2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım benim Allah bebiş-ler-ine sağlık shhat versin. desene tek yumurta ikizlerin geliyo :)))
saol canımmm inş seninkiler de ikizdir :)) vardı öyle bir ihtimal dimmi?
çok sevindim nektarcım allah sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş :)kalp atışı için darısı perşembe benim başıma inş :)
saol linacım, inşş perşermbe güzel haberlerle gelirsin sen de

yaa şişko da değilim ama göbişim var tabi biraz ondan mı görünmedi ki, ama ilk hamileliğimde de yanı kilodaydım onda hemen belirmişti keseciğim, bebiş..
ama doğru söylüyosun pozitif olucam, herşey güzel olucak inşş :))) hepimiz içinn

Canim ikiz olblrmş çok sewindim merak etme duyarsin kalp atislarini ikiz bebis bende cok isterdim canim ya:)
sağ ol yağmurcum sağlıklı olsun da bebişlerimiz tek, çift hiççç farketmez

mandalinaa :/ çok mu yoruyosun sen kendini acaba..
canım inş devamı gelmez, bol bol dinlen, doktorun dediklerini ihmal etme..
izin alabilirsen al bence de

evet canım, pozitif olucam inşallah herşey güzel olur hepimiz için

inş sen de güzel haberler getirirsin bize
ayyy rüyalar cidden kötü yaa, bu gece gördüğüm rüya film gibiydi.
Oskar niteliğinde hemde

canım yaaaa (( hakkında hayırlısı
inş kasımda sağlıklı bebişin gelir göbişine

radyolog, tekrar mı oldu lekelenmen?
sen artık doktorunu bi arasana :26:

saol canım inşallah.. inş sen de görüceksin bebişinin kalp atışlarını

ay çok güzel artmış. maşallah çok sevindim canım
kesecik de belirmiş, harikaaa :))

15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)
benimki zaten kesin haziranda. hatta haziran başı olur.. ikizlerin 32. haftadan sonra doğma riski çok büyükmüş araştırdığım kadarı ile..

Son düzenleme:
15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)
Benim nasip olursa haziran olur çünkü ilki sezaryen olduğu için bu da sez.olcak yani bir hafta önceden alır doktor.

adım reyhan ilk bebeğim
sat: 06 ekim 2013
bdt: 14 07 2014

ben şehiri yazmayı unutmuşum tekrar yazayım
yaş 25
sat 09 ekim 2013
doğum 15 temmuz
şehir diyarbakır(eşimin iş nedeniyle burdayız) ayrıca bildiğiniz doktor varsa önerin kızlar.
ikinci olacak inş.

Kızlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebekleriniz Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

NEKTAR cım ikizlerin hayırlı olsun benim de öyle bi ihtimal vardı ama değilmiş tekmiş sen istiyorsun galiba ikiz.Allah gönlüne göre versin

eminim bebekken bile bu kadar gaz sorunu yaşamamışımdır kıvrandırıyo ya :))

benimde gaz sorunum var maalesef bazen sancı gibi giriyor olur olmaz yerde çıkıyor valla ileriki aylar beni korkutmaya başladı çünkü şimdiden kabızlığım da var bebeğe bişi olacak diye korkumdan tuvaletlere giremez oldum ıkınmak tehlikeli dediler Allah yardımcımız olsun.

kızlar bir şey soracağım bende şişkinlik var sizde de var mı? yani en az üç kilo farkettirecek bir karın şişkinliği yaşadım normal mi?

cnm ya ne diyelim hayırlısı düşük yapmak vücudun tepkisi böyle düşün büyüyünce bişey olsa daha kötü olurdu allah korusn.hem dediğin gibi yine olur.düşüğün ayağı içerde olur der annelerimiz

bir arkadaş elevit ile ilgili bir yazı yazmıstı geçmiş sayfalarda var içeriğinde domuz yağı bulunuyormuş kullanmak zorunda değilsen kullanma
okumuştum cnm ama dr um içebilirsin dedi.

evet cnm sana katılıyorum.benim çok küçük değilse kesin haziran sezeryan olduğu ve b sefer biraz erken olacağı için.hakkımızda hayırlısı yaa ne diyelim.ben kaybettiğim bebeğimde b.d.tarihim eylüldü ağustos annelerindeydim biliyordum çünkü ağustos olacağını

ayy cnm yaa sende bendensin kendim gibi biri buldum sonunda bnmde s.a.tarihimle uyumlu değil haftam daha küçük sanırım.bnm s.a.t 26 eylül.dün gittim kese bile gözükmedi ama değerim güzel çıktı 15 gün sonra çağırdı dr.hoşgeldin aramıza.

