kızlar ben de sabahları bulantıdan başka belirti yok o da çok az çok lavaboya falan gitmiyorum gögüslerim indi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor.normal mi bunlar
merabalar bende dün anne olacağımı öğrendim değerm 702 çıktı felaket kasık ağrım var bi sorun olur mu ayrıca doktor ultrasonda gremedi bu da normal mi?
Solumuza mı yatacak mışız.. Hmm bilmiyordum ben de alıştırayım kendimi yavaş yavaş madem.. Napalım..
702 ise 5. hafta içindesin demek bir hafta sonra kesen grünür normal bir durum canını sıkma
teşekkürler canm 5.haftamdayım demek ben şu an 1 kilo kdar verdim bu normal mi bilmiorum cnm bişi istemiyo ama yemeye çalışıorum oysaki çok iştahlı br bayanım hatta hamilelikde cok kilo almakdan bile korkuyorum bi öneriniz var mı?
Evet ben de bi önceki gebeliğimde 9 ay soluma doğru yatmıştım. Hele bi o göbüşler şişsin kocaman olsun, bacak aranıza yastık alıp yatacaksınız:))) Tabi uyku namına bişey kalırsa.
Kizlar benim degerim az mi yaaaa sat 17ekim bat 15kasimdi 126.4cikti
bu akşam ne yiyorsunuz mönülerinizi yazın diyecem ama canımızı istetmemizden korkuyorum
hehehe en iyisi turşuya talim
Normal canım ilk haftalarda kilo verebilirsin ki bence daha iyi merak etme misli misli alınıyor bak bikaç ay geçsin :)teşekkürler canm 5.haftamdayım demek ben şu an 1 kilo kdar verdim bu normal mi bilmiorum cnm bişi istemiyo ama yemeye çalışıorum oysaki çok iştahlı br bayanım hatta hamilelikde cok kilo almakdan bile korkuyorum bi öneriniz var mı?
Evet ben de bi önceki gebeliğimde 9 ay soluma doğru yatmıştım. Hele bi o göbüşler şişsin kocaman olsun, bacak aranıza yastık alıp yatacaksınız:))) Tabi uyku namına bişey kalırsa.
normal ilk aylardaki hormanların ani artışlar bazınlarında aşırı yeme bazınlarında da iştahsızlık olarak kendini gösteriyor.
bana göre kaloride az ama değerde çok şeyler yemek fayda getirebilir mesela
sabah bir dilim peynir, bir bardak açık çay, yumurta badem ceviz fındık (her birinden en fazla altı adet)
öğlen bir tabak sebze yemeği yanına yoğurt iki dilim ekmek
akşam biraz tavuk köfte yada balık salata yine yanına ayran filan olabilir
ne kadar da olsa hamurişelrinden, yağlılardan uzak durmak lazım.
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
Bence bebeğin daha büyük gibi.doktor çok önemli istersen değiştir net bilgiler veren bi doktor bul.içini ferah tut iyidir herşey
canım belli olan belli oluyor yani4 hafta ultrasonda görünmez diye kesin bir kural yok,bana doktorum göbek bölgen cok zayıf olursa görünebilir demişti,mesela kalp atışları içinde 6.7. hafta derler ama 8-9. haftadada görülebilir yani kesin bir yargı söz konusu değil
mesela ister 3 haftalık gebe ol,karından bakılan usg de endometrium denen rahmın bir tabakası var (en içteki) o kalınlaşmaya başlar ve anneyi gebeliğe hazırlar yanı bebeğin yatagı bir nevi :)
nette arastırmalarımda da denk gelmıstım 2 haftalık fark olabılıyormus ilerleyen zamanlarda bu fark genelde kapanıyormus,yumurtlaman her ay aynı gunde olacak dıye bir durumda yok sen bunlara takılma doktorun gördüyse bence minicikte olsa vardır bişiyler :)
herkese selammmm bu arada nasılsnız bakalım annişler?
kızımız olacak ne bende tuzlu ekşi acı ne bulursam yiyip mutlu oluyorum :) kereviz yaptım miss gibi sevmez kimse rahat yazdım :)
merabalar bende dün anne olacağımı öğrendim değerm 702 çıktı felaket kasık ağrım var bi sorun olur mu ayrıca doktor ultrasonda gremedi bu da normal mi?
teşekkürler canm 5.haftamdayım demek ben şu an 1 kilo kdar verdim bu normal mi bilmiorum cnm bişi istemiyo ama yemeye çalışıorum oysaki çok iştahlı br bayanım hatta hamilelikde cok kilo almakdan bile korkuyorum bi öneriniz var mı?