Kilo vermen gayet normal. Ben ilk gebeliğimde 2-3 kg vermiştim. Vücut şu anda aşırı enerji harcadığı için kilo vermek doğal.
Kilo almamak içinse şu "iki canlısın çok ye" fikrinden vazgeçmek gerekli. Herzaman ne kadar yiyorsan yine aynı ve az karbonhidratlı beslenmek en güzeli.Tabii tatlı tüketimini de en aza indirmek lazım.
gbeğim şu anda nerden baksan 3.5 aylık var gibi geçen günlerde azalmıştı folbiol kullandığımdan beri tekrar şişti.Herkeste böylemi ?
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
Bebişlerin annişleri ben yemeği yiyip uyuyorum.Gözlerim kısılıyor sonra kapanıyor.Gün boyunca oldukça yogun bir trafik, yogun bir iş temposu bebeşim beni değil ben onu yoruyorum.:44:
Çalışan anneler sonrası için ne düşünüyorsunuz?Ben kendim bakma taraftarıyım en azından kreşe kadar...
Bence de daha büyük gibi... Akşam net sonuçlar gelsin değerlere göre de belli olur ne kadarlık olduğuZaten bu doktora isteksiz gitmiştim, çok yakın tarihe randevu bulamadım istediğim doktorlardan zaten kesin değişecek bu doktorla devam etmeyi düşünmüyorum... Açıkçası içim çok rahat iyi şeyler düşünüyorum Allahtan çok sakinim... İlk deneyim olunca tecrübesizlik ve merak yaşıyorum sadece o kadar...
Olabilir evet zaten görebilmek için epey bir baskı uyguladı karnıma çok küçük dedi 9 mm çıktı kese...
Bence de var zaten teyzesi de ne durumda annesi onu merak ediyor sadece
Benim bugün tatil günümdü epey dinlendim, gece de rüyamda bebeğimi gördüm, böyle lüle lüle saçları olan kumral bir kız bebekti, hayırlısı bakalım
Şimdi de bir yandan pasta yapıyorum eşimle 9. yılımız doluyor el ele vereli... Onu kutlayacağız akşama
Sanırım rüyam doğru mu çıkacak ne, erkek hissediyordum ama bol ekşili tuzlu şeyler canım çekiyor, tatlıyla aram yok; her gün mutlaka salata yiyorum nar ekşili turşu sulu salatalar, yine patates salatası yaptım bol ekşili
Ben de artık folbiol kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemde benim de aynıydı 3-4 aylık gibi karnım vardı. Doktorum değiştirdi. Şimdi folio içiyorum. İçerisinde folik asit, iyot ve b12 var.Folik asit b12 ile desteklendiğinde aktifleşiyormuş buarada. bilginiz olsun.
Bana da bir yardım lütfen
Soyle edelim canim
Bugun hc kimse yok ya herkezn erken uykusu geldi sanirim:) bende yatakta telden griyorum.p
SAT : 15 ekim
7 gün geciktim hala tık yok. 2. gün kan verdim negatifti idrar testide negatif.
Ama hala adet olmadım. Benim hiç gecikmedi hep erken olur mevsim değişikliği stress vs.
Tekrar kan vermek için ne kadar beklesem bilemedim.
tatlım mevsimsel bir şey olabilir,ama bebek varsa ve geç döllenme olduysa kanda hemen belli olmayabilir yani 2. gün kan vermişsin ya biraz daha bekle bakalım olmadı bir jinekologa gidersin
tatlım mevsimsel bir şey olabilir,ama bebek varsa ve geç döllenme olduysa kanda hemen belli olmayabilir yani 2. gün kan vermişsin ya biraz daha bekle bakalım olmadı bir jinekologa gidersin
Bnde arada bir bakiyorum da gelen giden yoknasilsinn
yani ben durumda 1 hafta daha beklerdim sanırım,stresli birşey mi yaşadın ne oldu böyle
Tahminlerime göre geç döllenme.
Çünkü adetten sonraki ilişki 1 kasım. yani 19 gün önce.
Kanda da en erken 3. hafta da yükseliyor.
Yarına randevum var bakalım ne olacak.
SAT : 15 ekim
7 gün geciktim hala tık yok. 2. gün kan verdim negatifti idrar testide negatif.
Ama hala adet olmadım. Benim hiç gecikmedi hep erken olur mevsim değişikliği stress vs.
Tekrar kan vermek için ne kadar beklesem bilemedim.
evet canım ilcedeyim..ali acarin hastasiydim takibime onla baslayacan dobra ne olur bilmiyorum