tebrikleeeeeeersağlıkla al kucağına canım
Ben bi kere gittim doktora ikinci olarak yarın gidicem... İlk gittiğimde 6 haftalık olması lazımken 5+3 çıkmıştı.. Alttan baktılar tabi.. Keseyi rahmin en tepesinde gördü başta dış gebelikten şüphelendi ama sonra kesenin içinde yolk sac ve fetal izlendi diye yazmış.. Bhgc mi ne o varya işte o gün yani 5+3 ken 3224 lü bişiydi şu an tam hatırlamıyorum ama düşük gibi di mi:44:
Kalp atışını duymadan hiçbişi konuşmayalım dedi yarın gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır gerginim bu gece nasıl uyurum bilmiyorum... Sen de durumlar nasıl?
benim sadece esim biliyor hafta sonu ailelere soylicez sadece...siki siki tembihlicem kimseye demesinler 3ay
benim sadece esim biliyor hafta sonu ailelere soylicez sadece...siki siki tembihlicem kimseye demesinler 3ay18ay bekledim bu bebisi ben
benim sadece esim biliyor hafta sonu ailelere soylicez sadece...siki siki tembihlicem kimseye demesinler 3ay18ay bekledim bu bebisi ben
çok doğru canım şimdi duyulursa allah korusun bisey olursa millete laf anlatamazsin cok patavatsiz insanlarimiz var yarana tuz pasacak cinsten
Kizlar benim degerim az mi yaaaa sat 17ekim bat 15kasimdi 126.4cikti
rabbim nazarlardan korusu. Elinizi karniniza koyup bol bol salavat cekin canlar
çok doğru canım şimdi duyulursa allah korusun bisey olursa millete laf anlatamazsin cok patavatsiz insanlarimiz var yarana tuz pasacak cinsten
OYYY maşallah ne kadar çok yeni anne gelmiş:):):)
temmuz ayı uğurlu gelir hepimize inşallahhhh
battan once mi ogrendin canim degerin kacti ben hamile olduguma inanamiyorum hala
sonucu bugun aldim canim cmt test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verdim...kendi dr on gun sonrasina gun verdi testi ikinci kez gerek duymadi acilde yaptirmistim ama ben cok merak ediyorum yukselecek mi
benideeee
Cnim kac cikti bhcg