2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Yarın haber veririm tabi ki .
Sabah 10 bçk ta randevum.
Tabi kan anca akşam falan çıkar devlet malum.
En azından bir muayene olurum eğer bir sorun yoksa başka ihtimal kalmıyor.
Dediğim gibi ben hiç gecikmedim.
İlk evliliğimde bir kere geciktim onda da hamileydim sonra kaybettim.
Beklemek çok sıkıntılı.
Adet belirtim hiç yok.
Kasık ağrılarım var ve bir kaç gündür idrar yolu enfeksiyonu ki zaten benim anne tarafında genetik bu.
İlaçta içemiyorum belli değil diye.
İnşallah yarın belli olur.

Degistir tabi canim ama sakin haziran annelerine
GİTMeEEeE..

yok kızz gidermiyim hiççç bura benim mekanım oldu artık
ben de en son gittiğimde doktorum bana dediği haftaya göre hesapladığımda ben de bugün 8+1im :) aynıyız :) allahın izniyle sağ salim doğuralım inşallah :)
ooo çok sevindim insallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız canım bebeişlerimizi
çoook tşk ederim gerçekten içimi ferahlattıın canım çok haklısın yoksa o niye boyle bu nıye boylme demekten hamişliğimin tadını çıkartamıyordum bu arada kızınızı Allah bağışlasın demek cihazdan cihaza fark ediyor bunu öğrendiğim iyi oldu .hayırlısıyla 40.haftalara bende gelebilsem zaman hiç geçmiyor sanki..aceleci oluyoruz bu zamanlarda :))
ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum ama yapamıyorum (((((
hoşgeldin canım...olurmu hiç öyle şey? kaç haftalıksın? bulantı vs başladımı sendede?
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
içmiyorum ,kullanmıyorum zaten....sende içmemeye çalış olur mu?
merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)
hoşgeldın canım..
hoşgeldın canımm
Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))
hamileliğimin ilk 2.haftasından beri turşu suyu bu kadar mı güzel kokar yaa dedim (tabi ben ozamanlar hamile olduğumu bilmiyordum) tatlıdan nefret ediyorum resmen tiksiniyorum..tatlıyı görmeye tahammulun yok..şimdide ekşi elma..ekşi ayva..ekşli ne varsa yiyorum :))

canım 2 gunde 1 kan testi yaptır değerin artıyorsa korkma sakın.. değerin 1000den yukarıysa dışl gebelik oluşmaz.
canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bidaha kanaman olmaz insallah
canım değerin 5+4günlük gbi geldi bana çünkü bende bu kadarlıkken doktora gittin ve kese boyutum senınki kadrdı.. 4ten büyük yani..haftaya gitsen kalp atışını duyarsın..bu arada cihazdan cihaza fark ediyor haberin olsun.. a hastanede 5 haftalıksa b hastanede 6 haftalık çıkabilir..
şuan bile benim düzenli adetim varken sattan 4gün önce gidiyoruz.. için rahat olsun yani
merabalar bende dün anne olacağımı öğrendim değerm 702 çıktı felaket kasık ağrım var bi sorun olur mu ayrıca doktor ultrasonda gremedi bu da normal mi?
hoşgendin canım,normal kasık ağrısı çekmen
iyi akşamlar annişlerr :)) heyecan dorukta yarın kontrolum var bakalım nolcakkk)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canım ben folicode kullanıyorum içinde ;

400msg folik asit + 2 msg b12 vitamini içeriyor.. bunu kullanıyorum..

folio piyasadaki en pahalı ilaç (32tl ) çünkü ithal..sonra tuz gerekli evet ama kilo aldıyor şöyle kilo aldrıyor vucutta tuz fazlan varsa extra tuzda vucutta ödem yapar ve kilo aldırır..doktor takibinde alınması en mantıklısı senin yaptığın gibi canım... bu senin kullandığın şimdiki folik asit kafamıza göre kullanılmaması gereken bir ilaçtır.
Bana da bir yardım lütfen

hoşgeldin canım , tabiki yardım ederiz sana

Bende gebelik dusundugum ilk ay hc gecikmeyen adetim 3gun gecmisti bnimki strestndi senin baya gecikmiş sen yinede emin
olmak icin 5gun fln bekle yaptirsan yine cikmasa stres olursun

Ben düşünmüyordum da tamamen beklenilmeyen bir durum korunuyoruz çünkü.
Yarın da çıkmaz sa biraz daha beklicem zaten doktor yönlendirir.

hiç gecıkmıyorsan demek ki bir durumlar var :) rabbim hayırlısını versin eger bebiş varsada saglıkla kucagına alırsın canım inşallah benım arada geckme oldugu için 9 gun beklemıstım olmayınca eee artık hamıleyım sanırım dedım ve pozitif :)

Hayırlısı bakalım canım.
Bu arada hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

ha bu arada bende yumurtlama günü falan takip etmedim valla bildiğin süpriz yumurta:) rabbim ol derse oluyor işte kurban oldugum

Evet canım.
Çok ters bir zaman aslında , hem gergin hem mutsuzum.
Daha borçlarımız bitmedi doğru düzgün bir iş bulamadım ve çok stresli bir dönemdeyiz.
O yüzden gecikmem beni çok gerdi üzdü.
Ki bazıları bilir ben psikopat bir adamdan 3 tane bebek kaybettim ve deliriyorum bir çocuk için.
Şimdi çok iyi bir eşe sahibim ama hamile olma ihtimalime korkuyorum.
İçimdekileri ifade edebilecek smile bile bulamadım..

2.gün için erken olmuş verdiğin test.. bana göre geç döllenme olmuş..düzenli bir adetin var madem..

hakkında hayırlısı olsun eğer hamileysende gelmesinin bir nedeni olmalı korunduğunuz halde müjdeli ve şanslı bir bebek olsun insallah

Kısmet canım.Geliyorsa da başım üstüne :)

Kizlar bebişlerinize orgu orucekmisinz

daha çok erken yaww

6-7.aylarda başlarım sanırım bilemiyorum :44: ne aileler ne de arkadaşlar biliyor zaten şu 3 ayı bi atlaayım hayırlısıyla sonra söylücez kısmetse..

hamilenin duası kabul olurmus ,allahım ne düşünüyorsan ne ne istiyorsan başına gelsin tez zamanda amiiiin :)

daha çok erken yaww

6-7.aylarda başlarım sanırım bilemiyorum :44: ne aileler ne de arkadaşlar biliyor zaten şu 3 ayı bi atlaayım hayırlısıyla sonra söylücez kısmetse..

Bende baslamadm daha ama o kadar beklemem heralde benim hamiş oldugumu biliyo herkez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…