• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diye :KK76::KK76: yani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Dün gece benim de bulantım oldu ya. Hatta uykumdan uyandım. Reflü de oldu :S Olmazdı bende normalde. Ben keseyi görmek için pazartesi gideyim diyorum. 6. haftanın içinde olacağım o zaman.Belki şansımıza kalp atışlarını da duyarız. Duyamazsak da bi haftaya c.tesi gideriz diyoruz. Bakalım.

canım aynen bizde kalp de garanti olsun diye haftaya cumartesi demiştik. ama bulantı başlıcak heralde rapor alalım dedik eşim yarın gidelim diyor. yarın kese görünmez gibi geliyor bana. sadeecce rapor alır çıkarız heralde

aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diye :KK76::KK76: yani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Cok sevindim allah tamamına erdirsin.

kızlar bugün kontrole gidenlerden başka haberler var mı? ben bugün 2 doktora gittim. ilk gittiğim doktor öyle aceleyle ve bir an önce postalamaya çalışır gibi baktı ki çok sinirlendim. hiç bir açıklama yapmadı kese var içi boş dedi. yani bebek görünmüyor dedi. (yani bu normal bu durum aslında) sonra hemen başka bir hastaneye gittim ve 5+4 dedi sorun yok daha kesenin içi görünmez dedi, tabi daha güzel bir uslupla. Yeni doktora gidenler var mı?

canım aynen bizde kalp de garanti olsun diye haftaya cumartesi demiştik. ama bulantı başlıcak heralde rapor alalım dedik eşim yarın gidelim diyor. yarın kese görünmez gibi geliyor bana. sadeecce rapor alır çıkarız heralde
Günlerimiz aynı ben yarin gidicem beta hcg yarin benim 1800 civarında olmasi gerekiyor tahminen gorunur diye umuyorum nasip artık

Sen neden rapor almak istiyordun ? İşyerinde sıkıntı olur diye mi ?

Günlerimiz aynı ben yarin gidicem beta hcg yarin benim 1800 c

civarında olmasi gerekiyor tahminen gorunur diye umuyorum nasip artık
cnm benim 2600 lerde olması gerekiyor yarın görünür bnmde ozaman ama doktor. dediki cumartesi gel yok yok pazartesi gel dedi. zaten güvenmediğim biyer başka yere gidicem cumartesi haftaya aldım o doktorum olsun istiyorum emseyde ŞÜKRAN AKALIN metnini çok duydum inş iyidir.

Üzüldüm böyle bir durum olmasına. Bi de onları düşüneceksin bi yandan desene :KK43:

evet raporu verince çıkaramıyor ya 1-2 yıl ondan rahatlıcam allahım çocuğumu sağlığıyla kavuştursun inşallah. bide izini konuşcam taktım kafama süt izni gibi hamile izni. sen çalışıyormusun?

Back