• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba ins sag salim kucagimiza alırız bebislerimizi...ben haftaya gidicem doktora daha kesem gozukmez yarin kan testi yapicam bakallim artmismi hayirlisiii

aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diye :KK76::KK76: yani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
HAYIRLI OLSUN CANIM AŞILAMADA ÇOĞUL GEBELİK İHTİMALİ OLDUĞU SÖYLENMEMİŞMİYDİ SANA..

BENİMDE YARIN SABAHA RANDEVUM VAR KESEYİ GÖRMEK İÇİN DOKTORUM 1 HAFTA DAHA BEKLERSEN KALP ATIŞLARINIDA DUYARSIN DEMİŞTİ BEN ÇOK MERAK EDİYORUM BİR SORUN VARMIDIR DİYE ..GÖRÜYÜMDE İÇİM RAHAT ETSİN.BİR DE NE KADARLIK OLDUĞUNU MERAK EDİYORUM..

merhaba slmsmt bende bursadayim canim...hala doktor ve hastaneye karar vereemedim sen hangi doktoru dusunuyorsun

hayirli olsun ☺☺☺

Gozunuz aydin ☺☺☺☺

Bayanlar bende bugun keseyi gordum karindan ama daha kalp atimi gormedik... bunada sukur... pazartesi bhcgm 389du bugun nekaddar bilmiyorum merak edenler icin belirtmek istedim ☺☺☺
Ben jimerde Nuray hnm a gidiyorum cnm

Kızlar yasal haklarınız konusunda merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz konuya oldukça hakimim burdan yatdımcı olmaya çalışayım size

Kızlar yasal haklarınız konusunda merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz konuya oldukça hakimim burdan yatdımcı olmaya çalışayım size
Canım ben işten ayrıldıktan 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeni işbulana kadar bir süre geçecek. Doğum izni ve doğum maaşı için sigortamın kesintiye uğraması problem olur mu?

Canım ben işten ayrıldıktan 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeni işbulana kadar bir süre geçecek. Doğum izni ve doğum maaşı için sigortamın kesintiye uğraması problem olur mu?
Merhaba hayır işe girdiğin taktirde sorun olmaz ama hamile olduğun için işe girmen artık çok zor çünkü iş başvurusunda bunu belirtmen gerekiyor işveren senin hamile olduğunu bilerek seni işe alırsa riske girer olası işten ayrılma durumunda sigorta denetimine girer. Umarım iş bulursun eğer işbaşı yaparsan tüm yasal haklarını kullanabilirsin.

Kizlar birsey sorucam kusurabakmayin 1 aylık gebeyim cinsel birlesme degilde yüzeysel olarak devam ettriyrz ama hani haraket ve baski oluyo ister istemez korkuyorum birsey olucak diye benmi cok ustune titriyorum acaba sanki baski gelince tutunma aşamasında ya birsey olur diye adapte bile olamiyorum biraz özel oldu kusurabakmayin tekrar iyi gecelerrr. ..

Kızlar ben geldim bugün dokttora gittik kese geçen hafta 7mm bu hafta 14 olmuş yolk sac göründü haftayada bebeği görürüz yoll sac görünmesi bebeğin varlığına işarettir dedi Yolk sac mı ne bide 27ekimdi sat senin döllenme geç olmuş dedi doktorum yine bi umut haftayı bekliyorum tek umudum yolk sac görünmesi

Kese görünmedi demiştim kan değerim 369 çıktı geçen hafta kızlar. Daha doktora gitmedim haftaya perş saat 16.30 a randevu aldım bakalım ilk kez gözükücem doktora...

Back