2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Balkabagi ekledim canim ben sevdide.
Pirasa sogangillerdn oldugu icin 9 aydan once verilmiyo diye okumustum. Amannn bu ne ya annem usulu gitcem ben ya daya et suyuna eline gecen sebzeyi tarhanayi:)

Toplu siparis verelim bence ilaci ucuz olur daimide musteri oluruk :KK66:
Oglus nasil hicran ek gidaya alistinizmu hupletiyonuzmu mamisleri:)
:KK70:

Cok güldüm dilerrr :KK52:

Amann bende 3gun kuraliba pek uymadim sebzeye gecince ilk gun havus patates ikinci gun kabak ucuncu gun karnabahar ekledim yarim kase yiyo karnabaharliyi az yedi ama :KK52:

Patatesi dün ben de yaptım yemedi muzu da verince kabız oluyor az bişey veririm olmazsa. İshalden ben de çok korkuyorum hem kilo kaybı olur hem de sıvı kaybı olur.İnşallah diştendir ne diyim.Yarın doktora sorucam.
Muzu az veriyorum bende. İhmal etme aklin takildiysa doktorla gorusmk gerek tabi.

:KK70:

Cok güldüm dilerrr :KK52:

Amann bende 3gun kuraliba pek uymadim sebzeye gecince ilk gun havus patates ikinci gun kabak ucuncu gun karnabahar ekledim yarim kase yiyo karnabaharliyi az yedi ama :KK52:

Benim oglanda karnibahari sevmedi kustu. Brokoliyi seviyo Neyseki:)

Irmikli muhallebi olcusu verebilecek vary mi bana :oops:
Doluca 1 tatli kasigi irmik 130 cc su. İrmigin cinsine gorede degisiyor ama canin ortalama olcu bu. İrmik tek cok tatsiz oluyo ya kuru meyve yada pekmez kullan canim.

[QU

Evet sadece kabagi ezip verebilirsin.. Azicikta irmik at icine daha besleyici olur. Benim oglum en cok elma seviyo sabh bile elma rendeliyip yulafla veriyorum. Sukur hic karnk faln agrimadi. Doktorumuzda elma bol bol yesin cok faydali bebek gelisimine dedi. Sen bebegini gozlemle canim skinti yoksa ne veriosan devam et.
canım ırmıgı nasıl koyuyorsun ıslatıyormusun yulafı marketler satıo mu ayrıntılı yazrmısın

canım ırmıgı nasıl koyuyorsun ıslatıyormusun yulafı marketler satıo mu ayrıntılı yazrmısın
Kabagin pismesine 5 dk once biraz irmik atiyorum islatma fln yapmiyorum.
Meyvelerin icine yulaf kepegi koyuyorum evet marketlerde var muhallebi icin yulaf unu onu markette bulamadim ben ( konyada yasiyorum esek kadar sehir) esnaf dukkanindn aldim. Cesitlendirmk icin kendimi paraliyorum resmen.

Muzu az veriyorum bende. İhmal etme aklin takildiysa doktorla gorusmk gerek tabi.

Benim oglanda karnibahari sevmedi kustu. Brokoliyi seviyo Neyseki:)

Doluca 1 tatli kasigi irmik 130 cc su. İrmigin cinsine gorede degisiyor ama canin ortalama olcu bu. İrmik tek cok tatsiz oluyo ya kuru meyve yada pekmez kullan canim.
Tatlar benzesede ayirt edebilio veletler :KK52:

Tmm canim sagol irmikle yapim bide.. Sen konyada bulamadiysan ben ilcesinde hic bulamam yulaf ununu :KK11:

Valla ben evde ne varsa onu koyuyorum yiyecegine.sogangil filan ayirt etmiyorum.zaten cokta istahli yemiyo.tavuk ve ette verdim agzina bi kac kez.herseyi veriyorum yani tatli haricinde.

