2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
6 ekim son adetim cnm. geçen cumartesi kese göründü dr 10 gün sonra kalp atışını duymak için gel dedi,salı günü kalp atışına bakıcaz. anlamadım bende birçok kişi kalp atışı için farklı aralıklar söylüyor,hatta 6. haftada duyulmuyormuş sanırım?

benimde 6 ekim. yani bugün 6. hafta bitti yedinci haftaya girdik bende geçen perşembe keseyi gördü on beş gün sonra gel kalp sesinin duyalım dedi... yani daha önce bende dış gebelikten şüphelenmişlerdi doktorlar benim ana rahmine düştüğünü söylemesi bile sevinç yarattı bir de kalp sesini duysak rahatlasak.

bu arada nasıl besleniyorsun,nelere dikkat ediyorsun?

aktardan karışık yemiş aldım (incir, badem, kuru kayısı, üzüm, ceviz , fındık ve erik) ondan düzenli bir kase yiyorum. sonra mutlaka sabhaları peynir ve yumurta yiyorum bir kase yoğurt yada ayran tüketiyorum.

fakat hala sebze, protein ve karbonhidrat dengesini kuramadm normalde pek karbonhidrat yemem ama bu aralar fazlaca yiyorum

meyve aram yok zorla ayva ve nar yiyorum hala mandalina canım çekmedi

canım bazı doktorlar nar yemeyin demiş kızlara, benimde canım çok istiyor ama yemedim sizin doktorlar bişey dedi mi? maydanoz ve nar yasak diye duydum ilk haftalar

tüpraşa ortak olacam valla,bedava ısınırız napalım :)

off cok dikkatli olmak gerek valla

ayy sesli güldüm valla :))) bende şey diyordum kötü şaka yapmak isteyenlere satıcam..hemen ticarete döktüm işi

geçmiş olsun canım , çok dikkat et..bu son kanaman olsun insallah

oleeeyyy ilk ikizimizzzz Rabbim tamamına erdirsin canım..
bişey sorucam sana benim usgdede kalp atısında bebeğimin üstünde kafasının hemen ustunde bi baloncuk gibi bişey var kucuk kese gibi acaba o neki bilemedim..doktorda pek ilgili değildi sadece hee kalp atıyor ben gördüm dedi bana bile göstermedi yani !!! (doktorumu değiştirdim zaten) bakalım yarınki doktor ne diycek bu durum için
eşin elini karnına koysun ve Ya Mübdi desin 99 defa...sende selavat getir canım,geçmiş olsun..
ayran seven ve şişkinlikten dolayı içemeyen anneler,naneli ayran yapın şişirmiyor ,kalsiyum alamıyorum dogru düzgün şimdi naneli ayranı keşfettim :)
nane düşüğü tetikler az at yapacaksanda canım..

geçmiş sayfalarda elevitin içerisinde domuz katkısı olduğunu yazmıştım tabiki dini inançlarımız doğrultusunda bu durum geçerli farkındayım..
canım çok üüzüldümmm ( Rabbim seni en kısa zamanda annelik müjdesiyle taçlandırsın insallah

haydii gözünnnn aydınnn canımmm

pıtpıtlar duyulmuşşş keseler görülmüşşş

yeni gelen annişler hoşgelmişsinizzz

15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)

benim usg kadığında 30 haziran yazıyor aslında önden önden gidiyoz bakalım

aynıyız ama bana 15 gün sonra gel dedi doktor kafam karıştı :18: kese göründü sadece ya ne kadar zormuş hamilelik bu kadar olduğunu tahmin etmezdim

merhaba benım dr umda 15 gun sonra cagırdı kalp atısları ıcın.senınle aramıza 2 gun var ancak duyacagız muhtemelen.kalp atıslarınıda duyup sağ salim kucagımıza alırız inş

Son düzenleme:
Kızlar nolur yardım edin metpamitten başka bulantımı kescek bir ilaç varmıı ölüyorum ben yaaaaaaa

Gaviscon şurup içebillrsin diyeceğim ama ilk üç ay biraz hassas bi dönem olduğu için ilaca pek yüklenme hayatım. Sabretmeye çalış.

Tşk ederim canım benim:)

Canım üzülme takdiri ilahi elden bişey gelmez senin çocuk varmı yoksa ilk mi olacak?

Kızlar dr lar cinsiyeti kaçıncı ayda söylüyorlar duyduğum kadarıyla artık erken söylüyorlarmış bilgisi olan var mı?

Geçen sene kasımda tüp bebeğim canım oğlumu dünyaya getirdim. Ve Allahın mucizesi 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:)) benim sat 27 eylül ama doktorum geç yumurtlamışın dedi bu yüzden yarın bakıcak ultrasonda büyük ihtimal temmuz ayında gelecek bebişim:))

3 kaybim bide kimyasalim var insAllah basarcam ben bu isi Rabbimin izniyle

Amin canım, inşallah başarırsın, gelecek aya seni de bekliyoruz aramıza

benimki zaten kesin haziranda. hatta haziran başı olur.. ikizlerin 32. haftadan sonra doğma riski çok büyükmüş araştırdığım kadarı ile..

Ne güzel bir ikiz haberi canım inşallah Allah tamamına erdirir de iki tane yavrun olur bir seferde kurtulursun

Tam olarak hangi haftada belli oldu canım ikiz oldukları??? Benim de ikiz olma ihtimali olabilir de merak ediyorum, ailede ikiz çok çünkü :26:

pıtpıtlar duyulmuşşş keseler görülmüşşş
yeni gelen annişler hoşgelmişsinizzz

Hoş buduk canım daha taze anne adayıyız biz de yeni öğrendik sayılır

Kızlar dr lar cinsiyeti kaçıncı ayda söylüyorlar duyduğum kadarıyla artık erken söylüyorlarmış bilgisi olan var mı?

Kesin 16. haftada dedi doktorumun hemşiresi canım... Önceden de söylenebiliyormuş ama kesin bilgi olmuyormuş.

benim kızım 2,5 aylıkken söyledi dr ama yanılma payı çok yüksek dedi normalde dr lar mümkün değil sölemezler ve kızım oldu:) sanırım yine erken öğrencem allahın izniyle inş

kızlaaar kasıkları çok ağrıyo ben yatıyooomm çok kötüyümm..bu arada cinsiyet erkekte daha çabuk belli oluyo diyolar 12 haftadan önce bile söylüyomuş dr lar ama garanti 16 hafta yani 4 ay

kızlar bendede aşırı şişkinlik var aşırı gaz dolu sancı vuruyor bazen normalmiş ama çok şükür
hayırlısıyla kucağımıza alsaydık korkuyorum ben sancım var diye jel verdi doktor onu kullanıyorum şimdi inş hayırlısıyla alırız hepimiz bebişleri kucağımıza.

günaydın kızlarrrrr.cumartesi 4 te randevum vardı. çok şükür bebeğimizin kalp atışını duydukkk. pıt pıt atıyorduuu :) :) :) darısı henüz bu duyduyu yaşamamış olanların başına. yeni gelen annelere hoşgeldiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…