2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kilo vermen gayet normal. Ben ilk gebeliğimde 2-3 kg vermiştim. Vücut şu anda aşırı enerji harcadığı için kilo vermek doğal.
Kilo almamak içinse şu "iki canlısın çok ye" fikrinden vazgeçmek gerekli. Herzaman ne kadar yiyorsan yine aynı ve az karbonhidratlı beslenmek en güzeli.Tabii tatlı tüketimini de en aza indirmek lazım.

kesinlikle katılıyorum ben ilk gebeliğimde tam 25 kg almıştım inş bunda da böyle olmaz :18:

gbeğim şu anda nerden baksan 3.5 aylık var gibi geçen günlerde azalmıştı folbiol kullandığımdan beri tekrar şişti.Herkeste böylemi ?

Ben de artık folbiol kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemde benim de aynıydı 3-4 aylık gibi karnım vardı. Doktorum değiştirdi. Şimdi folio içiyorum. İçerisinde folik asit, iyot ve b12 var.Folik asit b12 ile desteklendiğinde aktifleşiyormuş buarada. bilginiz olsun.

Bebişlerin annişleri ben yemeği yiyip uyuyorum.Gözlerim kısılıyor sonra kapanıyor.Gün boyunca oldukça yogun bir trafik, yogun bir iş temposu bebeşim beni değil ben onu yoruyorum.:44:

Çalışan anneler sonrası için ne düşünüyorsunuz?Ben kendim bakma taraftarıyım en azından kreşe kadar...

kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??

Lütfen, tek-tük olsa bile içme :KK14: Yavrunu zehirleme.

Bebişlerin annişleri ben yemeği yiyip uyuyorum.Gözlerim kısılıyor sonra kapanıyor.Gün boyunca oldukça yogun bir trafik, yogun bir iş temposu bebeşim beni değil ben onu yoruyorum.:44:

Çalışan anneler sonrası için ne düşünüyorsunuz?Ben kendim bakma taraftarıyım en azından kreşe kadar...

Ben de bütün günün yorgunluğuna dayanamıyorum. Akşam okuldan gelince yemek yiyoruz, masayı topluyorum, bulaşıkları diziyorum, sonrası yok. :KK1: Şu an bile çalışmak istemiyorum. Keşke hep evde olsam, annemlerle gezmeye gitsem, kitap okusam...:KK31: Bu yoğunluktan hamileliğimin keyfine varamıyorum.

Ben doğum sonrası 1 yıl ücretsiz doğum izni kullanacağım kısmetse. Yaşına kadar yanında olmak istiyorum. 1 yaşından sonrası için annem ve kayınvalidem bakarız diyorlar ama bakalım.

Bence de daha büyük gibi... Akşam net sonuçlar gelsin değerlere göre de belli olur ne kadarlık olduğu :KK34: Zaten bu doktora isteksiz gitmiştim, çok yakın tarihe randevu bulamadım istediğim doktorlardan zaten kesin değişecek bu doktorla devam etmeyi düşünmüyorum... Açıkçası içim çok rahat iyi şeyler düşünüyorum Allahtan çok sakinim... İlk deneyim olunca tecrübesizlik ve merak yaşıyorum sadece o kadar...:KK31:

Olabilir evet zaten görebilmek için epey bir baskı uyguladı karnıma çok küçük dedi 9 mm çıktı kese...

Bence de var zaten teyzesi de ne durumda annesi onu merak ediyor sadece :KK1:

Benim bugün tatil günümdü epey dinlendim, gece de rüyamda bebeğimi gördüm, böyle lüle lüle saçları olan kumral bir kız bebekti, hayırlısı bakalım :KK16:

Şimdi de bir yandan pasta yapıyorum eşimle 9. yılımız doluyor el ele vereli... Onu kutlayacağız akşama :nazar:

Sanırım rüyam doğru mu çıkacak ne, erkek hissediyordum ama bol ekşili tuzlu şeyler canım çekiyor, tatlıyla aram yok; her gün mutlaka salata yiyorum nar ekşili turşu sulu salatalar, yine patates salatası yaptım bol ekşili :KK9:

çikolata manyağı olan ben kornişona sardım acı turşuya sardım :) kız bu kız ahaha

Ben de artık folbiol kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemde benim de aynıydı 3-4 aylık gibi karnım vardı. Doktorum değiştirdi. Şimdi folio içiyorum. İçerisinde folik asit, iyot ve b12 var.Folik asit b12 ile desteklendiğinde aktifleşiyormuş buarada. bilginiz olsun.

folbiol kesınlıkle kılo aldırıyor iştah acıcı özelliği var benımde doktorum degıstırdı kalsiyum,b6 b12 folik asit ve bulantı önleyici :)

Soyle edelim canim

SAT : 15 ekim
7 gün geciktim hala tık yok. 2. gün kan verdim negatifti idrar testide negatif.
Ama hala adet olmadım. Benim hiç gecikmedi hep erken olur mevsim değişikliği stress vs.
Tekrar kan vermek için ne kadar beklesem bilemedim.

Ama hala adet olmadım. Benim hiç gecikmedi hep erken olur mevsim değişikliği stress vs.

tatlım mevsimsel bir şey olabilir,ama bebek varsa ve geç döllenme olduysa kanda hemen belli olmayabilir yani 2. gün kan vermişsin ya biraz daha bekle bakalım olmadı bir jinekologa gidersin

tatlım mevsimsel bir şey olabilir,ama bebek varsa ve geç döllenme olduysa kanda hemen belli olmayabilir yani 2. gün kan vermişsin ya biraz daha bekle bakalım olmadı bir jinekologa gidersin

Tahminlerime göre geç döllenme.
Çünkü adetten sonraki ilişki 1 kasım. yani 19 gün önce.
Kanda da en erken 3. hafta da yükseliyor.
Yarına randevum var bakalım ne olacak.

Tahminlerime göre geç döllenme.
Çünkü adetten sonraki ilişki 1 kasım. yani 19 gün önce.
Kanda da en erken 3. hafta da yükseliyor.
Yarına randevum var bakalım ne olacak.

benımde geç döllenme,ve benım idrarda 9. gün çıktı kandada öğrendiğimde 5 hafta aralarındaydı halbu ki 6 haftalık olmam lazımdı sat a göre neyse temmuz annesimi olacaksın ne :) bekliyorum baaak insallah sıkıntılı bir şey cıkmaz mutlaka haber ver doktora gidince

Bende gebelik dusundugum ilk ay hc gecikmeyen adetim 3gun gecmisti bnimki strestndi senin baya gecikmiş sen yinede emin
olmak icin 5gun fln bekle yaptirsan yine cikmasa stres olursun

X