2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım.sağlıklı olsun geç görünsün ama insan çok heyecanlanıyor değil mi ? Sağlıklıdır ya betan yüksek maşallah

Merhabalar, tekrardan hamileler ile ilgili yüksek lisans tezi için bilgilendirme yapıyorum. Anketi dolduranlara çok teşekkür ediyorum, doldurmayıp da yapmak isteyen olursa diye linki tekrar paylaşıyorum; https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH
Herkesin sağlıklı bir gebelik süreci geçirmesini ve sağlıcakla bebeklerine kavuşmasını dilerim.

kizlar fkr olmasinicin yaizyorum ben ispartada ikrn ozel isparta hastanesindeki ummuhan hanima gdyrdum..normal dogum yaptim...cok memnundum ondan..ayni hastanedeki hakan hoca da cok iyidir oda arkadasmn doktoruydu

Kucaklama işini bıraktık canım kardeşine bir şey olur demiştik artık benim kucağıma gelmiyor sadece kanepede olursak geliyor sarıp sarmalıyorum :) gece uyanır gelir yatağımıza bende yedim bir kaç kez tekmesini şimdi yastık koyuyorum o gelince aramıza :) hatta eşimle yatağın yerini değiştirelim duvara dayayalım falan diye duşunduk eğer arabalı yatak alırsak o zaman kendi yatağından gelmezmiş :)
Çatlak kremi kullanmaya ne zaman başlayalım kızlar? 3. aydan sonra mı başlanılıyor. İkiz olduğu için korkuyorum ben. Çatlamaya çok müsaitim.
çatlamaya meğilli olduğunda kaşınarak sinyal verir zaten canım şimdilik erken

İkiz anne den mi alıyor acaba benim anne tarafım da var benim annem ikiz eşi .teyzem de ikiz doğum yapmış şimdi onun kızı da ikiz doğum yapti bana da piyango vuracak gibi geliyor hadi hayırlısı

Herkese merhaba. Benim de ikinci gebeliğim kızım 18 aylık  geçen hafta 3 gün memeden kesmeye çalıştık olmadı iyice bağlandı ve bana da çok düşkün habire kucak istiyor kiyamiyorum allah a emanet gidiyoruz. Benim gibi emziren var mı acaba

İkiz anne den mi alıyor acaba benim anne tarafım da var benim annem ikiz eşi .teyzem de ikiz doğum yapmış şimdi onun kızı da ikiz doğum yapti bana da piyango vuracak gibi geliyor hadi hayırlısı
evet canım anneye bağlıymış eşimin ailesinde çok var mesela bizde olması biraz araştırmıştım anneden alıyormuş

emzire bilirsin diye biliyorum bebeğin belli sure sonra kendisi bırakırmış zaten kendi istemeyecek

canm telas yapma yolk sac bebegin oldgunun en onemli kaniti dye biliyorum herkes gorme tarhi dollenem zamanina ve bakilan cihaza gore degisiyo kimse ile kiyaslama bnce..ben 6+5 de alttan bakilan ultrasonla gordum..ustten gozukmedu
Benimde canım minikmiş geç döllenme olabilir dedi cuma gitcez bakalım inş görürüm ne biliyim göğüslerimde hassasiyet var ama bulantım fln yok inş boş gebelik değildir boştada yolk sac görünmezmiş heralde evt kız kardeşimde 8 haftada görmüş bekliycez artık sen kalp atışını duydun mu cnm

Ben de yarın test yapacağım arkadaşlar.. SAT tarihim 13 Kasım bakalım kısmet bu 2. ayım bırakalı.. Geçen ay ovülasyon testi falan kullanmıştım olmadı.. Bu ay boşverdim olursa olur hesabı.. Aslında pek birlikteliğimiz de olmadı hep hastaydık ama belirtileri var adetim de geçti 2 gün.. 2. Gebeliğim olacak eğer olursa, diğerinde de Ağustos annesiydim Hayırlısı inşallah.. Rabbim herkese hayırlıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

Hayırlısı canım.sağlıklı olsun geç görünsün ama insan çok heyecanlanıyor değil mi ? Sağlıklıdır ya betan yüksek maşallah

günaydın cnm. hemde ne heyecan birde hiç bir sıkıntım kalmadı agrı bulantı birşey yok insan neden bişeyimi var diye korkuyor saçma ama işte evlat keseye düştüğü anda başlıyor endişeler demekki doğunca panter keesilicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…