2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sağol canım seninki de hayırlı olsun. 6 Ekim'de 68, 8 Ekim'de 185 ve 11 Ekim'de 1297 ydi canım değerlerim.

Canım sen bhcg değerlerin Kasım ayına ait olabilir mi? Ekim demişsin ama. Tahmini doğum tarihin 12 temmuz, SAT ise 4 ekim demişsin çünkü?

Canım, bhcg değerinle alakalı aslında kalp atışını duyup duymaman. SAT tarihine göre 6+3 olabilirsin ama geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekebilir. Normalde 6-7 haftalıkken duyuluyor ama 9 haftalık duyan da biliyorum ben.

Canım değerim aynı şekilde artarsa pzt günü 5000 i geçmiş olması gerekiyor :nazar:
Kalp atışı için ne kadar olmalı ki daha mı fazla?

normalde 6. haftada kalb atisii gorulur:nazar:

İnşallah görürüm canım çok sağol :)

Keseyi gorduk dun canim 6 haftalik amacanlamamis henuz dedi ne demekse ozele gitmedm randevusuz hasta almiyolarmis devlettede tahlil bile yapmadi doktormdan ayin 26 sina randevu aldim ins

Hayırlı olsun canım bi dahaki gidişine kalp atışını duyarsın inşallah :nazar:
Ben daha görmedim de çok merak ediyorum :)

Ben de 52 kiloyla hami,e kaldım hayatım boyunca 55 in üzerine çıkmadım minyon tipliyim. Rabbim nasip ederse ilerleyen haftalarda nasıl olacağımı çok merak ediyorum.

Canim ayniyiz 5+6 benimde ben ilk defa gdicem cuma gunu ins duyblrz kalp atislarini

ben duydum kalp atışlarını sana da nasip olur inş ama sana tavsiyem alttan ultrosona izin verme üsten duyana kadar bekle ben o yüzden düşük tehlikesi geçirdim aklında bulunsun canım. bir de bana bi doktor 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi senin en son regl tarihin nezamandı canım

selam kızlar :KK3: :KK3: sadece öğle molamda girebiliyorum, işlerim pek bi yoğun :KK43:
herkesler iyi okuduğum kadarı ile :KK16:

canım maşallah sizee :nazar: :nazar:

duygu, hakkında hayırlısı olsun canım. İnş bebişin eşinin kalbini yumuşatır da oturup bir daha düşünür :KK43:(

ben 60 ile hamile kaldım. Keşke geçen yaz olan 56 kilom ile olsaydı ama olmadı..
önemli değil, verilir sonra kilolar :129: bakalım..

Aynen bebisler saglikli olsunda weririz kilolari

Canım değerim aynı şekilde artarsa pzt günü 5000 i geçmiş olması gerekiyor :nazar:
Kalp atışı için ne kadar olmalı ki daha mı fazla?

İnşallah görürüm canım çok sağol :)

Hayırlı olsun canım bi dahaki gidişine kalp atışını duyarsın inşallah :nazar:
Ben daha görmedim de çok merak ediyorum :)

Ben de 52 kiloyla hami,e kaldım hayatım boyunca 55 in üzerine çıkmadım minyon tipliyim. Rabbim nasip ederse ilerleyen haftalarda nasıl olacağımı çok merak ediyorum.

Bende 54le kaldim 56dan yukari hc cikmamistim boyda 165 bakalm nasi olcaz bende cok merak ediyorum

Aynen bebisler saglikli olsunda weririz kilolari
senin yolculuğun nasıl geçti yağmur :)
ben de geçen hafta 9 saatlik yolculuk yapmıştım, gidişi çok sıkıntılı olmadı ama dönüşte epey sıkıntı yaşadım.
bulantı, kusmalar :KK25:

arkadaşlar 50 kg ile hamile kaldım boy 1.60 inş fazla almam şuan henüz bi kiloa lımım olmadı ama bu kusmalarla vericem gibi görünüyor daha

ben duydum kalp atışlarını sana da nasip olur inş ama sana tavsiyem alttan ultrosona izin verme üsten duyana kadar bekle ben o yüzden düşük tehlikesi geçirdim aklında bulunsun canım. bir de bana bi doktor 7 haftalık dedi biri 6 haftalık dedi senin en son regl tarihin nezamandı canım

