Sağol canım seninki de hayırlı olsun. 6 Ekim'de 68, 8 Ekim'de 185 ve 11 Ekim'de 1297 ydi canım değerlerim.
5+6 haftalığım canım. keseyi geçen hafta gördük. bu haftasonu kalp atışı için gideceğiz
Canım, bhcg değerinle alakalı aslında kalp atışını duyup duymaman. SAT tarihine göre 6+3 olabilirsin ama geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekebilir. Normalde 6-7 haftalıkken duyuluyor ama 9 haftalık duyan da biliyorum ben.
normalde 6. haftada kalb atisii gorulur
Keseyi gorduk dun canim 6 haftalik amacanlamamis henuz dedi ne demekse ozele gitmedm randevusuz hasta almiyolarmis devlettede tahlil bile yapmadi doktormdan ayin 26 sina randevu aldim ins
Canim ayniyiz 5+6 benimde ben ilk defa gdicem cuma gunu ins duyblrz kalp atislarini
selam kızlarsadece öğle molamda girebiliyorum, işlerim pek bi yoğun
herkesler iyi okuduğum kadarı ile
canım maşallah sizee
duygu, hakkında hayırlısı olsun canım. İnş bebişin eşinin kalbini yumuşatır da oturup bir daha düşünür(
ben 60 ile hamile kaldım. Keşke geçen yaz olan 56 kilom ile olsaydı ama olmadı..
önemli değil, verilir sonra kilolar :129: bakalım..
Canım sen bhcg değerlerin Kasım ayına ait olabilir mi? Ekim demişsin ama. Tahmini doğum tarihin 12 temmuz, SAT ise 4 ekim demişsin çünkü?
Canım değerim aynı şekilde artarsa pzt günü 5000 i geçmiş olması gerekiyor
Kalp atışı için ne kadar olmalı ki daha mı fazla?
İnşallah görürüm canım çok sağol :)
Hayırlı olsun canım bi dahaki gidişine kalp atışını duyarsın inşallah
Ben daha görmedim de çok merak ediyorum :)
Ben de 52 kiloyla hami,e kaldım hayatım boyunca 55 in üzerine çıkmadım minyon tipliyim. Rabbim nasip ederse ilerleyen haftalarda nasıl olacağımı çok merak ediyorum.
senin yolculuğun nasıl geçti yağmur :)Aynen bebisler saglikli olsunda weririz kilolari
ben duydum kalp atışlarını sana da nasip olur inş ama sana tavsiyem alttan ultrosona izin verme üsten duyana kadar bekle ben o yüzden düşük tehlikesi geçirdim aklında bulunsun canım. bir de bana bi doktor 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi senin en son regl tarihin nezamandı canım
senin yolculuğun nasıl geçti yağmur :)
ben de geçen hafta 9 saatlik yolculuk yapmıştım, gidişi çok sıkıntılı olmadı ama dönüşte epey sıkıntı yaşadım.
bulantı, kusmalar
biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..Ben de bebişimin kalp atışını görmek duymak istiyoruummmmmmm ve sabredemiyorum haftaya kadar... Rabbim sorun çıkmadan bir görebilsemmmmm... Ne kadar zormuş annelik annemi şimdi çoook daha başka bir duyguyla seviyorum
kötü oluyo evetBenimde gidis superdide dnuste mafoldum bulanti yoktu hc bacaqima kramp grdi agridi cok otobuste uzatamadimda
tabi agliycaktim utanmasamcok uyuştu bacagm
biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..
Kese, kalp atışı, cinsiyet.. sürekli merak ve endişe içinde olucaz galibaa..
kötü oluyo evetson saatler hiç çekilmiyo zaten
bir an önce bitse de kurtulsam modunda oluyor insan..
neyse sorunsuz atlatmışsın yine de, sevindimm
Kızlar değerim 700 olmuş çok şükür allahıma:)) dr gayet güzel katlamış dedi maşallah cuma yine gidicem bhcg baktırıcam veeee ultrasona giricem karından bakıcak eşim dr u tanıyor çok sevindiğimi görünce hadi cuma günü bide karından ultrason bakalım dedi ayyy çok heyecanlandım:))) allahım çok şükür sen benide meleğimide koru yarabbi.
biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..
Kese, kalp atışı, cinsiyet.. sürekli merak ve endişe içinde olucaz galibaa..
Yağmurcum benim 24 eylüldü cnm son adet tarihim 3 temmuz doğum dediler