gaz cok fena canim pimi cekilmis bomba gibiyim yada gaz bombasi.... Totolarimiza dikkat gaz kaçağı var levhasi asmak lazım yada atesle yaklasmayin
Ishal degilim bir hafta once kabizdim hatta ama sancilar sanki ishal sancisi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaz cok fena canim pimi cekilmis bomba gibiyim yada gaz bombasi.... Totolarimiza dikkat gaz kaçağı var levhasi asmak lazım yada atesle yaklasmayin
maşallah canim benim sevindimmmm
gittim doktora hiç bişiyim yok turp gibiyim kan değerlerim idrar tahlilim hepsi normal :)
haftaya da kalp atışı için gel dedi inşallah eşimin yanında olurum da o da duyar :)
değerlerine çok sevindim,hep böyle devam etsin inş., idrar tahlilinde ne bakıldı?, ultrasona bakıldı mı bu gittiğinde, ayyy günümüz aynı görünüyor ben perş. gidicem, çok merak ediyorum Allah hepimize hayırlısıyla bağışlasın miniklerimizi...
5 gündür agriyor deli olcam.bulantida ayrı tabi. Hepimize gecmis olsun cnmpazar günü bende aynen öyleydim canım. miğrenim tuttu. biraz c vitamini portakal mandalina falan yiyip karanlık ve gürültüsüz bir odada uzanırsan ağrın hafifler. tabiki imkanın uygunsa... çalışınca pek mümkün olmuyor.(geçmiş olsun canım)
benim kızım 2,5 aylıkken söyledi dr ama yanılma payı çok yüksek dedi normalde dr lar mümkün değil sölemezler ve kızım oldu:) sanırım yine erken öğrencem allahın izniyle inş
günaydın kızlarrrrr.cumartesi 4 te randevum vardı. çok şükür bebeğimizin kalp atışını duydukkk. pıt pıt atıyorduuu :) :) :) darısı henüz bu duyduyu yaşamamış olanların başına. yeni gelen annelere hoşgeldiniz :)
Herkese günaydın hayırlı sabahlar benim moralim çok bozuk kızlar cumartesi kalp atışı için gidip tek duyamayan benim sanırım duyulmadı kalp atışları beynimden vurulmuşa döndüm doktor geç döllenme olmuş olabilir falan dedi ama yinede rahatlayamıyorum haftaya cumartesi yine gel gedi bu arada kese ilk gittiğimde 6.3 mm di ve boştu şimdi 11.3 mm yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama kalp atışlarını duyamadık malesef
Amin canım, inşş
Yalnız doktor haftaya “aaa o bebek dilmiş, yanılmışım” gibi bişi derse çok fena hayal kırıklığı yaşicam ben havaya girdim.
Benim bebik/ler geçen cumartesi belli oldu. 7+ larda..
İnş senin bebişler de ikizdir
Canım hoşgeldin hayırlı olsun Günlükten tanıyorum seni beraber hamilelik paylaşımı yapıcaz şimdi de :) Gördüğüme sevindim
ben de varım urfadayım ilk bebeşim 25 yasındayım adetim duzensiz olduğu için sat doğru olmuyor dogum tarihim 9/07/2014 2 gündür kanamam var iğne ve progestan kullanıyorum raporluyum inş bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız rabbim tum isteyenlere versin
kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..
Merbaha kızlar,
bende temmuz annelerinden olucam sanırım, cuma günü kan testim pozitif çıktı. SAT tarihim ise 12 Ekim idi. Şuan 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim yeni öğrendiğim için bu hafta içii değerlerimi de öğrenip ctesi dr. gidicem inşallah, hepinize merhabalar ve selamlar :)
36 Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç
offff akşam olunca miğdem bulanmaya başlıyor ya :.... ( açlıktanmıdır nedir anlamadım
Kızlarrr selam
bugün doktora giitim gebeliğim ikizmiş birinin kalp atışını duyduk birini duyamadık maalesef 6 haftalıkken gelişimi durmuş
doktor gelişimi duran embiryonun kalmasının bana bir zararı olmayacağını söyledi..hayırlısı böyleymiş demek Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
İyi akşamlar kızlar
Biz doktora gittik gün içinde rahattım fakat şimdi biraz tedirginim.
Şöyle ki keseyi gördük ama yolk sac ya da embriyo görülmedi.
Doktor vajinal baksak gözükür muhtemelen ama seni zorlamayalım dedi.
Dış gebelik ihtimali yok çok şükür 6 haftayla uyumlu kese boyutu 12 mm dedi. 10 gün sonra gel dedi.
Sizce her şey normal mi kızlar?
Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))
canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
Kızlar kafama takılan çok önemli bir şey var, bir de ilk gebelik olunca tecrübesizlik falan gözüm korkmuyor değil :26:Size danışayım dedim...
