşeyi göze alabiliyor
BENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KESE PATLICAN ŞEKLİNDEYDİ Bİ ERKEK DAHA MI GELECEK YOKSAcanım kesen göründü mü onun kese fotosu vardı benim tahminim yuvarlak kese kız patlıcan kese erkek mantığından geliyo kızım yuvarlaktı erkek doğuran arkadaşlarımınki ise her erkek gibi biçimsizdir bu erkeklerin yamukluğu keselerinden başlıyobu ikonlarada sinir oldum kodlarıda yerleride değişmiş
anne ne hissederse ocanm ben hep ilk çocuğum kesin erkek olucak derdim hamileliğimi öğrendiğimden beri içimde bi ses kızın olucak diyo eşimde kız hissediyo hayırlı sağlıkı evlat olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?