benim kızım 2,5 aylıkken söyledi dr ama yanılma payı çok yüksek dedi normalde dr lar mümkün değil sölemezler ve kızım oldu:) sanırım yine erken öğrencem allahın izniyle inş
Kesin belli olduğu zaman söyleseler daha iyi olur aslında, ikide bir bilginin değişmesi hiç iyi olmaz
günaydın kızlarrrrr.cumartesi 4 te randevum vardı. çok şükür bebeğimizin kalp atışını duydukkk. pıt pıt atıyorduuu :) :) :) darısı henüz bu duyduyu yaşamamış olanların başına. yeni gelen annelere hoşgeldiniz :)
Amin canım inşallah en kısa zamanda biz de duyarız, duysam da rahat etsem artık :26:
Herkese günaydın hayırlı sabahlar benim moralim çok bozuk kızlar cumartesi kalp atışı için gidip tek duyamayan benim sanırım duyulmadı kalp atışları beynimden vurulmuşa döndüm doktor geç döllenme olmuş olabilir falan dedi ama yinede rahatlayamıyorum haftaya cumartesi yine gel gedi bu arada kese ilk gittiğimde 6.3 mm di ve boştu şimdi 11.3 mm yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama kalp atışlarını duyamadık malesef
Canım hemen ümitsizliğe kapılma eminim duyacaksındır, her gebelik aynı olmuyor diyorlar
Amin canım, inşş
Yalnız doktor haftaya “aaa o bebek dilmiş, yanılmışım” gibi bişi derse çok fena hayal kırıklığı yaşicam ben
havaya girdim.
Benim bebik/ler geçen cumartesi belli oldu. 7+ larda..
İnş senin bebişler de ikizdir
Amin canım inşallah benimki de ikizdir çok isterim yani
Kötü düşünme canım eğer ikizse yakında netleşir zaten değilse de yine şükret sağlıklı olsun da isterse tek olsun değil mi
Canım hoşgeldin hayırlı olsun
Günlükten tanıyorum seni beraber hamilelik paylaşımı yapıcaz şimdi de :) Gördüğüme sevindim
Teşekkür ederim canım evet günlükten tanışıyoruz, yeniden hamile kalmana çok sevindim, inşallah her yolunda gider de temmuz anneleri oluruz birlikte
ben de varım urfadayım ilk bebeşim 25 yasındayım adetim duzensiz olduğu için sat doğru olmuyor dogum tarihim 9/07/2014 2 gündür kanamam var iğne ve progestan kullanıyorum raporluyum inş bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız rabbim tum isteyenlere versin
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir bebiş olur
kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..
Ben Ankarada yenimahallede Lina kadın sağlığına gittim canım 60 lira ücret, ultrasondan kesemi bile gördüm
Merbaha kızlar,
bende temmuz annelerinden olucam sanırım, cuma günü kan testim pozitif çıktı. SAT tarihim ise 12 Ekim idi. Şuan 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim yeni öğrendiğim için bu hafta içii değerlerimi de öğrenip ctesi dr. gidicem inşallah, hepinize merhabalar ve selamlar :)
Hoş geldin canım hayırlı olsun bebiş, umarım hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz
36
Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
Hemen üzülme anım umarım bir yanlış anlaşılma vardır, muhakkak bize de haberdar et e mi? :26:
Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç
Benim adet sancısı gibi olmuştu canım hatta adetim geliyor diye düşünmüştüm doktorum başlarda adet sancısı olur demişti normal yani
Hayırlı olsun tekrar
offff akşam olunca miğdem bulanmaya başlıyor ya :.... ( açlıktanmıdır nedir anlamadım
Kesin açlıktandır, aç kalmamaya dikkat et benim de mideme ağrı giriyor yeme zamanım geçince
Kızlarrr selam
bugün doktora giitim gebeliğim ikizmiş birinin kalp atışını duyduk birini duyamadık maalesef 6 haftalıkken gelişimi durmuş
doktor gelişimi duran embiryonun kalmasının bana bir zararı olmayacağını söyledi..hayırlısı böyleymiş demek Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Hayırlısı olsun canım elbette üzücü bir durum benim de öyle olsa kaç gün üzülürdüm eminim ama olsun tek olsun sağlıklı olsun Allah hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin
İyi akşamlar kızlar
Biz doktora gittik gün içinde rahattım fakat şimdi biraz tedirginim.
Şöyle ki keseyi gördük ama yolk sac ya da embriyo görülmedi.
Doktor vajinal baksak gözükür muhtemelen ama seni zorlamayalım dedi.
Dış gebelik ihtimali yok çok şükür
6 haftayla uyumlu kese boyutu 12 mm dedi.
10 gün sonra gel dedi.
Sizce her şey normal mi kızlar?
Umarım her şey yolundadır canım yaa kese olayına yolka falan başlarda çok takılmayın herkesde değişiyor her doktor da farklı şey söylüyor diyorlar ama insan tedirgin oluyor işte benim de bu keseyle ilgili kafamda çok problem var ama takmamaya çalışacağım bu ilk zamanlarda kalbime kötü şeyler getirmeyeceğim diye kendime söz verdim hayırlısı inşallah
Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))
Ben de son zamanlarda çok ekşili şeylere dalıyorum turşu suyu muazzam evet