Herkese günaydın merhabalar
kızlar bende hiç bulantı falan yok endişeleniyorum bi sorun mu var diye göğüs hassasiyetim de kalmadı hiç bi belirtim yok şu anda
Canım Günaydın bence bebeğin gayet iyidir ve de çok şanslısın bulantıı herkeste olacak diye bişey yok tadını çıkar vallla
Cumartesi başka bir doktora gittik. Keseciğimi ikinci kez gördük elhamdüllillah.
2 hafta sonra kalp atışları için gidicez tekrar. SAT a göre 5+6 günlüktü ama doktor 5+3 dedi geç döllenme olmuş dedi.
Herşey olunda çok şükür.
Cumartesi başka bir doktora gittik. Keseciğimi ikinci kez gördük elhamdüllillah.
2 hafta sonra kalp atışları için gidicez tekrar. SAT a göre 5+6 günlüktü ama doktor 5+3 dedi geç döllenme olmuş dedi.
Herşey olunda çok şükür.
inş kalp atışlarını duyup gelirsin bu kez:):) insallah saglıklı oldugunu görürüm bebişimin gerekirse vajinal usg ye razı olacam bunu kımse ıcın yapmam :):)
gözün aydın pıt pıtları duymak nasip olsn inşCumartesi başka bir doktora gittik. Keseciğimi ikinci kez gördük elhamdüllillah.
Herşey olunda çok şükür.
Tebrik ederim canım. İnş 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın. Ben de bugün gideceğim ilk kontrole. Umarım herşey yolundadır...
güzel haberlerle dönersin inş
ohhh maşallah Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah seninle aşağı yukarı günlerimiz aynı senin bulantıların başladı mı ?
Tebrik ederim canım. İnş 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın. Ben de bugün gideceğim ilk kontrole. Umarım herşey yolundadır...
çok şükür bulantım yok.Aksine yemeğe düştüm iyice.Yanımda atıştırmalık kuruyemis, kayısı ceviz fln taşıyorum. :)
iş yerinde çekmecemi de doldurdummeyveyle doldurdum.Bulantı olmamasını ümit ediyorum.Anneminde olmazmış sadece 4. ayında biraz olmuş.
sende var mı?
Endişelenme canım içini ferah tut iyidir miniğin hep aynı şeyler olmaz düşük olmuş geçmiş bidaha da olmaz Allah ın izniyle ben de dış gebelik geçirmiştim kızımdan önce sonra çok şükür kızım oldugünaydın canım inşallah iyidir inan o kadar gerildim ki 3-4 gündür bulantı olmayınca bide göğüslerimdeki hassasiyet te geçti daha önce 1 düşüğüm olduğu için sürekli endişeliyim
Herşey olunda çok şükür.
Hanımlar ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyordum ama gebelik de bu şekilde yatmak tehlikeli sanırım. Nasıl yatmalıyız bilgisi olan var mı?
sola dönük yatmak gerekliymiş, hem bebeğin daha iyi oksijen alması hemde daha iyi beslenmesi açısından
merhaba günde kaç tane alıyosunuz progestanı birde kaç mm acaba ben 1 tane 200 mg lık kullanıyorum onuda yatmadan önce içiyorum sorun olmuyor yan etkilerinden kurtulmuş oluyorum
selamlar kızlar nasılsınız,
bende belirtisizim hiç belirtim yok, hatta herkes deli gibi uyuyoruz diyo bende deli gibi uyuyamıyorum , gece 2-3 de uyuyorum sabah 7 de gözler açılıyo ,
böyle belirtisizlikde güzel ama umarım süreç böyle geçer hep
ne güzel bende de yok canım daha doğrusu geçen hafta çok az da olsa oluyodu ama 3-4 gündür kesildi göğüslerimdeki hassasiyet de geçti bende kötü bişey mi oldu acaba diye endişelendim
Endişelenme canım içini ferah tut iyidir miniğin hep aynı şeyler olmaz düşük olmuş geçmiş bidaha da olmaz Allah ın izniyle ben de dış gebelik geçirmiştim kızımdan önce sonra çok şükür kızım oldu
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağsalim gelsin miniklerimiz ben de bgn gitcem doktora kalp atışlarıı için inşallah duyarız
günaydın herkese :)
benim de bulantım yok ancak 2 gündür ishalim gece 3-4 kere uykudan uyanıyorum progestan kullananlar siz de ishal oldu mu bugün doktora gitsem mi diye düşütünüyorum ishal sebebiyle çok halsiz düştüm
günaydın herkese :)
benim de bulantım yok ancak 2 gündür ishalim gece 3-4 kere uykudan uyanıyorum progestan kullananlar siz de ishal oldu mu bugün doktora gitsem mi diye düşütünüyorum ishal sebebiyle çok halsiz düştüm
Söylemişti doktor baş dönmesini de mide bulantısını da artırıcak diye hatta istersen iğnesini vereyim dedi ama çok daha canın acır bunu dene istersen önce dedi. sabah ve akşam 100 mg lik kullanıyorum ama ruh gibi dolaşıyorum. sabah bayılacaktım nerdeyse otobüste içim dışıma çıktı
canım ilk gebeliğimde benim de hiç bişeyim yoktu hiç midemin bulandığını dahi bilmem ama bu daha başlangıcında beni fena yaptı .inşallah böyle devam edersin maşallah de ve kimseye söyleme bulantım yok dşye ben nazara çok inanıyorum valla
endişe korku yokkk pozitif düşünceee lazım bizeeee :)