• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel bende o anı yaşasam çok rahatlıycam yaa.. hemen hemen 1 hafta var, demekki bende haftaya gidişimde 6+4 olup bebişi görücem inşallah.peki senin hesabına göre mi 5+4 dü? doktor daha mı az söyledi? benim bugün 6. haftam ama doktor 5+4 dedi mesela
ben asilamanyontemiyle hamile kaldim cnm kan sonucuna gore dedi doktor bana sat 25 ekim ona gore 5 haftalik olmam lazimdi ama kese kucuk die doktor 4 haftalik dedi ama bu hafta sat a gore 6+4tum keseye ve bebege gore 6+3 dedi doktor iimis yani.

canım peki ne oldu? keseyi felan gördün mü ? :)
evet canım çok şükür keseyide bebeğide kalp atımlarını da gorduk darısı bekleyenlere inşallah

Kızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
Keseyi ve kalp atışı goruldu
maşallah canım gozun aydın

Bana da idrarın iyice gelmiş şekilde ol dedi haftaya. SAT aynı senle benimde 1 kasım ama demekki benimki geridenmi geliyo nedir?
dollenme zamanı farklı olabilir canım geriden gelsede tamamlıyor merak etme ilk bebeğim benim öyleydi maşallah tosuncuk oldu 4 kg doğurdum bana da maşallah tabi hehe ;)

Grup yeni acildginda yazmistim gecen ay ufak bir kacamak oldu diye. Sonra regl olmustum. Simdi sat 22 Kasim bat 19Aralik eger bu ay bebisim varsa suan 3haftalik ve tahmini dogumu 29 Agustos. Kismet artik kasik batmalarim ani hareketlerde ozellikle ve bel agrim var heyecanla batin gecmesii bekliyorum

Ayyy düşünemiyorum bile terlik mi :KK43:( ben de eğer çok kilo almazsam ve ayaklarım sismezse topuklu vazgeçmem :) sen hangi ilden cnm ben bursadayim burda da hamilelik pilatesi yaptiran bi yer var mı arastirmam lazim

merhaba slmsmt bende bursadayim canim...hala doktor ve hastaneye karar vereemedim sen hangi doktoru dusunuyorsun

Kizlaaar mujdemi isterim hamileyiiiimmm :D :)

hayirli olsun ☺☺☺

aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diye :KK76::KK76: yani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Gozunuz aydin ☺☺☺☺

Bayanlar bende bugun keseyi gordum karindan ama daha kalp atimi gormedik... bunada sukur... pazartesi bhcgm 389du bugun nekaddar bilmiyorum merak edenler icin belirtmek istedim ☺☺☺

Kizlar
Mide icin yeni onerim: ayva
1dilim yiyince midede su falan birakmaz:KK48:
Ceker tum suyu
Bugun oturuyordum aklima geldi.denedim oldu
Hatta yutucam derken boguluyordum :))))

Kizlar merhaba bulaşık yikiyordum belime ve vajinanın üst tarafina acayip bir ağrı girdi.. Ne olmuş olabilir. COK Korkuyorum su an yaaa..

cnm aynen bana da igne yapildi ve progestan hap ve cok sukur 4 gunun ardindan lekelenmem kesildi.
Benimde o günden sonra gelmedi ama sürekli uyuyorum bu saatlerde uyanıp tekrar uyuyorum yatıştayım yani hep :KK45:

Beyaz leblebi yiyin mide suyunu çekiyormş.
Aa bunu yeni duyuyorum aldıralım barii eylul_07 eylul_07 de ayva demiş, ben yiyorum şimdi farkettim cidden işe yarıyor :KK70:Ayrıca ayva gamze yaparmış :)

aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diye :KK76::KK76: yani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kendime yandaş ikiz annesi buldummmmmm hayırlı olsun bebişlerimiz canııım çok sevindim hakkımızda hayırlısı :KK76:

Back