2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
gittim doktora hiç bişiyim yok turp gibiyim kan değerlerim idrar tahlilim hepsi normal :)

haftaya da kalp atışı için gel dedi inşallah eşimin yanında olurum da o da duyar :)

gittim doktora hiç bişiyim yok turp gibiyim kan değerlerim idrar tahlilim hepsi normal :)

haftaya da kalp atışı için gel dedi inşallah eşimin yanında olurum da o da duyar :)

değerlerine çok sevindim,hep böyle devam etsin inş., idrar tahlilinde ne bakıldı?, ultrasona bakıldı mı bu gittiğinde, ayyy günümüz aynı görünüyor ben perş. gidicem, çok merak ediyorum Allah hepimize hayırlısıyla bağışlasın miniklerimizi...

canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri

bir süre sonra idrar tahliliniz çok önemli olacak Allah korusun bebeğin karnında ölmesi durumunda idrardaki protein oranı belirleyici olacak yok ultrasona bakmadı sadece tahlillere baktı haftaya çağırdılar bakalım

belki başka doktora giderim

5 gündür agriyor deli olcam.bulantida ayrı tabi. Hepimize gecmis olsun cnm

benim kızım 2,5 aylıkken söyledi dr ama yanılma payı çok yüksek dedi normalde dr lar mümkün değil sölemezler ve kızım oldu:) sanırım yine erken öğrencem allahın izniyle inş

Kesin belli olduğu zaman söyleseler daha iyi olur aslında, ikide bir bilginin değişmesi hiç iyi olmaz

Amin canım inşallah en kısa zamanda biz de duyarız, duysam da rahat etsem artık :26:

Canım hemen ümitsizliğe kapılma eminim duyacaksındır, her gebelik aynı olmuyor diyorlar

Amin canım inşallah benimki de ikizdir çok isterim yani

Kötü düşünme canım eğer ikizse yakında netleşir zaten değilse de yine şükret sağlıklı olsun da isterse tek olsun değil mi

Canım hoşgeldin hayırlı olsun Günlükten tanıyorum seni beraber hamilelik paylaşımı yapıcaz şimdi de :) Gördüğüme sevindim

Teşekkür ederim canım evet günlükten tanışıyoruz, yeniden hamile kalmana çok sevindim, inşallah her yolunda gider de temmuz anneleri oluruz birlikte

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir bebiş olur

kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..

Ben Ankarada yenimahallede Lina kadın sağlığına gittim canım 60 lira ücret, ultrasondan kesemi bile gördüm

Hoş geldin canım hayırlı olsun bebiş, umarım hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz

36 Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım

Hemen üzülme anım umarım bir yanlış anlaşılma vardır, muhakkak bize de haberdar et e mi? :26:

Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç

Benim adet sancısı gibi olmuştu canım hatta adetim geliyor diye düşünmüştüm doktorum başlarda adet sancısı olur demişti normal yani

Hayırlı olsun tekrar

offff akşam olunca miğdem bulanmaya başlıyor ya :.... ( açlıktanmıdır nedir anlamadım

Kesin açlıktandır, aç kalmamaya dikkat et benim de mideme ağrı giriyor yeme zamanım geçince

Hayırlısı olsun canım elbette üzücü bir durum benim de öyle olsa kaç gün üzülürdüm eminim ama olsun tek olsun sağlıklı olsun Allah hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Umarım her şey yolundadır canım yaa kese olayına yolka falan başlarda çok takılmayın herkesde değişiyor her doktor da farklı şey söylüyor diyorlar ama insan tedirgin oluyor işte benim de bu keseyle ilgili kafamda çok problem var ama takmamaya çalışacağım bu ilk zamanlarda kalbime kötü şeyler getirmeyeceğim diye kendime söz verdim hayırlısı inşallah

Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))

Ben de son zamanlarda çok ekşili şeylere dalıyorum turşu suyu muazzam evet

Kızlar kafama takılan çok önemli bir şey var, bir de ilk gebelik olunca tecrübesizlik falan gözüm korkmuyor değil :26:Size danışayım dedim...

