2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Merhaba dandini, günlerimiz yakın sen ne zaman öğrendin gebeliğini?

Canım benim kızımdada 3. ayda bulantılarım başlamıştı sanırım öyle kalmış aklımda şimdi yok bulantım çok şükür ahhh yemek yemeye gelince evet canım bendede bi aç gözlülük var:))) ama ben öğünlere dikkat etmiyordum doğrusu şimdi ediyorum valla istediğim kadar yiyiyorum ne yalan söyliyim ama o aralarda işte meyve yemeye dikkat ediyorum bide bol bol su geçen bi arkadaş yazmıştı nar yasak demiş dr ben ilk çocuğumda deli gibi yedim valla şimdide yiyiyorum önemli olan mideyi şişirmemek her şeyin fazlası zarar bence:)

Merhaba dandini, günlerimiz yakın sen ne zaman öğrendin gebeliğini?

Merhaba canım evet öyleymiş hayırlısıyla doğururuz inş:) benim regl döngüm 23 gün 24.gün öğrendim 17 ile çıkmıştı pazartesi 190 olmuş dr 2 günde 2 katı olması gerekiyor dedi normalmiş anlıycağın çok şükür.

Selamun Aleykum tum guzel annelere....
canim arkadasim bosaltdim mesaj kutumu

Selamun Aleykum tum guzel annelere....
canim arkadasim bosaltdim mesaj kutumu

Amiiiiin inş rabbim en kısa zamanda dileğini kabul edecektir büyük izniyle inş kız ağlattın beni yemin edim ki kendimi tutamadım zaten duygusalım bu aralar senide başka seviyorum canım benim rabbim senin yüzünüde güldürsün inş.

burnumun ucunda yeşil çay kokusu var.her şey yeşil çay kokuyor nasıl tuhaf bir insnaım ya

bu arada 63 kilo ile hamile kaldım .12 kilo hedefim bakalım nekdar tutacak :)

canim ya sende beni aglatdin
insallah canim benim
cok guzel kalbin var operim senin o guzel kalbinden
Allah yar ve yardimcin olsun hep yuzun gulsun bitanem Allah sana ve herkese en guzel gunleri nasib etsin insallah

Rabbim tüm hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusuunnnn..
Ben daha tartılmadım ama herhalde bi 70 üstü vardırım.. Doğuma yakın nasıl bir fıçı olurum bilemedim

Rabbim tüm hamişlerimizi ve bebişlerimizi korusuunnnn..
Ben daha tartılmadım ama herhalde bi 70 üstü vardırım.. Doğuma yakın nasıl bir fıçı olurum bilemedim

Amiiinn canım. Bebişler sağlıklı olsunda, bir şekilde sonrasında kilo vereceğiz artık. Doğumdan sonra eski haline dönen bayanlardan nasip eyle bizi Yarabbim :)))

selam kızlar sımdı doktordan geldım 4 haftalık suphelı gebelik dedı kese olusmus dedı ama neden hala suphelı dıyo

Aleyküm selam Rabbim sana ve tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminnn canim sizlere hepinize duam Allah bebeklerinizi korusun sagsalim kucaginiza alin insallah hepinizden Allah razi olsun...

hosgeldin cnm belirtilerin neydi varmi belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…