2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
merabalar bende dün anne olacağımı öğrendim değerm 702 çıktı felaket kasık ağrım var bi sorun olur mu ayrıca doktor ultrasonda gremedi bu da normal mi?

merabalar bende dün anne olacağımı öğrendim değerm 702 çıktı felaket kasık ağrım var bi sorun olur mu ayrıca doktor ultrasonda gremedi bu da normal mi?

702 ise 5. hafta içindesin demek bir hafta sonra kesen grünür normal bir durum canını sıkma

Solumuza mı yatacak mışız.. Hmm bilmiyordum ben de alıştırayım kendimi yavaş yavaş madem.. Napalım..

Evet ben de bi önceki gebeliğimde 9 ay soluma doğru yatmıştım. Hele bi o göbüşler şişsin kocaman olsun, bacak aranıza yastık alıp yatacaksınız:))) Tabi uyku namına bişey kalırsa.

702 ise 5. hafta içindesin demek bir hafta sonra kesen grünür normal bir durum canını sıkma

teşekkürler canm 5.haftamdayım demek ben şu an 1 kilo kdar verdim bu normal mi bilmiorum cnm bişi istemiyo ama yemeye çalışıorum oysaki çok iştahlı br bayanım hatta hamilelikde cok kilo almakdan bile korkuyorum bi öneriniz var mı?

bu akşam ne yiyorsunuz mönülerinizi yazın diyecem ama canımızı istetmemizden korkuyorum

hehehe en iyisi turşuya talim

normal ilk aylardaki hormanların ani artışlar bazınlarında aşırı yeme bazınlarında da iştahsızlık olarak kendini gösteriyor.
bana göre kaloride az ama değerde çok şeyler yemek fayda getirebilir mesela

sabah bir dilim peynir, bir bardak açık çay, yumurta badem ceviz fındık (her birinden en fazla altı adet)
öğlen bir tabak sebze yemeği yanına yoğurt iki dilim ekmek
akşam biraz tavuk köfte yada balık salata yine yanına ayran filan olabilir

ne kadar da olsa hamurişelrinden, yağlılardan uzak durmak lazım.

Evet ben de bi önceki gebeliğimde 9 ay soluma doğru yatmıştım. Hele bi o göbüşler şişsin kocaman olsun, bacak aranıza yastık alıp yatacaksınız:))) Tabi uyku namına bişey kalırsa.

hmm ben yeni katıldığım için pek bir bilgim yok neden solumuza yatıcakmışız arkadaşlar?:44:

Kizlar benim degerim az mi yaaaa sat 17ekim bat 15kasimdi 126.4cikti

Az değil normal canım. Benim de satım seninle aynı. Pazar günü yaptırdığımda 47.50 çıkmıştı bhcg. Ben de bugün yine yaptırsam senin değerine yakın birşey çıkar.

bu akşam ne yiyorsunuz mönülerinizi yazın diyecem ama canımızı istetmemizden korkuyorum

hehehe en iyisi turşuya talim

kızımız mı olacak ne bende tuzlu ekşi acı ne bulursam yiyip mutlu oluyorum :) kereviz yaptım miss gibi sevmez kimse rahat yazdım :)

Son düzenleme:
Normal canım ilk haftalarda kilo verebilirsin ki bence daha iyi merak etme misli misli alınıyor bak bikaç ay geçsin :)

Aynen canım ben kızımda üç dört yastıkla yatardım son aylarda ama kaşıntıdan ayak tabanlarımın yanmasından mide yanmasından kocaman olan göbeğimden uyuyamazdım yani sebep çoktu şimdi bol bol uyuyalım yedinci aydan sonra uykular biter :))

Bende ıspanak yaptım yoğurtla ohh mis.ama eşim başka bişeyler getirmiş ıspanağı bıtaktım onları görünce :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim umarım hem bebğim sağlığı hede kendim için ideal kiloda doğum yaparım ..

kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??

Ben de sigara içiyordum ama öyle çok tiryakisi değilim. Bebeğimi öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim, canım da istemiyor,aklıma bile gelmiyor.

gbeğim şu anda nerden baksan 3.5 aylık var gibi geçen günlerde azalmıştı folbiol kullandığımdan beri tekrar şişti.Herkeste böylemi ?

Bence bebeğin daha büyük gibi.doktor çok önemli istersen değiştir net bilgiler veren bi doktor bul.içini ferah tut iyidir herşey

Bence de daha büyük gibi... Akşam net sonuçlar gelsin değerlere göre de belli olur ne kadarlık olduğu Zaten bu doktora isteksiz gitmiştim, çok yakın tarihe randevu bulamadım istediğim doktorlardan zaten kesin değişecek bu doktorla devam etmeyi düşünmüyorum... Açıkçası içim çok rahat iyi şeyler düşünüyorum Allahtan çok sakinim... İlk deneyim olunca tecrübesizlik ve merak yaşıyorum sadece o kadar...

Olabilir evet zaten görebilmek için epey bir baskı uyguladı karnıma çok küçük dedi 9 mm çıktı kese...

Bence de var zaten teyzesi de ne durumda annesi onu merak ediyor sadece

herkese selammmm bu arada nasılsnız bakalım annişler?

Benim bugün tatil günümdü epey dinlendim, gece de rüyamda bebeğimi gördüm, böyle lüle lüle saçları olan kumral bir kız bebekti, hayırlısı bakalım

Şimdi de bir yandan pasta yapıyorum eşimle 9. yılımız doluyor el ele vereli... Onu kutlayacağız akşama

kızımız olacak ne bende tuzlu ekşi acı ne bulursam yiyip mutlu oluyorum :) kereviz yaptım miss gibi sevmez kimse rahat yazdım :)

Sanırım rüyam doğru mu çıkacak ne, erkek hissediyordum ama bol ekşili tuzlu şeyler canım çekiyor, tatlıyla aram yok; her gün mutlaka salata yiyorum nar ekşili turşu sulu salatalar, yine patates salatası yaptım bol ekşili

kızlar ben artık dayanamayacam uyuyacam biraz valla resmen ayakta uyuyorum şuan :)
gece gelir katılırım tekrar heheh

bu arada bu hızla yersem yüz kilo olurum ben ya

Ultrasonda görülmesi için bhcg değerinin 2000-3000 arasında olması gerekir. Değerin 2 günde bir ikiye katladığını varsayarsak 5 gün sonra bebişini ultrasonda görürsün.

Kilo vermen gayet normal. Ben ilk gebeliğimde 2-3 kg vermiştim. Vücut şu anda aşırı enerji harcadığı için kilo vermek doğal.
Kilo almamak içinse şu "iki canlısın çok ye" fikrinden vazgeçmek gerekli. Herzaman ne kadar yiyorsan yine aynı ve az karbonhidratlı beslenmek en güzeli.Tabii tatlı tüketimini de en aza indirmek lazım.

iyi akşamlar kızlar oğlumu kontrole götürdüm daha iyi şükür ailecek dökülüyoruz ben karın ağrısından ,eşim ayak ağrısından,oğluşum pipi ağrısından
online randevu aldım haftaya cumaya millet boşuna özele gitmiyo devletten de randevu almak imkansız gibi bişey (yani iyi doktorlardan ):44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…