Eczaneden aldığım test sonucu hamile olduğumu öğrenmiştim... Geçen cuma günü özele gittim ve ilk kontrolümdü, ultrasondan karından baktı, daha çok küçük 4 haftalık bile değil dedi ama keseyi gördü, burada ve internette 6. haftada belli oluyor kese deniliyor, bir de 9 mm dedi kese için (0,92 cm çıktı)

Adet düzensizliğimden kaynaklı SAT a göre tutmuyor bebek, sanırım 4 haftadan büyük acaba doktor mu yanlış düşündü? Kafam çok karışık, test sonuçlarına göre de her şey normal, sadece demir eksikliğine bağlı kan değerim düşük çıkmış, ilaç yazmış, sonuç kağıdı akşam elimde olacak, umarım her şey yolundadır ama ben bu durumdan hiç bir şey anlamadım :44:

bence başka bir doktora daha git tekrar baksın çünkü benim 5. haftada göremedi keseyi eminim görülmez. Bu dört haftalıkken nasıl gördü bende anlamadım

bence başka bir doktora daha git tekrar baksın çünkü benim 5. haftada göremedi keseyi eminim görülmez. Bu dört haftalıkken nasıl gördü bende anlamadım

Bence dört haftalık değil zaten SAT a göre 8. hafta oluyor çünkü ama adet düzensizliği bir de geç döllenme derken olduğundan küçük eğer keseyi gördüyse bence 6. hafta da sanırım mm olarak da uygun gibi geldi bilmiyorum yaa kafam karıştı, bir de devlet hastanesine mi gitsem ki :26:

canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri

Kendine çok dikkat et sadece ağır kaldırmak değil yukarı uzanmak da çok tehlikeli ayaklarının altına minder yastık vb koymak belki işe yarayabilir. İnş hayırlısıyla tehlike geçer ve hamileliğin tadını çıkarırsın. Allah yardımcın olsun.

bence gitmekte fayda var. Küçüktür de bir ay mı küçük?

bence gitmekte fayda var. Küçüktür de bir ay mı küçük?

Ben de öyle düşündüm bir ya da hadi iki hafta yanıltsın adet düzensizliği bir ay da çok değil mi? Akşam sonuçlar elime geçsin de ilk önce aile hekimine sonra devlet hastanesine gideceğim aklım kalmasın...

inşaallah duyarız yoksa stres oluyo insan bekle bekle :
Duyarsınız inşallah canim ben 6+5 te duydum sen kaç haftalıksın
Mide krampı bende de oluyor ama acıktığımda.öyle çok şiddetli değil ama genelde bulantı oluyor bence okadar şiddetliyse doktoruna sor derim
İlk başlara karın ağrısı normal canım bende de çok olmuştu ayrıca değerin çok iyi maşallah
Canım bebeği geç görünen kalp atışı geç duyulan çok kişi var önemli olan değerin artıyormu düzenli ? İnşallah hamilesindir bebeğine kavuşursun inşallah
Canım hiç kalkma ayaklarını yükselt ve yat bişey olmaz inşallah kanaması olup doğuran çok.

Bence bebeğin daha büyük gibi.doktor çok önemli istersen değiştir net bilgiler veren bi doktor bul.içini ferah tut iyidir herşey

canım belli olan belli oluyor yani4 hafta ultrasonda görünmez diye kesin bir kural yok,bana doktorum göbek bölgen cok zayıf olursa görünebilir demişti,mesela kalp atışları içinde 6.7. hafta derler ama 8-9. haftadada görülebilir yani kesin bir yargı söz konusu değil

mesela ister 3 haftalık gebe ol,karından bakılan usg de endometrium denen rahmın bir tabakası var (en içteki) o kalınlaşmaya başlar ve anneyi gebeliğe hazırlar yanı bebeğin yatagı bir nevi :)

nette arastırmalarımda da denk gelmıstım 2 haftalık fark olabılıyormus ilerleyen zamanlarda bu fark genelde kapanıyormus,yumurtlaman her ay aynı gunde olacak dıye bir durumda yok sen bunlara takılma doktorun gördüyse bence minicikte olsa vardır bişiyler :)

kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..

Canım tebrik ederim öncelikle. Ben ce randevunu bekle derim ben. Hem kalp atışlarını da duymuş olursun. Ben de henüz hiç gitmedim 29 Kasım'da gideceğim.

kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??

günde 2.5 paket içen ben öğrendiğimden beri ağzıma almadım,bir arkadaşımdan fırt çekeyim dedim iğrenç geldi insallah dogumdan sonrada baslamam

Aynı olayı yaşayan varmıdır ((((Yada boşgebelik olma ıhtımali yuzde kacki???

8.9. haftada da bellı olabılıyor kafanı rahat tut hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…