- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
Maşallah canım çok sevindim
Canim ayniyiz 5+6 benimde ben ilk defa gdicem cuma gunu ins duyblrz kalp atislarini
tünaydın arkadaşlarOyy aşağıyı ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum
Bademciklerimi şişirmiş bulunmaktayım bendeçok halsizim...yinede kalktım mutfağı toparladım birazcık dinleneyim ütü yapıcam daha.. Hiç bi yakınım yok mecbur bana bakıyor işler... önceki kayıpalrdan ötürü henüz kimseye söylemedik bizde..kalp atışını duymamıza rağmen kimse bilmiyor..
Hasta olduğum için kıymete geldim eşim tarafından eskiye göre daha iyi davranıyor ,,,arada yokluyorum sen istemiyormusun çocuğumuzu diyorumBaktımki bebişimizin usg fotosunu resim çevçevesine yerleştirmiş masa üstüne koymuş..acaba bana öyle davrandığı için bi pişmanlık mı duyuyorki? çözemedim henüz kendilerini..
Zencefil+bal+limon üçlüsü ile macun yapıp yutuyorum.. Faydasını gördüm sanıyorum dün akşam çok fazla ağrıyordu şimdi o ağrısı kalmadı sanki.. Doktorada gitmek istemedim extra ilaç bide bunun için içecem diye düşündüm haa tabii geçmezse el mahkum mecbur gidicem..
Bişey daha yazacaktım neyse şimdi bi geçmişi okuyum ben
kızlar bende mi bir tuhaflık var yoksa normal mi acaba. şuana kadar hiç çıkartmadım. sabahları bazen çok az miğdem bulanıyor ama çıkartma derecesinde değil. baş dönmeside yok sayılır. böyle olan varmı ? bu arada dün doktorum 18 tane test vermişti. onları yaptırdım. randevuya giderken götüreceğim. sizler yaptırdınız mı testlerinizi
kızlar bende mi bir tuhaflık var yoksa normal mi acaba. şuana kadar hiç çıkartmadım. sabahları bazen çok az miğdem bulanıyor ama çıkartma derecesinde değil. baş dönmeside yok sayılır. böyle olan varmı ? bu arada dün doktorum 18 tane test vermişti. onları yaptırdım. randevuya giderken götüreceğim. sizler yaptırdınız mı testlerinizi
evet canım aynıyız seninle :) şansınız bol olsun cuma günü inşallah pıt pıtlarını duyurur miniğin :)
ayyy canım ya üzüldüm gerçekten Rabbim bu sefer evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım senin işin gerçekten zormuş Allah dualarını kurbanlarını kabul etsin inşallah bencede çağır annesini baksın oğluna madem kendine gelmek istiyomuş
Cok uzuldum gercekten yaa(( Allah sana sabir esine anlayis versinnn. Boyle gecrmek zorunda kalmazsin insallah butun hamileliginii
ohhhh naza bakkk :S:S:S:S:S:ne sinir .sabah eşime diyorum ki 28 yaşında idrak ettim annemim aslında daha değerli olduğunu benim bebeğim de yaşarsa anlamazsa sopayı basıcam diyorum. babadan çok anneyi sevmesi gerek dedim nasıl gülüyor şimdiden kıskanmaya mı başladın diyor. hazırdan evlat sahibi oluyorsunuz dedim. daha 6 hafta oldu karnıma düştü şekilden şekile giriyoruz .valla ben kıskandım şimdiden . bide üstüne naz yapıcak ay sinir oldummmm el insaf yahu .dikkat et kendine canım sinirlenirsen nefes egzersizleri yap mutlaka
yaa çok üzülüyorum yazdıklarını okuyunca :26: Doktor kontrolünden sonra biraz düzeldi benim koca demiştin sanki..
bide ilk aylar pek bi zor, daha da zorlaştırıyo sana.. Böyle olmaz ki ama..
Nazlanacak olan, ilgi alaka bekleyen sen olmalısın..
Uzun uzadıya bi konuş sen onunla karşına alıp :44: yapmasın böyle şeyler..
Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin
Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi
76 ile hamile kaldım tartıya çıktım ve şavkım kaydı..sadece sağlıklı beslenerek 74 kgya duştum.Hadi kizlar herkez kac kiloyla hamiş kaldi yazsn bkalim kç kilo alcaz ben basliyim 54le kaldim
bugün bir komsumuz getirdi afiyetle yedimgünaydın Muharrem ayınız mübarek olsun.Aşure yemek istiyorum :)))çok severim bu sene nasip olmadı...
çok nadir bulantım oldu sadece 1 kez kustum gece 3 gibi oda yediğim patlıcan közlemesi dokumustu :S:Skızlar bende mi bir tuhaflık var yoksa normal mi acaba. şuana kadar hiç çıkartmadım. sabahları bazen çok az miğdem bulanıyor ama çıkartma derecesinde değil. baş dönmeside yok sayılır. böyle olan varmı ? bu arada dün doktorum 18 tane test vermişti. onları yaptırdım. randevuya giderken götüreceğim. sizler yaptırdınız mı testlerinizi
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kocanda insafa gelmiş sonunda bence şimdi de sen ona naz yap
Bisuru utum war kizlar ya:-( oturdugm yerden yapiyorum suan bebismle
Arkadaşlar bende de henüz mide bulantısı başlamadı aynen çoğu arkadaşın dediği gibi sabah 1 dk 2 dk öyle geçiyor.
Önceki hamileliğimde 8- 9 haftadan başlayıp 14 haftama kadar çok yoğun olmuştu yemek yiyemiyordum :S sonra kendiliğinden geçti..Benim sorunum çabuk acıkmam 4 saate bir acıkıyorum az az yiyorum öncekinde böyle olmamıştım.
Sizde çabuk acıkıyor musunuz :)
ve doktor keseyi gördükten sonra hangi testleri istedi?Benden kan testi ve idrar testi istemişti..120 tl felan vermiştim.
bu sefer acaba sağlık ocağında mı yaptırsam diye düşünüyorum kararsız kaldım ...
Bisuru utum war kizlar ya:-( oturdugm yerden yapiyorum suan bebismle
Arkadaşlar bende de henüz mide bulantısı başlamadı aynen çoğu arkadaşın dediği gibi sabah 1 dk 2 dk öyle geçiyor.
Önceki hamileliğimde 8- 9 haftadan başlayıp 14 haftama kadar çok yoğun olmuştu yemek yiyemiyordum :S sonra kendiliğinden geçti..Benim sorunum çabuk acıkmam 4 saate bir acıkıyorum az az yiyorum öncekinde böyle olmamıştım.
Sizde çabuk acıkıyor musunuz :)
ve doktor keseyi gördükten sonra hangi testleri istedi?Benden kan testi ve idrar testi istemişti..120 tl felan vermiştim.
bu sefer acaba sağlık ocağında mı yaptırsam diye düşünüyorum kararsız kaldım ...
Kizllaar agzimin tadi o kadar kotu ki butun gun dislerimi fircalamak istiyorummm. Yalniz miyim bu konudaa
offf.... ah şu ev işleri. ben çalışıyorum bir de. Hamileyken ne zormuş hem çalışıp hem de ev işleri yapmak. Herşey çok zor geliyor. Ne iş yapmak ne de gezip tozmak istiyorum... Sadece hiçbirşey yapmadan yatmak istiyorum. Sizler de öyle misiniz?
Canım sana öyle katılıyorum kiiii... Ben de çalışıyorum hemde iş çıkışı bir de direk okula gidiyorum dersler bazen 10 da bazen 9 da bitiyor eve gittiğimde kendimi yaşıyor gibi hissedemiyorum valla.. Ama daha fazla devam edemicem gibime geliyor.. Çok zorlanıyorum.. Sabahları hiç kalkmayayım tüm gün yatayım tekrar akşam olsun istiyorum... Gerçekten ne zormuş.. Sürekli bir uyku hali.. Oyy...