2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Çok güldürdün beni :) Bende soda içince rahatlıyorum..
bende 64 kiloyum ama allahtan boyum 172 yoksa yanmıştım :)

kızlar kaç aylık hamilesiniz bana ve tüm isteyenlerede dua edin bizde bu mutlu haberi alalım bu ay :)

Canım benim bebişim Allah bana bağışlarsa şu an 6 hafta 2 günlük...
İnşallah siz de hayırlısıyla bu güzel haberi alın ve sonu da hayırlı bir şekilde gelsin kucağına al..

8 haftada başlar geçmeye heraşde bu sefer yemek yiyememek başlar sağlıklı olsunlar ben herşeye razıyımm :)
bana da doktor 2 sayfalık rapor vermişti herşey detaylıydı :)
bilmem bana ücret fazla geldi bi buradaki arkadaşlara da sorayım dedım.

kızlar kaç aylık hamilesiniz bana ve tüm isteyenlerede dua edin bizde bu mutlu haberi alalım bu ay :)

6 haftanın içindeyim canım ben. Allah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin. Zorlukları da olsa güzel bir duygu gerçekten. Senin son adet tarihin neydi? Adetine kaç gün var?

Canım benim bebişim Allah bana bağışlarsa şu an 6 hafta 2 günlük...
İnşallah siz de hayırlısıyla bu güzel haberi alın ve sonu da hayırlı bir şekilde gelsin kucağına al..

amin canım nasıl hesapladın yumurtlama gününemi denk getirdin nasıl yol izledin biraz bilgi veriri misin benim bu hafta sanırsam yumurtla günlerim 28 kasımda adet olucam 31 gün arayla adet oluyorum çünkü ??

6 haftanın içindeyim canım ben. Allah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin. Zorlukları da olsa güzel bir duygu gerçekten. Senin son adet tarihin neydi? Adetine kaç gün var?

son adetim 28 ekim canım 31 gün arayla oluyorum 28 kasım da adet olucam olmam inşlhh yumurtlamayı hesaplasana ben buhafta diye hhesaplıyorum ama gün aşırı giriyorum oyüzden ilişkiye

aynen aynı durumdayım hep uyuyabilirim

son adetim 28 ekim canım 31 gün arayla oluyorum 28 kasım da adet olucam olmam inşlhh yumurtlamayı hesaplasana ben buhafta diye hhesaplıyorum ama gün aşırı giriyorum oyüzden ilişkiye

beklemenin nasıl oldunu iyi bilirim bende 7.haftanın içindeyim cnm ben 2 gün geç yumurtlamışım doktorum öyle söyledi sen gün aşırı devam et ama görev gibi davranma.canım sana tüyo verim hemen hamile kaldıını aşırı göğüs ağrısı ve kasık ağrısıyla teşhis edebilirsin ben hamile kaldığım günden beri bu moddayım Allah nasip etsin umarım

göğüslerim dolu gbi duruyor adetime daha var böyle olmazdım erkenden kasıkalrım 2 günden beri ağırıyor aksine sırtımada vuruyor ama bu neden bilmiyorum :) ümitlenmek istemiyorum ama sanki bebeği içimde hissediyorum valahi öyle his var yine allh bilir tabiki

amin canım nasıl hesapladın yumurtlama gününemi denk getirdin nasıl yol izledin biraz bilgi veriri misin benim bu hafta sanırsam yumurtla günlerim 28 kasımda adet olucam 31 gün arayla adet oluyorum çünkü ??

Canım ben 34 günde bir adet oluyordum.. Son adet tarihim 26 eylüldü.. Sat'a göre 6 hafta 6 günlük olması lazım ama ultrasona göre 6 hafta 2 günlük canım..

ben özele gidiyorum canım. ama testlerimi devlete yaptırdım. özelde acayip para istediler. bende demir eksikliği olduğu için ona da iki üç test yazdı ondan 18 tane :) yaptır kalp atışı için gelirken getir bakalım demişti.

Anladım canım. Ben adet tarihimi beklemeden 3 gün önce kan testi yaptırmıştım. 254 çıkmıştı. Herkes de belirti olacak diye birşey yok tabi ama bende ilişkiden 2-3 gün sonra başlayan kasık ağrısı, gaz,şişlik olmuştu. Belki bunlardan birini sen de hissedersin inş..

canım içinde hissedemezsin de belirtileri hissedebilirsin ancak.evet bak benim sırtım deilde belim ağrıyordu bece hamile olabilirsin bede umulandırmıyım ama adet olucamı sanmıştım adetime bi hafta kala kasık ağrılarım olmuştu ama ilk belirtim göğüslerimde olmuştu inş umudun boşa gtmez cnm

canım bunlar bendede var ama bebeğe ümitlenmek istemiyorum işte ya değilse diye özellikle kasık ve bel ağrım

Hesaplama şu şekilde oluyor canım. Sen 31 gün arayla oluyormuşsun adet. 31-14=17 , SAt 28 ekim+17 gün=13 Kasım yani bugün. ama değişiklik gösterebiliyor tabi . oyüzden 2-3 gün öncesi ve sonrası devam etmek gerekiyor.

Arkadaşlar fark ettiniz mi? çizelgede haftalar fazla gösteriliyor ? benim bugün 5+3 ama 6 haftalık gösteriyor 3 gündür..

BEL KISMI İŞTE SIRT YAMIŞIM ALT KISIMLAR AĞRIYORDU KASIKTA ağırlıklı oarak sol kasığım oturarak çalışıyorum ozamn bile hissediyorum inşlhh öyledir dua edin bana da hamilelrn duası bu mübarek günde tutar :)

ben bu hafta gün aşırı hep birlikte olıyım en iyisi canm ama bende ağrılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…