2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm, ben toplu verin desem nolur. bunlar bana servis sağlamaz

günaydın hanımlar iki üç gündür ayaklarım acayip üşüyor özelliklede akşamları ısıtamıyorum ne yapsam.. hamilelik belirtisimi yoksa adetmi olcam acaba yaa varmı başına gelen ? göğüslerimde şişti ağrıyo acıyo arada kasıklarımda batmalar oluyor 5 gün var adetime test yapsam çıkarmı sizce?

kan testi yaparsan çıkma ihtimali var ben adetime 2 gün kala yapmıştım çıktı

evet canım anneye bağlıymış eşimin ailesinde çok var mesela bizde olması biraz araştırmıştım anneden alıyormuş

eyvaahhh benim ananeminde ikizleri olmuş ama yaşamamışlar benimde olma ihtimali yüksek yani bir tane kızım var iki tane daha olursa 3 olur nasıl bakarız bilmem ama allah hayırlısını versin yinede..

canil bulanti herkeste olmaz ki herkesn belirtisi farkli bnm ilk hamilelegmde zerre olmadi bunda da tatansiyonum dusuyo gbi oluyo...bebeisin kalbini gorduk ama dinleyemedik haftaya gdcem bende

K
kan testinde çıkar canım

Dr 5. 6. Hafta da başlar demişti ben yemek düşünmüyorum o bile midemi bulandırıyor çaydan tiksindim druna bahset bir de şükretmek lazım Dr um 7-8 kez kusma krizine giren var günlük dedi
hadi yaa.aman yokk kusturmadı da kusacaktım az daha.evet yemek gelince aklıma midem bulanıyo cidden.allah kolaylık versin cnm bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…