Alttan dusunmuyorum zaten bu hafta olmazsa haftaya duyarim ins ustten ultrasnla duyana kadar bekliycem
kalp atisini duymak ne guzeldr Allah bızede nasip eder ins ben internettn hesapladm son adet 3ekimdi

Ben de bebişimin kalp atışını görmek duymak istiyoruummmmmmm ve sabredemiyorum haftaya kadar... Rabbim sorun çıkmadan bir görebilsemmmmm... Ne kadar zormuş annelik annemi şimdi çoook daha başka bir duyguyla seviyorum :KK16:

senin yolculuğun nasıl geçti yağmur :)
ben de geçen hafta 9 saatlik yolculuk yapmıştım, gidişi çok sıkıntılı olmadı ama dönüşte epey sıkıntı yaşadım.
bulantı, kusmalar :KK25:

Benimde gidis superdide dnuste mafoldum bulanti yoktu hc bacaqima kramp grdi agridi cok otobuste uzatamadimda
tabi agliycaktim utanmasam:-) cok uyuştu bacagm

Ben de bebişimin kalp atışını görmek duymak istiyoruummmmmmm ve sabredemiyorum haftaya kadar... Rabbim sorun çıkmadan bir görebilsemmmmm... Ne kadar zormuş annelik annemi şimdi çoook daha başka bir duyguyla seviyorum :KK16:
biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..
Kese, kalp atışı, cinsiyet.. sürekli merak ve endişe içinde olucaz galibaa.. :KK3:

Benimde gidis superdide dnuste mafoldum bulanti yoktu hc bacaqima kramp grdi agridi cok otobuste uzatamadimda
tabi agliycaktim utanmasam:-) cok uyuştu bacagm
kötü oluyo evet :KK43: son saatler hiç çekilmiyo zaten
bir an önce bitse de kurtulsam modunda oluyor insan..
neyse sorunsuz atlatmışsın yine de, sevindimm :KK16:

Kızlar değerim 700 olmuş çok şükür allahıma:)) dr gayet güzel katlamış dedi maşallah cuma yine gidicem bhcg baktırıcam veeee ultrasona giricem karından bakıcak eşim dr u tanıyor çok sevindiğimi görünce hadi cuma günü bide karından ultrason bakalım dedi ayyy çok heyecanlandım:))) allahım çok şükür sen benide meleğimide koru yarabbi.

biz de görücez/duyucaz inşallah canım. İlk üç ay hem sıkıntılı hem en heyecanlı süreç galiba..
Kese, kalp atışı, cinsiyet.. sürekli merak ve endişe içinde olucaz galibaa.. :KK3:

kötü oluyo evet :KK43: son saatler hiç çekilmiyo zaten
bir an önce bitse de kurtulsam modunda oluyor insan..
neyse sorunsuz atlatmışsın yine de, sevindimm :KK16:

Aynen saol ewt son saatler dakika saydim uyuyamadma dgru duzgun wakitte gecmedi neyseki atlattim doktora ne zaman gdiceksin kalp atisi icin

Kızlar değerim 700 olmuş çok şükür allahıma:)) dr gayet güzel katlamış dedi maşallah cuma yine gidicem bhcg baktırıcam veeee ultrasona giricem karından bakıcak eşim dr u tanıyor çok sevindiğimi görünce hadi cuma günü bide karından ultrason bakalım dedi ayyy çok heyecanlandım:))) allahım çok şükür sen benide meleğimide koru yarabbi.

Maşallah canım çok sevindim :nazar:

Ay inşallah inşallah.. Gerçekten zaman hiç geçmiyo ve sürekli içimde bir heyecan bir tedirginlik.. Hani evde eşimle o kadar çok heyecanlıyız ki karnımı seviyo hayaller felan.. Olumsuz birşey duyarsam diye ödüm patlıyor.. :44:

X