2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben bi kere gittim doktora ikinci olarak yarın gidicem... İlk gittiğimde 6 haftalık olması lazımken 5+3 çıkmıştı.. Alttan baktılar tabi.. Keseyi rahmin en tepesinde gördü başta dış gebelikten şüphelendi ama sonra kesenin içinde yolk sac ve fetal izlendi diye yazmış.. Bhgc mi ne o varya işte o gün yani 5+3 ken 3224 lü bişiydi şu an tam hatırlamıyorum ama düşük gibi di mi:44:
Kalp atışını duymadan hiçbişi konuşmayalım dedi yarın gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır gerginim bu gece nasıl uyurum bilmiyorum... Sen de durumlar nasıl?

değerin gayet güzel cnm sanırım bnm geç döllenme ilk 46 çıktı kanda sonra 427 çıktı ben de çarşamba gidicem daha o zmaan bakacK inş kesede kalp atışıda görülür inş seninde bi sorun çıkmaz yarın haberlerini bekliyorum:KK66:)

çok ilginç bir şey dikkatimi çekti

dört kadın olarak son adet tarihimiz 6 ekim olmasına rağmen neden çocuk doğum tarihlerimiz farklılık gösteriyor anlayamadım :KK70: ben internet sitesinden edindiğim tarihi koydum neye göre değişiyor bu tarih :)

benim sadece esim biliyor hafta sonu ailelere soylicez sadece...siki siki tembihlicem kimseye demesinler 3ay:KK9: 18ay bekledim bu bebisi ben

kardeşim dua alırsınız diye söylememizden yana sonuç olarak duyan herkes dua ediyor ee kimin rabbimin sevgili kulu olduğu bilinmez. Öte taraftan bir sıkıntı olursa hem bir yandan üzülüp hem herkese laf anlatmak zor geliyor . İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız

benim sadece esim biliyor hafta sonu ailelere soylicez sadece...siki siki tembihlicem kimseye demesinler 3ay:KK9: 18ay bekledim bu bebisi ben

aynısını şuan bende yapıyorum sadece annem ve babam biliyor bi de eşim nerdeyse kimse bilmiyor. doktorum 10 haftayı atlatana kadar söyleme istersen dedi. ne kadar geç söylersek zaman da o kadar çok çabuk geçiyor. bi de erken öğrendim ben sanki aylardır hamileymişim gibi geliyor :KK16: nasıl tuhaf bir ruh halidir böyle :)

Son düzenleme:
Kizlar benim degerim az mi yaaaa sat 17ekim bat 15kasimdi 126.4cikti :KK31::KK31:

bugün mü aldın bu sonucu bir doktor yakınımız adet günü 100e ulaşmasını bekleriz demişti eğer senin adet gününde gecikme varsa bence normal yani 15 kasım diye 15 kasımda olacak diye kaide yok önemli olan sonraki tahlillerin ikiye katlaması yani iki gün sonra 250yi bulması lazım.

Kizlar tahlil snucunu aldim kolestrlm dusuk cikti kansizlik cikti kan hapi werdi el we ayaklarimdaki kasinti kolestrl dusuklugne baglı
cilt kurumasindan olabilirmis bugun 6hafta oldu bhcg 10000 iyimi sizce

X