Eczaneden aldığım test sonucu hamile olduğumu öğrenmiştim... Geçen cuma günü özele gittim ve ilk kontrolümdü, ultrasondan karından baktı, daha çok küçük 4 haftalık bile değil dedi ama keseyi gördü, burada ve internette 6. haftada belli oluyor kese deniliyor, bir de 9 mm dedi kese için (0,92 cm çıktı)
Adet düzensizliğimden kaynaklı SAT a göre tutmuyor bebek, sanırım 4 haftadan büyük acaba doktor mu yanlış düşündü? Kafam çok karışık, test sonuçlarına göre de her şey normal, sadece demir eksikliğine bağlı kan değerim düşük çıkmış, ilaç yazmış, sonuç kağıdı akşam elimde olacak, umarım her şey yolundadır ama ben bu durumdan hiç bir şey anlamadım :44:
bence başka bir doktora daha git tekrar baksın çünkü benim 5. haftada göremedi keseyi eminim görülmez. Bu dört haftalıkken nasıl gördü bende anlamadım
canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
Bence dört haftalık değil zaten SAT a göre 8. hafta oluyor çünkü ama adet düzensizliği bir de geç döllenme derken olduğundan küçük eğer keseyi gördüyse bence 6. hafta da sanırım mm olarak da uygun gibi geldi bilmiyorum yaa kafam karıştı, bir de devlet hastanesine mi gitsem ki :26:
bence gitmekte fayda var. Küçüktür de bir ay mı küçük?
Duyarsınız inşallah canim ben 6+5 te duydum sen kaç haftalıksıninşaallah duyarız yoksa stres oluyo insan bekle bekle :
Mide krampı bende de oluyor ama acıktığımda.öyle çok şiddetli değil ama genelde bulantı oluyor bence okadar şiddetliyse doktoruna sor derimKızlar merhaba bende Temmuz annesi olcam inşallah ama ilk gebeliğimde düşük yaşadığım içi kalp atışını duyana kadar içimde bi tedirginlik olcak o yüzden kendime takvim bile yapmadım Herkesin gebeliği de hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz. Yaa ne sorcam kızlar benim bgn çok şiddetli mide kramplarım , kasılmalarım var çok kötüyüm yüzüm bembeyaz oldu nefesimi kesiyo sizce nedendir yatıp dinlenemiyorum da işyerindeyim. Napcamı şaşırdım
İlk başlara karın ağrısı normal canım bende de çok olmuştu ayrıca değerin çok iyi maşallahslm kızlar hızlı hızlı gittim sağlık ocağına sonucumu almaya beta hcg 3956 iyimi 5 hafta 4 günlük gözüküyoruz sata göre haftaya dr kontrolünden sonra sağlık ocağıda takibi başlatacakmış hayırlısı inş
ama halen karnım ağrıyo heran regl olacak gibiyim ama bu ağrı korkutuyo beni
Canım bebeği geç görünen kalp atışı geç duyulan çok kişi var önemli olan değerin artıyormu düzenli ? İnşallah hamilesindir bebeğine kavuşursun inşallahmerhabalar..bir haftaya yakındır moralim cok bozuk bende temmuz annelerinden olucaktım ama gecen hafta 6+2 gunlukken vajınal ultrason ile dr baktı fakat bebeği göremedi yarın tekrar gidicem bakalım ne dicekler cok üzgünüm ya...13 yıllık evliyim ve 6.tüp bebek denememde ilk defa hamıle kalmıştım bu konuda bilgi vericek varmıdır?tşkler
Canım hiç kalkma ayaklarını yükselt ve yat bişey olmaz inşallah kanaması olup doğuran çok.canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
Kızlar kafama takılan çok önemli bir şey var, bir de ilk gebelik olunca tecrübesizlik falan gözüm korkmuyor değil :26:Size danışayım dedim...
Eczaneden aldığım test sonucu hamile olduğumu öğrenmiştim... Geçen cuma günü özele gittim ve ilk kontrolümdü, ultrasondan karından baktı, daha çok küçük 4 haftalık bile değil dedi ama keseyi gördü, burada ve internette 6. haftada belli oluyor kese deniliyor, bir de 9 mm dedi kese için (0,92 cm çıktı)
Adet düzensizliğimden kaynaklı SAT a göre tutmuyor bebek, sanırım 4 haftadan büyük acaba doktor mu yanlış düşündü? Kafam çok karışık, test sonuçlarına göre de her şey normal, sadece demir eksikliğine bağlı kan değerim düşük çıkmış, ilaç yazmış, sonuç kağıdı akşam elimde olacak, umarım her şey yolundadır ama ben bu durumdan hiç bir şey anlamadım :44:
Ben de öyle düşündüm bir ya da hadi iki hafta yanıltsın adet düzensizliği bir ay da çok değil mi? Akşam sonuçlar elime geçsin de ilk önce aile hekimine sonra devlet hastanesine gideceğim aklım kalmasın...
kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
Aynı olayı yaşayan varmıdır ((((Yada boşgebelik olma ıhtımali yuzde kacki???