2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
2 doktor takip ediyor benı :) ama kendı doktorum evime yakın özel bir hastanede özelde istenen tahlıllerı kendı hastanemde yaptırcam :) senın kı nerde
Dedim ya daha once daha dr bulmadim yarin nette bakacagim....
eger dr samiyetin varsa bir soru sormani rica etmem mumkunmu?????
kac yildir kafamda takildi kaldi cevapsiz olarak.....

inşallah bakalım o minik kalbin sesini heyacanla bekliyorum ne zaman duycaksın sen :)

12 kasımda gidicem bakalım hemen yazıcam buraya insallah görürüm 6+2 oluyorum 7. hafta baslangıcı tahmınım gösterecek kendını:)

Dedim ya daha once daha dr bulmadim yarin nette bakacagim....
eger dr samiyetin varsa bir soru sormani rica etmem mumkunmu?????
kac yildir kafamda takildi kaldi cevapsiz olarak.....

tabi ki sorabilirim

herkese iyi geceler diliyorum,biz banyo yapıp yatıcaz artık bebişimle ,malum yarın iş var:):) yarın aksam görüşmek üzere

12 kasımda gidicem bakalım hemen yazıcam buraya insallah görürüm 6+2 oluyorum 7. hafta baslangıcı tahmınım gösterecek kendını:)

tabi ki sorabilirim
Tesekkurler canim....
sorum su placenta dekolmonu neyden kaynaklaniyor daha once yani kanamadan once tedbir almak mumkunmu????
dekolmon trofoblastique nin sebebi ne ayrilma olunca......
ben bir bebegimi 22 haftada kese yirtilmasindan kaybetmistim....kanamadan dolayi....
ilk teshis dekolmon trofoblastique di.....
daha sonraki drlar oyle birsey yok dedi ama kanama durmadi teshiste koyamadilar....
otopsi sonucu ikimizde gayet saglikliymisiz.....
birde b grubu beta streptekok hématologue gram positif nedeni nedir korunma yontemi varmi dir bu olunca siddetli sivi bosalmasina neden olurmu ama gelen sivi amniyo sivi degil sanki idrar yapar gibi akmasi nedeni.....
ozur diliyorum farkindayim cok soru sordum ama bunlar benim icin cok onemli....
sorarsan cok sevinirim ama ogrenemesende yinede cok sagol.....
bunlarin her birini gebeligimde ayri ayri yasadim ama cevaplarini bulamadim.....
yinede bir kayibim olsada 2 tane saglikli. Oglum var....

tamam canım yazını kopyalayıp alıyorum,doktora sorduktan sonra cevabını yazarım buraya iyi geceler

Yaklaşık 2 haftalık bebeğim değerim 17 çıktı normal mi acaba yarın dr gidicem inş giderek katlanmıştır değerim:)

slm arkadaslar bu benim ikinci gebeligim ilkini 11+6 haftalikken bi gece ansizin gelen kanama sonucunda kaybettim 14 ay once simdi de sanki ayni seyleri yasamaktan korkuyorum daha once bebegini kaybeden arkadasarlarim siz nasil hissediyosunuz sizde de ayni korku var mi ?

Olmaz mı hiç? Benim de 9 ay önce bir düşüğüm oldu. Yıkıldım resmen. O zaman o kadar sevinmiştim ki hamileyim diye, şimdi o mutluluğu yaşayamıyorum. Kaybetme ihtimalim hep aklımda.

Şu an benim belirtilerim resmen yok gibi. Göğüslerim acımıyor ve küçüldü, kasık batması yok, mide bulantısı yok.. Bugün tekrar kan testi yaptıracağım.

günaydın kızlarrrr:)

cumartesi doktoruma gittim. ilk gebeliğin neden kalp durması ile sonuçlandığını bilmediği için bunda önlem almalıyız dedi. progestan a başladım ve kan sulandırıcı ilaç ve 5 MG lik bir folik asit verdi. haftaya cumartesi gel dinleyelim kalp atışlarını dedi. inşallah sorun olmaz bu sefer.

bu sabah işe gelirken otobüste fenlaştım kusmamak için resmen direndim. nasıl ter boşaldı anlatamam. ben hiç böyle olmamıştım. çok kötü oldum. şimdi işe geldim çünkü her mide bulantısında izin alırsan yol verirler heralde. iyiym ama üzerimden tır geçmiş gibi bir yorgunluk var

ayrıca çalışan anneler için bir haberim var. ağustosta resmi gazetede bir yönetmelik yayınlanmış bulun onu :):):) hamileler günde 7,5 saatten fazla çalışmama hakkı varmış . her şey bir netleşsin o zaman bu hakkımı isteyeceğim. doktor 2aydan önce annene bile söyleme dedi :S:S:S:S kesin emin olalaım bu sefer dedi.

öyle işte benim haftasonun böyle geçti. umarım herkes iyidir :)

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki zamanlarımızda çok yakın bende 14 ayı geçti bebeğimi kaybettim ama benim farklı doğuma 2 gün vardı sancıyla gittim ve kalbi durmuş bebeğimin.gerçi hiç bi sebebi yok genetik falan.ama o korku sevinemiyosun bile.eşime bile 2 gün sonra söyledim.ne diyelim rabbimin takdiri inşallah minik mercimek tanelerimiz büyür ve sağ salim kucağımıza alırız.

günaydın arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim benimde 2. gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var ve 5+6 haftalık gebeyim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetinden başka bir belirti yok bende ilk gebeliğimde bulantı ve tansiyon düşüklüğünden 4.aya kadar yatmıştım şimdi de hamile olduğuma inanasım gelmiyor bulantı olmayınca acaba bir sorun mu var diye canımı sıkıyorum sizin başladımı bulantılarınız cevap verirseniz sevinirim

geçmiş olsun imş be beeğini sağ salim kucağına alırsın
günaydın canım allah yardımcın olsun bulantılar çalışırken zordur eminim...hamileler için cok düzenleme yapılacaktı ama tam resmileşti mi bilmiyorum araştıralım canım.

günaydın her hamişlikte mide bulantısı olmayabilir canım sağ salim bebeğine kavuşmanı diliyorum

benimde boş gebelik olmuştu o yüzden korkuyorum ama yinede iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum dr bile gitmedim daha bebek görünmez diye ama günlerde bi türlü geçmiyo meraktayım

Herkese günaydın merhabalar

kızlar bende hiç bulantı falan yok endişeleniyorum bi sorun mu var diye göğüs hassasiyetim de kalmadı hiç bi belirtim yok şu anda

Canım bulantin progestan dan olabilir bende kullanıyorum ve midem ağzımda geziyorum cok kötü ya ilaç aklıma gelince bile içim kalkıyo

Canım bulantin progestan dan olabilir bende kullanıyorum ve midem ağzımda geziyorum cok kötü ya ilaç aklıma gelince bile içim kalkıyo

merhaba günde kaç tane alıyosunuz progestanı birde kaç mm acaba ben 1 tane 200 mg lık kullanıyorum onuda yatmadan önce içiyorum sorun olmuyor yan etkilerinden kurtulmuş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…