3 kaybim bide kimyasalim var insAllah basarcam ben bu isi Rabbimin izniyle
6 ekim son adetim cnm. geçen cumartesi kese göründü dr 10 gün sonra kalp atışını duymak için gel dedi,salı günü kalp atışına bakıcaz. anlamadım bende birçok kişi kalp atışı için farklı aralıklar söylüyor,hatta 6. haftada duyulmuyormuş sanırım?
bu arada nasıl besleniyorsun,nelere dikkat ediyorsun?
aktardan karışık yemiş aldım (incir, badem, kuru kayısı, üzüm, ceviz , fındık ve erik) ondan düzenli bir kase yiyorum. sonra mutlaka sabhaları peynir ve yumurta yiyorum bir kase yoğurt yada ayran tüketiyorum.
fakat hala sebze, protein ve karbonhidrat dengesini kuramadm normalde pek karbonhidrat yemem ama bu aralar fazlaca yiyorum
meyve aram yok zorla ayva ve nar yiyorum hala mandalina canım çekmedi
tüpraşa ortak olacam valla,bedava ısınırız napalım :)
off cok dikkatli olmak gerek valla
dün akşam üstü bendede hafif kahverengi leke geldi,panik oldum doktorumu aramadım takip edeyim dedim gece neredeyse tuvalette geçirdim vaktimi allaha şükür gelmedi bir daha,normalmiş bu akıntı,bu internete kalsa allah korusun ne kadar cok can sıkıcı şey yazdı bu akıntı için
radyolog, canım ailede ikiz şöyle var, babannemin ikizi varmış. Vefat etmiş 7-8 yaşında tanımadık biz hiç yanibenim endişemüstten bakılınca sadece bi kese görünmesi. Boş.. Bide ultrason kağıdında 1. CRL 1.38 cm 7w3d - 2. CRL 1.25 cm 7w3d yazıyo. Çok da fark yok amailte epey de büyük 7+ üstten görüntü yok. Neyse kötü düşünmiyim. İnş diğerinin de kalbini duyarım haftaya. Senin de lekelenmen olmuş, evet ben de okadarcık lekenin normal olduğunu biliyorum. Çok şükür devam etmemiş canım, bol bol dinlen :)))))
eşin elini karnına koysun ve Ya Mübdi desin 99 defa...sende selavat getir canım,geçmiş olsun..Kızlar az önce acilden geldim.. saat 21.00 gibi kahverengi minik bi akıntım daha vardıkorktuk eşimle gidelim dedik, progestan yazdı ama karın-kasık ağrısı olmadığı sürece, kanama sürekli gelmediği sürece korkma sürekli yat, WC ye giderken kalk sadece , bol su iç dedi :26: siz çalışıyormusunuz? ben çalışıyorum masa başı işim, bi de okula gidiyorum, yani gün boyu dışardayım mecburen.. bizim bebiş çok nazlı ya napcam ben bunla 9 ay :18:
nane düşüğü tetikler az at yapacaksanda canım..ayran seven ve şişkinlikten dolayı içemeyen anneler,naneli ayran yapın şişirmiyor ,kalsiyum alamıyorum dogru düzgün şimdi naneli ayranı keşfettim :)
yaa bu arada annişler herkes gaz sıkıntım var diyo karnım şiş diyo bnm de karnım şişiyo gerçi de bana dr hap verdi.hap beni mahvetti anlarsınız yani wc den gelemiyorum.bide midenizi kaldırmak istemem ama folik asitten dolayı karalar bağladımmama bunun için bırakılmaz ilaç biliyorum.bu arada ilacım ELEVİT dr a sordum bugün aile hekimi verdi dedim içebilirsin dedi.bi sorun yok heralde.
canım çok üüzüldümmmsat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen
Kızlar dün tekrar bhcg baktırdım ve nihayet 3. sulandırmada 1425 çıktı değerim hemen dr aradık tatil günü sağolsun nazımız geçiyor arkadaş olunca:) hastaneye geldi alttan baktı çooookkk minik bir kesecik gördük daha tam oluşmamış:))) değerin iyi dedi korkmana gerek yok öyle rahatladımki 10 gün sonra gidicem keseyi tam anlamıyla görmeye bide artık kan vermiycem vesveseleniyor insan çok mutluyum allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş:)
15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)
aynıyız ama bana 15 gün sonra gel dedi doktor kafam karıştı :18: kese göründü sadece ya ne kadar zormuş hamilelik bu kadar olduğunu tahmin etmezdim
Kızlar nolur yardım edin metpamitten başka bulantımı kescek bir ilaç varmıı ölüyorum ben yaaaaaaa
ayy sesli güldüm valla :))) bende şey diyordum kötü şaka yapmak isteyenlere satıcam..hemen ticarete döktüm işi
geçmiş olsun canım , çok dikkat et..bu son kanaman olsun insallah
oleeeyyy ilk ikizimizzzzRabbim tamamına erdirsin canım..
bişey sorucam sana benim usgdede kalp atısında bebeğimin üstünde kafasının hemen ustunde bi baloncuk gibi bişey var kucuk kese gibi acaba o neki bilemedim..doktorda pek ilgili değildi sadece hee kalp atıyor ben gördüm dedi bana bile göstermedi yani !!! (doktorumu değiştirdim zaten) bakalım yarınki doktor ne diycek bu durum için
eşin elini karnına koysun ve Ya Mübdi desin 99 defa...sende selavat getir canım,geçmiş olsun..
nane düşüğü tetikler az at yapacaksanda canım..
geçmiş sayfalarda elevitin içerisinde domuz katkısı olduğunu yazmıştım tabiki dini inançlarımız doğrultusunda bu durum geçerli farkındayım..
canım çok üüzüldümmm( Rabbim seni en kısa zamanda annelik müjdesiyle taçlandırsın insallah
haydii gözünnnn aydınnn canımmm
sat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen
3 kaybim bide kimyasalim var insAllah basarcam ben bu isi Rabbimin izniyle
benimki zaten kesin haziranda. hatta haziran başı olur.. ikizlerin 32. haftadan sonra doğma riski çok büyükmüş araştırdığım kadarı ile..
pıtpıtlar duyulmuşşşkeseler görülmüşşş
yeni gelen annişler hoşgelmişsinizzz
Kızlar dr lar cinsiyeti kaçıncı ayda söylüyorlar duyduğum kadarıyla artık erken söylüyorlarmış bilgisi olan var mı?
Amin canım, inşallah başarırsın, gelecek aya seni de bekliyoruz aramıza
Ne güzel bir ikiz haberi canım inşallah Allah tamamına erdirir de iki tane yavrun olur bir seferde kurtulursun
Tam olarak hangi haftada belli oldu canım ikiz oldukları??? Benim de ikiz olma ihtimali olabilir de merak ediyorum, ailede ikiz çok çünkü :26:
Hoş buduk canım daha taze anne adayıyız biz de yeni öğrendik sayılır
Kesin 16. haftada dedi doktorumun hemşiresi canım... Önceden de söylenebiliyormuş ama kesin bilgi olmuyormuş.