- 2 Ağustos 2009
- 13.504
- 21
saol canımmmcanım benim Allah bebiş-ler-ine sağlık shhat versin. desene tek yumurta ikizlerin geliyo :)))
saol linacım, inşş perşermbe güzel haberlerle gelirsin sen deçok sevindim nektarcım allah sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş :)kalp atışı için darısı perşembe benim başıma inş :)
yaa şişko da değilim ama göbişim var tabi birazben 6+2 de gittim yeni atmaya başlamıştı bekle bence o hafta sonuna doğru git.
dedim ya belli olmuyor 8.9. haftadada karından görünmediği oluyor canım benım takılma ,allah saglık versin bebişlerine ve sana,alttan görünmüş işte göbek tarafın yağlı ise o zaman net görünmeyebiliyor ya da kalp atışların yenı atmaya baslamıs olabilir canım 10 gun sonra belli olur vaginal usg nın bu aralar zararı olmadıgını düşünüyorum morral bozmak yok bebişleri etkileme annesi
ama doğru söylüyosun pozitif olucam, herşey güzel olucak inşş :))) hepimiz içinn
sağ ol yağmurcumCanim ikiz olblrmş çok sewindim merak etme duyarsin kalp atislarini ikiz bebis bende cok isterdim canim ya:)
mandalinaa :/ çok mu yoruyosun sen kendini acaba..Kızlar az önce acilden geldim.. saat 21.00 gibi kahverengi minik bi akıntım daha vardıkorktuk eşimle gidelim dedik, progestan yazdı ama karın-kasık ağrısı olmadığı sürece, kanama sürekli gelmediği sürece korkma sürekli yat, WC ye giderken kalk sadece , bol su iç dedi :26: siz çalışıyormusunuz? ben çalışıyorum masa başı işim, bi de okula gidiyorum, yani gün boyu dışardayım mecburen.. bizim bebiş çok nazlı ya napcam ben bunla 9 ay :18:
canım inş devamı gelmez, bol bol dinlen, doktorun dediklerini ihmal etme..
izin alabilirsen al bence de
evet canım, pozitif olucam inşallah herşey güzel olur hepimiz içinAYYY NE GÜZEL HAYIRLISI CNM YAA iyi düşün hiç kötü düşünme biri duyulmuş ya sorun yoktur bence miniş ikizinden ona sıra gelmiyodur
sağol cnm artmış içim rahat dr umda rahattı bi sıkıntı yok dedi.bakalım ay sonuna kadar sabır ozaman herşey çıkar inşallah
cnm dediğin gibi haftaya git bence 7. haftaya girmiş oluyosun.
cnm önceden pembe de gelsi diyosun bence dikkat et izin alabiliyosan al kritik zamanı atlat yani.tabii bu benim fikrim.
inş sen de güzel haberler getirirsin bizeGünaydın güzel anneler. Kese görenlerin, kalp atışını duyanların gözü aydın.
Bizim randevumuz yarın. 5+5 oluyoruz tahminimce. Bakalım neler diyecek doktor amcamız.
Bu gaz problemi bende de var. Kilom aynı, ayaklarımı sıcak tutuyorum, ince giyinmiyorum. Ama koca bir gaz göbeği ile geziyorum.
Rüyalardan bahsetmişsiniz. Dün gece benim gördüğüm rüya ile 40 bölümlük dizi çekilirdi herhalde. Abuk-sabuk rüyalar görüyorum 1 haftadır. Doğuma kadar kaç sezonluk dizi çekerim Allah bilir.
Hakkında hayırlısı olsun, ikiz ihtimali bile kulağa çok hoş geliyor.
ayyy rüyalar cidden kötü yaa, bu gece gördüğüm rüya film gibiydi.
Oskar niteliğinde hemde
canım yaaaasat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen
inş kasımda sağlıklı bebişin gelir göbişine
radyolog, tekrar mı oldu lekelenmen?hay allah geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bendede cuma aksam biraz lekelenme oldu,cumartesi yok bugün biraz daha az olmuş cumaya göre allahım inşallah sıkıntı yoktur
canım allah gönlüne göre versin inşallah ,evet en azından fazla büyümeden sanada zararı dokunmadan anlasıldı rabbim yaşatmasın bir daha dikkat et kendıne
sen artık doktorunu bi arasana :26:
saol canımCanım hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz hiiiiççç korkma inş oda sağlıklıdır annesi sana sürpriz yapmayı istemiştir o darısı bana olsun inş bende görürüm bebişomun kalp atışını:)
ay çok güzel artmış. maşallahKızlar dün tekrar bhcg baktırdım ve nihayet 3. sulandırmada 1425 çıktı değerim hemen dr aradık tatil günü sağolsun nazımız geçiyor arkadaş olunca:) hastaneye geldi alttan baktı çooookkk minik bir kesecik gördük daha tam oluşmamış:))) değerin iyi dedi korkmana gerek yok öyle rahatladımki 10 gün sonra gidicem keseyi tam anlamıyla görmeye bide artık kan vermiycem vesveseleniyor insan çok mutluyum allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş:)
kesecik de belirmiş, harikaaa :))
benimki zaten kesin haziranda. hatta haziran başı olur.. ikizlerin 32. haftadan sonra doğma riski çok büyükmüş araştırdığım kadarı ile..15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)
Son düzenleme: