- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.441
ilk gebeliğimdede 6 yı doldurunca gitmiştim kalp atımı içinde 8. haftanın içidir ideali ben 8. i doldurduğumda gidip duymuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim. doktorda birşey demedi. 2 gün sonra gel görünür dedi ben cumartesi gidicem. 4+4 te fln gördüler o yüzden endişelendim.ilk gebeliğimdede 6 yı doldurunca gitmiştim kalp atımı içinde 8. haftanın içidir ideali ben 8. i doldurduğumda gidip duymuştum
kişiden kişiye değişiyo ama geneli 6. haftadırteşekkür ederim. doktorda birşey demedi. 2 gün sonra gel görünür dedi ben cumartesi gidicem. 4+4 te fln gördüler o yüzden endişelendim.
betam 1000 cıktı az mı sizce?kişiden kişiye değişiyo ama geneli 6. haftadır
betam 1000 cıktı az mı sizce?
günaydın ben ilkinde yağlı ve hamur işlerinden uzak durmuştum ve toplamda 14 kilo aldım herşeyide yedimGünaydın kızlar Nasılsıniz
ben sürekli aç hissediyorum kendimi
çok yemek istemiyorum kilo çok atmayalım diye öle iste
inşallah öyledir. çok cnm sıkıldı hastaneden çıkınca cumartesi inşallah güzel haberler alırm.1000 demek şuan alttan görünebileceği ve rabbim yeterki izin versin sağlıklı bi gebelik olduğunu gösteriyo döllenme zamanı ve hamileliğe göre değişiyo oda, benimde ikincinin değeri ilke göre düşük ama haftasına göre uyumlu olması önemli hafta hafta beta değerleri diye bi liste oluyo sizinkide normal yani
hiç üzülmeyin en kötü sey stres şuan belirtilere adoklanın ki en büyük belirtiniz adet değilsinizinşallah öyledir. çok cnm sıkıldı hastaneden çıkınca cumartesi inşallah güzel haberler alırm.
Ne güzel hamilelik nasıl gidiyor
aynen doğru söylüyorsunuz. sabredip bekliycez bakalım.hiç üzülmeyin en kötü sey stres şuan belirtilere adoklanın ki en büyük belirtiniz adet değilsiniz
siz stres etmeyin bekleyin beklerkende kabak çekirdeği yiyin tutunmayı arttırırbu arada benim alttan ultrasona bakıldı ona rağmen gorunmedi.
ben tutamadım herkese söyledim
hiç meraklanma canım o değişebiliyor kesenin büyüklüğüne göre hesaplıyorlar. benim cuma günü doktor 5+4 dedi. kanamamdan dolayı ertesi gün tekrar gittim kese daha büyük göründü 6+3 fln dedi yani değişiyo sanırım anlık anlamadım bendekızlar bi tuhaflık var doktor altdan baktı bana keseye bakarsak 4+5 sin dedi cumartesi günü.sat a göre 5+1.2600 lerdeydi değerim önümüzdeki cumartesi hesapladım 20000 i geçicek inş. ozaman 6 haftalık olmuş oluyor değer. aama doktora bakarsak 5+5 olucak. acaba gelişimmi az değer yüksek 6 haftalık ama keseye göre 5+5 nasıl oluyor yardım edin ya sağlıksız bir durumum mu var. cumartesi tekrar kontrol ama meraktan çatlıcam