- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
sonucu bugun aldim canim cmt test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verdim...kendi dr on gun sonrasina gun verdi testi ikinci kez gerek duymadi acilde yaptirmistim ama ben cok merak ediyorum yukselecek mi
sonucu bugun aldim canim cmt test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verdim...kendi dr on gun sonrasina gun verdi testi ikinci kez gerek duymadi acilde yaptirmistim ama ben cok merak ediyorum yukselecek mi
Kizlar tahlil snucunu aldim kolestrlm dusuk cikti kansizlik cikti kan hapi werdi el we ayaklarimdaki kasinti kolestrl dusuklugne baglı
cilt kurumasindan olabilirmis bugun 6hafta oldu bhcg 10000 iyimi sizce
cnm seninde doğum 8 temmuz yazıyo son adetin 1 ekimmiydi kan değerlerin kaç cnm kese ve kalp atışını duydunmu
battan once mi ogrendin canim degerin kacti ben hamile olduguma inanamiyorum hala
benideeee2yil 3aylik evliyim zaten bikmisim bebek yok mu sozlerinden
Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç
1 EKİM evet cnm sat. kan değerlerini bir defa yaptırdım 4888 çıktı o zamanda 54 haftalıkmış zaten. çok şükür cumartesi günü de duydum kalp atışlarını her şeyimiz normal seyrinde gidiyor. hep böyle olur inşallah ...
beklediğim için adet tarihinden bir hafta önce idrar testi yaptım tam çıkmadı ikinci çizgi 30 ekimde yaptım tam tamına iki çizgim vardı :)inan inan bu büyük bir mucize :):).
Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç
cnm benm benimde 5+6 oldu yarın 6 haftalık oluyorum tam bnm 4 gün önce 6000 küsürdü seninde normal bence.kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora aramızda 1 gün varmış
canım banada doktorum emedur verdi miğde bulantısı için. şu ana kadar aşırı bulantım olmadığı için içmedim. ama rahatlıkla içebilirsin dedi. belki işine yarar bir bilgidir diye söylemek istedim. geçmiş olsun.
ayyy cok rahatladim sabahtan beri içim içimi yiyordusonucu bugun aldim canim cmt test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verdim...kendi dr on gun sonrasina gun verdi testi ikinci kez gerek duymadi acilde yaptirmistim ama ben cok merak ediyorum yukselecek mi
Yukselir cnim meqak etme benim ilk 15di snuc suan10000=]
teşekkür edrim canım bilgiler için sizden öğreneceğim çok şey var
Biz şöyle yorumladık,sincandaki kirasıyla balgattaki arasında çok fark vardır.Ama yine de hoş bir durum değil tabi.Doktorum Ümit Korucuoğlu.Henüz hiç tanışmadım,tavsiyeler üzerine ondan randevu aldım.Bakalım inşallah memnun kalırım.Haber veririm tabi,sen de haber ver ama.
Cuma gunu gtmistim kese gorundu 10snra kalp atisi icin cagardı pazartesi gdicem yani sen
teşekkür edrim canım bilgiler için sizden öğreneceğim çok şey var