2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaşlar fark ettiniz mi? çizelgede haftalar fazla gösteriliyor ? benim bugün 5+3 ama 6 haftalık gösteriyor 3 gündür..

canım 6. haftanın içerisindeyim diye yazıyor. 5+3 olunca 5 haftan bitmiş 6. haftayı doldurduğun için o şekilde yazılıyor.

bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:

Canim demekki gec dollenme olmus cumaryesi gtsen de bi ihtimal vajinal goreblrsn keseyi karindan goremezsin. İstersen cuma tekrar hcg baktr degerin katlamissa hersey yolundadr

tatlım illa görücem diye düşünme ben 6+2 de gittim ve yeni yeni atmaya başlamış dedi karından baktı ve zor yakaladı ki geç döllenme benımkı normalde 8 hafta olmam lazım ama ben 7 ye girdim yani demem o ki 6+5 6+6 gibi git rahat rahat görürsün gerci 9 haftaykende görülen var

Bebegimi dusunuyorum sadece kucagima saglikli bir sekilde alayim diye. Bir inada bagladi gidiyor sanki hamile olan o. Rabbim bana guc versin. Rabbim tüm bebeklerin cocuklarin anne babalariyla birlikte büyümesini nasip etsin icinde de benim kuzuma. Yerim ben onu ya

cumartesiyi bekleme bence ,yarın ya da cuma yenıden betahcg yaptır o cıkan değerin yaklasık 1 kat daha fazlası olması gerekıyor ama aklına kötü bir şey getirme tahlılı yıne aynı yerde yaptır kı referans degerlerı karmasa yaratmasın

benımde 7. haftam bomba gibi başladı,bulantı pik yaptı kabızlık başladı ara ara regl sancısı girip cıkıyor uykuya eğilim fazlalastı iştah yok offf ki offf allahım bize yardım et

Haklısın canım ben pzt yi göze aldım eşim yarın izinli yarın gidelim deyip duruyor :)
Ben de gidip görmeden gelmek istemiyorum moralim bozulmasın diye en azından biraz bekleyelim diyorum.
Pzt keseyi de görsem yeter bana sonra yine giderim.

Bu arada kızlar siz ev işi yapıyor musunuz?
Az önce evi süpürdüm çok zorlandım belime falan ağrı girdi hemen.
Bu haftalarda hiç bir şey yapmadan yatmalı mı yoksa?

Kizlar of ya tam utuye baslamistim habersiz misafir geldi yemek yap cay yap daha utum oldugu gbi duruyo:-(

evet zaten pazartesiye birşey kalmadı ben duyamasaydım artık vajinal bakalım dıyecektım,hatta dr net degıl ama atıyor diyince alttan bakın o zaman dedım gerek yok göründü yeni atmaya baslamıs dedi ama sesini duydum ve böyle bir güzel ses yok yaa:) pzt kaç haftalık oluyor

ben kakılmış hayatımdan bir anda kontesliğe geçtim valla yapmıyorum iş falan ya da eşimle beraber yapıyoruz önceden elle silersim yeri şimdi vileda kullanıyorum gerek olursa bir yardımcı buldum valla ne yapayım canımdan kıymetlı degıl 3 ay dıkkatlı olmamız lazım hele hele tepelere uzanmıyorum

Son düzenleme:
bu arada doktorum dün tahlil istedi bir kaç tane, gittiğim hastane 750 tl fiyat verdi,tabi ki yaptırmadım ,allahtan saglık personeliyimde calıstıgım yerde yaptırcam artık gitmeye yakın ama cok şaşırdım bildiğin rutin tahlıller sonucta

Son düzenleme:

Ay canım bana da ev işi, sabah kalkıp işe gelmek, yemek yapmak, gezip tozmak.... herşey çok zor geliyor. Hiçbirşey yapmadan bütün gün yatmak istiyorum. Çamaşırları katlerken bile yoruluyorum sırtım ağrıyor. Hiçbir şey yapmadan yatmamız imkansız ama dikkat etmek te fayda var. Yükseğe uzanmamak lazım, ani kalkışlar yapmamak lazım vs vs. Ki hiç birimizde olmaz inşallah kanama vs varsa doktorlar sürekli yatmayı öneriyor.

canım mümkün olduğunca temizlik yapma. öyle dedi bana doktorum. belini ve kasıklarını zorlama yani. fırsat buldukça uzan dinlen. ben çalıştığım için ne yorulunca uzanmaya vaktim var ne uyum gelince uyumaya

miğdem bulanmıyor diye diye başıma getirdim ya çok fena miğdem bulanıyor kızlar. işyerindeyim ve yanıma poşet aldım. doktorum emedur yazmıştı bulantın olunca iç diye amaonuda içmek istemiyorum psikolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…