Yeni katıldım bende aranıza,çok güzel duygular içerisindeyiz. 6. haftamdayım bende. Benimle aynı anları paylaşan anneleri dinlemek çok eğlenceli,çok bilgilendirici:) İnşallah bebeğimizin salı günü kalp atışını duyacağız:)

Bende ayniyim gazdan dolayi normal canim. Kilom ayni ama karnim sis

ya ben adet döneminde iki üç kilo fark ediyorum bu seferde öyle oldu adet haftası kilom üç kilo arttı ( belki ben eksta bir kilo yemekten almışımdır çünkü kuru meyve ve yemiş tüketiyorum) :)

bakalım kaç kilo doğrucaz bebeği

aynıyız ama bana 15 gün sonra gel dedi doktor kafam karıştı :18: kese göründü sadece ya ne kadar zormuş hamilelik bu kadar olduğunu tahmin etmezdim

Kızlar nolur yardım edin metpamitten başka bulantımı kescek bir ilaç varmıı ölüyorum ben yaaaaaaa

3 kaybim bide kimyasalim var insAllah basarcam ben bu isi Rabbimin izniyle

canım sabret geçecek inşallah 12. haftadan sonra azalıyor çubuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor bulantıyı hafifletiyor

sağol canım inş uzun sürmez çubuk krekeri görmeye bile tahmmul edemiyorum ama beyaz leblebi yiyebilirim sanırım

sağol canım inş uzun sürmez çubuk krekeri görmeye bile tahmmul edemiyorum ama beyaz leblebi yiyebilirim sanırım

Allah yardımcın olsun, ben bu konuda şanslıyım galiba 2. hamileleiğim ne ilkinde nede bunda mide bulantısı yaşamadım.bendede akşamları midemde şişkinlik oluyor birde gaz karnım taş gibi oluyor. inşallah bunla kalır rahatsızlığım.

Kızlar nolur yardım edin metpamitten başka bulantımı kescek bir ilaç varmıı ölüyorum ben yaaaaaaa

geçmiş sayfalarda bir arkadaş paylaşmış bunlarıda deneyebilirsin.
Gebelikte mide bulantısına hangi yiyecekler, neler iyi gelir?
- Hafif ve yağsız yiyecekler yenmelidir.
- Midede şişkinlik yapmayan yiyecekler ve içecekler tüketilmelidir.
- Sabah uyandıktan sonra çubuk kraker, bisküvi ve leblebi yemek ve ayağa kalkmadan bir on - on beş dakika beklemek sabah mide bulantılarını keser.
- Haşlama patates, ekmek, pirinç pilavı, makarna mide bulantısına çözüm getirebilir.
- Peynir, yoğurt yemek iyi gelebilir.

belkide olmaz canım,bendede aşırı olmadı mesela hafif arada yokluyo tuzlu yiyince geçiyor ama gazsal sorunlarım var benım aşamıyorum folik asite başladın mı?

Olmaz diye umut ediyorum işte O gaz sorunu nasıl geçiyor acaba şu an bende yok ama olursa ne yapmamız gerekiyor:44:

Önceden kullanmaya başlamıştım folik asit hamile kalmayı düşündüğüm zamanlarda, sonra ara verdim, öğrendiğim günden beri de kullanıyorum, doktor devam et dedi...

aminnnn canim aminnn.... Belki susam bile degildir canim mini minnaklar daha

Evet yaa Allahım korusun inşallah çok minikler

allah izin verirse bende 2014 temmuz annesi olacağım rabbim sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

Hoş geldin sen de canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla atlatalım bu dönemi de sağlıklı bebişlere kavuşalım

Kızlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebekleriniz Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Teşekkürler canım hoş bulduk hayırlı olur inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı hepimiz de

Yaaa ben de kendim gibi birini bulduğuma çok sevindim.... Hoş bulduk canım... Benim de 22 eylül sat, ben de cuma gittim ama çok küçüktü zar zor gördü bebişi doktor henüz 9 mm çıktı boyu

Test sonuçlarımı yarın öğrenebileceğim umarım olumsuz bir şey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…