Arkadaşlar fark ettiniz mi? çizelgede haftalar fazla gösteriliyor ? benim bugün 5+3 ama 6 haftalık gösteriyor 3 gündür..
ben bu hafta gün aşırı hep birlikte olıyım en iyisi canm ama bende ağrılar var
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Aramıza bekliyoruz seni.
bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:
Canım değerim aynı şekilde artarsa pzt günü 5000 i geçmiş olması gerekiyor
Kalp atışı için ne kadar olmalı ki daha mı fazla?
İnşallah görürüm canım çok sağol :)
Hayırlı olsun canım bi dahaki gidişine kalp atışını duyarsın inşallah
Ben daha görmedim de çok merak ediyorum :)
Ben de 52 kiloyla hami,e kaldım hayatım boyunca 55 in üzerine çıkmadım minyon tipliyim. Rabbim nasip ederse ilerleyen haftalarda nasıl olacağımı çok merak ediyorum.
bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:
tatlım illa görücem diye düşünme ben 6+2 de gittim ve yeni yeni atmaya başlamış dedi karından baktı ve zor yakaladı ki geç döllenme benımkı normalde 8 hafta olmam lazım ama ben 7 ye girdim yani demem o ki 6+5 6+6 gibi git rahat rahat görürsün gerci 9 haftaykende görülen var
Haklısın canım ben pzt yi göze aldım eşim yarın izinli yarın gidelim deyip duruyor :)
Ben de gidip görmeden gelmek istemiyorum moralim bozulmasın diye en azından biraz bekleyelim diyorum.
Pzt keseyi de görsem yeter bana sonra yine giderim.
Bu arada kızlar siz ev işi yapıyor musunuz?
Az önce evi süpürdüm çok zorlandım belime falan ağrı girdi hemen.
Bu haftalarda hiç bir şey yapmadan yatmalı mı yoksa?
Kizlar of ya tam utuye baslamistim habersiz misafir geldi yemek yap cay yap daha utum oldugu gbi duruyo:-(
Haklısın canım ben pzt yi göze aldım eşim yarın izinli yarın gidelim deyip duruyor :)
Ben de gidip görmeden gelmek istemiyorum moralim bozulmasın diye en azından biraz bekleyelim diyorum.
miğdem bulanmıyor diye diye başıma getirdim yaçok fena miğdem bulanıyor kızlar. işyerindeyim ve yanıma poşet aldım. doktorum emedur yazmıştı bulantın olunca iç diye amaonuda içmek istemiyorum psikolojik olarak
7 den sonra daha artıyor ki ben mahvoldum bugun