- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.201
evet canım karından baktı 1 kasım sat gitmeden önce bol su iç daha net oluyor
sağol canım bana kalsa yarın gidecektim de doktor bugün varmış
ben asilamanyontemiyle hamile kaldim cnm kan sonucuna gore dedi doktor bana sat 25 ekim ona gore 5 haftalik olmam lazimdi ama kese kucuk die doktor 4 haftalik dedi ama bu hafta sat a gore 6+4tum keseye ve bebege gore 6+3 dedi doktor iimis yani.ayy ne güzel bende o anı yaşasam çok rahatlıycam yaa.. hemen hemen 1 hafta var, demekki bende haftaya gidişimde 6+4 olup bebişi görücem inşallah.peki senin hesabına göre mi 5+4 dü? doktor daha mı az söyledi? benim bugün 6. haftam ama doktor 5+4 dedi mesela
guzun aydınKızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
Keseyi ve kalp atışı goruldu
evet canım karından baktı 1 kasım sat gitmeden önce bol su iç daha net oluyor
sağol canım bana kalsa yarın gidecektim de doktor bugün varmış
Kızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
evet canım çok şükür keseyide bebeğide kalp atımlarını da gorduk darısı bekleyenlere inşallahcanım peki ne oldu? keseyi felan gördün mü ? :)
maşallah canım gozun aydınKızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
dollenme zamanı farklı olabilir canım geriden gelsede tamamlıyor merak etme ilk bebeğim benim öyleydi maşallah tosuncuk oldu 4 kg doğurdum bana da maşallah tabi heheBana da idrarın iyice gelmiş şekilde ol dedi haftaya. SAT aynı senle benimde 1 kasım ama demekki benimki geridenmi geliyo nedir?
sevindim darısı bizeKızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BİZ BEKLEYENLEREKızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
canım hayırlı olsun devlere mi gittin devlet hastanesi dinletiyor mu kalp atışınıKızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
Ayyy düşünemiyorum bile terlik mi( ben de eğer çok kilo almazsam ve ayaklarım sismezse topuklu vazgeçmem :) sen hangi ilden cnm ben bursadayim burda da hamilelik pilatesi yaptiran bi yer var mı arastirmam lazim
Kizlaaar mujdemi isterim hamileyiiiimmm:)
aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diyeyani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm
Hayırlı uğurlu olsun canım.maşallah.darısı bize inşallah.bende yarın gidecemKızlar doktordan geldim 5+5 günlük
Muş
bebisi mız
Merhaba nasılsın ben çok heyecanlıyım.yarın doktor zamanıCanım ben memur olduğum için 16 hafta izin var. Doğum sonrasına aktarmaya çalışacağım elimden geldiğince.
Benimde o günden sonra gelmedi ama sürekli uyuyorum bu saatlerde uyanıp tekrar uyuyorum yatıştayım yani hepcnm aynen bana da igne yapildi ve progestan hap ve cok sukur 4 gunun ardindan lekelenmem kesildi.
Aa bunu yeni duyuyorum aldıralım bariiBeyaz leblebi yiyin mide suyunu çekiyormş.
Kendime yandaş ikiz annesi buldummmmmm hayırlı olsun bebişlerimiz canııım çok sevindim hakkımızda hayırlısıaaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diyeyani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?