2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3 ay olmadan kimseye söylememe taraftarıyım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

bende öyle düşünüyorum ama bu seferde kızıyolar neden gizliyorum diye öncekinde biraz geç söylemiştim işyerindeki arkadaşlara falan tuhaf bakıyolar ama napayım zaten kahverengi lekelerim oluyodu korkuyodum düşük olur diye ikincide tutarsa yine geç söylerim herhalde kim ne düşünürse düşünsün önce bebeğimin sağlığı ve benim sağlığım

Gunaydn kzlar benmde bugn sabah bulantilarim basladi kahvalti yapamadm cay ictim bitek yarn kontrolum var kanamamda artış varmi diye bakicaklar dua edin neolur bisy cikmasn Rabbm hepimize sag saglim bebegmze kavusmayi nasp etsin insaAllah

Hem nazardan korunmak hem de çocuğun ahlaklı olması için arkadaşım 3 ay sakladı darılmıştım sonra açıkladı kimseye söylememiş hem senin 2.ymiş daha rahat geçirirsin. İnş

Gunaydn kzlar benmde bugn sabah bulantilarim basladi kahvalti yapamadm cay ictim bitek yarn kontrolum var kanamamda artış varmi diye bakicaklar dua edin neolur bisy cikmasn Rabbm hepimize sag saglim bebegmze kavusmayi nasp etsin insaAllah
Âmin canım inş bebeğin seni bırakmayacaktır canım duam seninle

Hem nazardan korunmak hem de çocuğun ahlaklı olması için arkadaşım 3 ay sakladı darılmıştım sonra açıkladı kimseye söylememiş hem senin 2.ymiş daha rahat geçirirsin. İnş

inş.cnm allah hepimize yardım etsin nazara inanırım bende allah korusun hepimizi ve evlatlarımızı bize bağışlasın..

geçmiş olsun cnm allah yardım etsin inş. sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Kızlar Günaydın;
Cumartesi ilk defa doktora gittim :)) karnımda baktı kese ve bebek görünüyo çok şükür kalp atışıda var.
Dün biraz yordum kendimi temizlik yaptım arkasınada sıcak suyla bir duş yaptım.
Sonra bir farkettim çok az kanamam oldu.
Doktor kendini yordugun içindir dinlen yorulma ama genede bir bakmamız gerek dedi.
Endişeliyim biraz da korkuyorum (

geçmiş olsun kendini yorma ilk 3 ay dikkat etmek lazımmış düşük olasılığı daha fazla bu aylarda

inşallah canım herkesin bebeği sağ salim doğsun ben de aynı durumdayım inşallah kanamamız durmuştur ilaçlar fayda etmiştir.

hanımlar günaydın hayırlı ve sağlıklı haftalar lutfen bana yardımcı olun dün günlük ped i dolduracak kadar kahverengi kanama geldi bunu sebebi nedir veya ne yapmam lazım kızlar korkuyorum

hanımlar günaydın hayırlı ve sağlıklı haftalar lutfen bana yardımcı olun dün günlük ped i dolduracak kadar kahverengi kanama geldi bunu sebebi nedir veya ne yapmam lazım kızlar korkuyorum
dr gidin hemen düşük tehliesine karşı progesteron başlatır büyük ihtimal geçmişinizi bişmiyorum ama yerleşme olduğunu sanmıyorum 7 haftalıkken geçmiş olsun

kızlar bugun hastaneye gittim kese görünmedi. burada okuduğum kadarıyla bu zamanlarda herkesin görünmüş.

kızlar bugun hastaneye gittim kese görünmedi. burada okuduğum kadarıyla bu zamanlarda herkesin görünmüş.
beta değerinizi biliyor musunuz genelde 6000 i geçince karından görünür kese buda genelde 6. haftaya denk gelir siz yeni girmişsiniz ben sizden 8 gün önceyim yeni 6 haftayı doldurdum keseyi görmek için yarın gitcem dr a üzülmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…