2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Amin canım olsun veririz kiloları amannn sorun etmeyin:)

Amiiinn canım. Bebişler sağlıklı olsunda, bir şekilde sonrasında kilo vereceğiz artık. Doğumdan sonra eski haline dönen bayanlardan nasip eyle bizi Yarabbim :)))

Kiloyu inanın hiç umursamıyorum bile. kardeşimin eşi 25 kilo alarak girdi doğuma bir senede hamile kaldığı kilosunun altına düştü emzirerek ve su ile. eylül de amcamın gelini 16 kilo alarak girdi doğumda 11 kiloyu vermiştim zaten dedi. şimdi süt olsun diye yiyor ama yavaş yavaş başılıcam diyo. canları başları sağ olsun alınan kilolar gidiyor umrumda bile değil yeter ki sağlıkla gelsin kuzum benim. ben veririm kiloyu o alsın :):):)

arkadaşlar bende 56 kiloyla hamile kaldım 6+1 şuanda ve hemen bir buçuk kilo almışım bile ya ilk gebeliğimde 3.ayda 1 kilo almıştım şimdiden böyleysem sonum ne olcak :) göğüslerim felaket ağrıyor ve çok şiştiler sizler nasılsınız

hosgeldin cnm belirtilerin neydi varmi belirtiler

Hoşbuldum canım sağol:) geçen ay benim bebşim tutunamadı çok belirtim vardı bu ay tam tersine oldu pek belirtim olmadı belki psikolojik olarak ben öyle düşündüm adetimden 1 hafta diyeyim ben 8 belkide 9 gün önce laboguick marka gebelik testi istedim geldi yumurtlama bitince yapmaya başladım ve çooooookkk silik çizgi çıktı bende inanmadım tabi yanılanlar olmuş sonra kasıklarıma iğne batar gibi sancılar giriyordu arada sabah çok erken satlrde çok minik bulantılar şimdi yok tabi bide aşırı gaz vardı canım ve acıkmalar :) haaa bu arada başka marka testlerde denedi,m negatif çıktı ama laboguick dahada belirgindi ve reglden bir gün sonra sonuç pozitif çok şükür böle oldu bende canım:)

Merhaba temmuz anneleri:)

7 haftalık hamileyim. Bebişimin muhtemel doğum tarihi 01 temmuz 2014. Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin
cnm bnm sorun ne tam olarak bilemeyiz ama eşinde nasıbizihniyetvaranlamadım sizbebekistiyormşsunuzbiliyormuşda ve şuan istemiyo.tek diceğim senkendini üzme bebeğini düşün.eşine gelince inşallah varır ve varacaktayanlış yaptıgının farkına.rabbim hakkında hayırlısını versin.

ben duydum hocam çok şükür geçen hafta :) perşembe günü gitmiştik tarihe gre tam 6 haftalıktı. doktor 6+4 dedi :) pıt pıtları da duyduk çok şükür :)
ohhh ne güzel maşallah darısı bizlerin başına.bende c.tesi gidicem duyarım gibi geliyo bakalım

En kilolu benim galiba gerci yasananlardan 4 kilo verdim. 80 kiloyum ins cok almam
sen olamazsın cnm enn kilolubenim.100 kilo ama takmıyorum boyum çok uzun kaldırıyo.ben hamilelikte ennfazla 5 kilo alıyorum.bide dr um diyetisyene yollar diye düşünüyorum.velhasıl bebeğim sağ salim olsunda veririm ben kendime inanıyorum.zaten 2 çoccukla tempodan kilo kalırmı bilmiyorum

Merhaba kizlar ilk hamileligimde 63 ile kaldim83 ile doguma girdim kizim 15 gun sonra 1 yasina girecek daha ilk dogumun kilolari gitmeden 2.ye kaldim78 kiloyum bebegim 6 haftalik ama doktor kese var daha canlanmamis 10 gun sonra gel dedi

zaten hashas testlerde Cabuk cikyior silikte olsa iyi olmayan testler negatif gösteriyor

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Dün gelemedim konu ne çok ilerlemiş ancak okuyabildim.
Dün doktora gittim tekrar, değerin güzel dedi pzt gel karından bakalım dedi vajinal istersen cuma da gelebilirsin dedi.
Pzt gitmeyi düşünüyorum. Yanlış hesaplamadıysam 6+3 oluyorum o zaman.
Acaba keseyle birlikte kalp atışını duyma ihtimalim olabilir mi ne dersiniz?

Duygu arkadaşım durumuna çok üzülüyorum Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim..

Sercem arkadaşım aleykümselam rabbim en kısa zamanda sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Günlükten tanıyorum seni yazmak istedim :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Hamileliğinı yeni öğrenenler, keseyi görenler, kalp atışını duyanlara hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gidebilmeyi nasip etsin.

Tahmini doğum tarihi benimle aynı olan iki arkadaş farkettim meryemvolkan ve nur du sanırım. Arkadaşlar ne durumdasınız keseyi gördünüz mü?

Hayrlı olsun arkadaşım, değerlerin kaçtı?

selam kızlar sadece öğle molamda girebiliyorum, işlerim pek bi yoğun
herkesler iyi okuduğum kadarı ile

Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize
canım maşallah sizee
Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin
duygu, hakkında hayırlısı olsun canım. İnş bebişin eşinin kalbini yumuşatır da oturup bir daha düşünür (
Hadi kizlar herkez kac kiloyla hamiş kaldi yazsn bkalim kç kilo alcaz ben basliyim 54le kaldim
ben 60 ile hamile kaldım. Keşke geçen yaz olan 56 kilom ile olsaydı ama olmadı..
önemli değil, verilir sonra kilolar :129: bakalım..

Canım, bhcg değerinle alakalı aslında kalp atışını duyup duymaman. SAT tarihine göre 6+3 olabilirsin ama geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekebilir. Normalde 6-7 haftalıkken duyuluyor ama 9 haftalık duyan da biliyorum ben.

normalde 6. haftada kalb atisii gorulur

Keseyi gorduk dun canim 6 haftalik amacanlamamis henuz dedi ne demekse ozele gitmedm randevusuz hasta almiyolarmis devlettede tahlil bile yapmadi doktormdan ayin 26 sina randevu aldim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…