- 14 Ağustos 2009
- 144
- 0
bende ütü yapmak üzere çıkıyorum
Benimde bulantım olmuyor, ancak çok çok acıkırsam oluyo o da yemek yiyince geçiyor, çok acıkıyorum ve yemeye başlayınca duramıyorum, sanki midemin dibi yokmuş gibi... Sonra da koskoca bi göbekle elimde soda şişesi yığılıp kalıyorum....
Bu arada hamileliğe 46,2 kg ile başladım, umarım fazla kilo almam çünkü boyum 1,60. ama böyle yemeye devam edersem daha üçüncü ayda yuvarlanmaya başlicaammm
kızlar kaç aylık hamilesiniz bana ve tüm isteyenlerede dua edin bizde bu mutlu haberi alalım bu ay :)
geçecek canım bu sık acıkmalarınızda geçicek yakında
benden karaciğer,triod,şeker,kan grubu,idrar,sarılık,hemogrom,rubella,ve adını bilmediğim bi sürü şey işte.. (3 tüp kan ve idrar testi verdim) hepside normal çıktı şükür.. ben özelde yaptırdım bizden extra para almadılar neden acaba? ben emekli sandığıan mensubum ondan mı acaba? doktor ilk ücret verdik sonrakilerede para almadılar..kontrol diye kayıt yaptırdım hep?
kızlar kaç aylık hamilesiniz bana ve tüm isteyenlerede dua edin bizde bu mutlu haberi alalım bu ay :)
Canım benim bebişim Allah bana bağışlarsa şu an 6 hafta 2 günlük...
İnşallah siz de hayırlısıyla bu güzel haberi alın ve sonu da hayırlı bir şekilde gelsin kucağına al..
6 haftanın içindeyim canım ben. Allah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin. Zorlukları da olsa güzel bir duygu gerçekten. Senin son adet tarihin neydi? Adetine kaç gün var?
offf.... ah şu ev işleri. ben çalışıyorum bir de. Hamileyken ne zormuş hem çalışıp hem de ev işleri yapmak. Herşey çok zor geliyor. Ne iş yapmak ne de gezip tozmak istiyorum... Sadece hiçbirşey yapmadan yatmak istiyorum. Sizler de öyle misiniz?
son adetim 28 ekim canım 31 gün arayla oluyorum 28 kasım da adet olucam olmam inşlhh yumurtlamayı hesaplasana ben buhafta diye hhesaplıyorum ama gün aşırı giriyorum oyüzden ilişkiye
beklemenin nasıl oldunu iyi bilirim bende 7.haftanın içindeyim cnm ben 2 gün geç yumurtlamışım doktorum öyle söyledi sen gün aşırı devam et ama görev gibi davranma.canım sana tüyo verim hemen hamile kaldıını aşırı göğüs ağrısı ve kasık ağrısıyla teşhis edebilirsin ben hamile kaldığım günden beri bu moddayım Allah nasip etsin umarım
amin canım nasıl hesapladın yumurtlama gününemi denk getirdin nasıl yol izledin biraz bilgi veriri misin benim bu hafta sanırsam yumurtla günlerim 28 kasımda adet olucam 31 gün arayla adet oluyorum çünkü ??
Bende hiç çıkartmadım ama pazartesi az daha otobüsün ortasında bırakı veriyordum zor tuttum kendimi. ama bütün gün mide bulantısı ile geziyorum. progestan dan oluyor diyor kullananlar doktorum baş dönmesini artırır demişti ama benim bu hafta mide bulantım arttı valla .kimisinde oluyor kimisinde olmuyor. takılma bence ben ilk gebeliğimde 9. haftaya kadar ne mide bulantısı ne de baş dönmesi görmüştüm. her bünye farklı takılma.
18 tane test miiii :44: hay maşallah benden bu kadar istemedi daha :S:S:S kalp atışlarını duyduktan sonra mı ister acaba?sen özele mi gidiyodun canım devlete mi ?
Cok saol ins duyarim sen duydn mu pitpitlarini
amin canım nasıl hesapladın yumurtlama gününemi denk getirdin nasıl yol izledin biraz bilgi veriri misin benim bu hafta sanırsam yumurtla günlerim 28 kasımda adet olucam 31 gün arayla adet oluyorum çünkü ??
göğüslerim dolu gbi duruyor adetime daha var böyle olmazdım erkenden kasıkalrım 2 günden beri ağırıyor aksine sırtımada vuruyor ama bu neden bilmiyorum :) ümitlenmek istemiyorum ama sanki bebeği içimde hissediyorum valahi öyle his var yine allh bilir tabiki
anladım canım. Ben adet tarihimi beklemeden 3 gün önce kan testi yaptırmıştım. 254 çıkmıştı. Herkes de belirti olacak diye birşey yok tabi ama bende ilişkiden 2-3 gün sonra başlayan kasık ağrısı, gaz,şişlik olmuştu. Belki bunlardan birini sen de hissedersin inş..
son adetim 28 ekim canım 31 gün arayla oluyorum 28 kasım da adet olucam olmam inşlhh yumurtlamayı hesaplasana ben buhafta diye hhesaplıyorum ama gün aşırı giriyorum oyüzden ilişkiye
canım içinde hissedemezsin de belirtileri hissedebilirsin ancak.evet bak benim sırtım deilde belim ağrıyordu bece hamile olabilirsin bede umulandırmıyım ama adet olucamı sanmıştım adetime bi hafta kala kasık ağrılarım olmuştu ama ilk belirtim göğüslerimde olmuştu inş umudun boşa gtmez cnm
Hesaplama şu şekilde oluyor canım. Sen 31 gün arayla oluyormuşsun adet. 31-14=17 , SAt 28 ekim+17 gün=13 Kasım yani bugün. ama değişiklik gösterebiliyor tabi . oyüzden 2-3 gün öncesi ve sonrası devam etmek gerekiyor.