Kizlar bebisleri mama sandalyesinde oturtmaya basladiniz mi? Bizim doktor 7. Aydan once degil dedigi icin ben hala oturtmuyorum zaten daha kendi basina oturamiyor.

kızlar bu cantayı kullanan var m
M&Y nın

Eklentiler

• 138911295_tn70_6.jpg
    138911295_tn70_6.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 65
iyi geceler kızlar, çoktandır bakamadım topiğe dökülüyorum Allah beterinden saklasında, sabah kollarımı ilk kaldıramıyorum sonra yavaş yavaş açılıyo, dün gwceyi acilde geçirdik ateşim 39 olmuş, sonra ayak bileğim kızardı galiba ayağımdaki bir çatlaktan mikrop kapmış dr uzat ayağını yere basma dedi. hastaneye gide gele kızım bana küstü çok ilginç türlü şaklabanlık yaptım dr dan gelince kafasını çevirdi bana babasına gülüyo resmen trip yaptı bana :) ben kızıma hoşuma giden bir dr bulamadım 4 temmuz doğumluyuz sadece elma armut havuç suyu denemeleri yaptım, dr un bana verdiği listede portakal suyu inek sütüyle muhallebi falan vardı ist anadolu yakasında dr arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba Kızımın vücudunda kızarıklıklar oldu. Bu akşam Çorba verdi halası muhtemelen alerji yaptı herhalde , alerji o şekilde mi olur bilgisi olan var mı. Bebeğime zararı olur mu yoksa birkaç gün içinde geçer mi. Hiç doktoruma sormamıştım alerji nasıl anlaşılır diye. Yarın arayıp sorucam ama şimdi tedirgin oldum :KK43:(

Gunaydinlar annisler...

Tatlar benzesede ayirt edebilio veletler :KK52:

Tmm canim sagol irmikle yapim bide.. Sen konyada bulamadiysan ben ilcesinde hic bulamam yulaf ununu :KK11:
Canim marketlerde bulamadkm ama kadinlar pazarinin orda zahireciler var orda buldu esim. Adam dalga gesmis bide yulaf atlara verilir diye :KK62:

Valla ben evde ne varsa onu koyuyorum yiyecegine.sogangil filan ayirt etmiyorum.zaten cokta istahli yemiyo.tavuk ve ette verdim agzina bi kac kez.herseyi veriyorum yani tatli haricinde.
En iyisi sanki annem usulu. Ama ben korkmuyorda diilim o kadar cesur davranamiyorm. Tarhana verdim de herkes agir gelir desi korktum daha veremedim.

Kizlar bebisleri mama sandalyesinde oturtmaya basladiniz mi? Bizim doktor 7. Aydan once degil dedigi icin ben hala oturtmuyorum zaten daha kendi basina oturamiyor.
Ben oturtuyorum. Ama tam dik diil.

az önce yazmayı unutmuşum benim kızım hala tam olarak dönmedi normalmi acaba

Kizin kac aylik 7 de tam donus sagliyolarmis.

Kızlar merhaba Kızımın vücudunda kızarıklıklar oldu. Bu akşam Çorba verdi halası muhtemelen alerji yaptı herhalde , alerji o şekilde mi olur bilgisi olan var mı. Bebeğime zararı olur mu yoksa birkaç gün içinde geçer mi. Hiç doktoruma sormamıştım alerji nasıl anlaşılır diye. Yarın arayıp sorucam ama şimdi tedirgin oldum :KK43:(
Ne corbasi verdiniz ki?
Benek benek kizarikliksa alarjidir bi iki gun bekle baktin gecmiyosa soktora gotur neyin alarji yaptiginida bulmaya calis.

Kizlar... Ek gidaya gecenler sebze purenize ispanak eklediniz mi ?
Ben iki gun once ispanak verdim dilercim hic bi sorun yok:)
Off kızlar kızım emmiyo meyveleri falan reddediyo öğürür gibi yapıyo çok huzursuz sürekli ağlıyo hasta mı sizce?Yarın da aşımız var bu halde nasıl olacak bilmiyorum. 6.ay aşılarını yaptıran var mı?
biz de carsamba gunu yaptrdk asilari. Ates yapmadi sukur ama gece huysuzluk yapti.

E o da cok normal, 4asi birden:KK43:

Sanırım diş çıkarma serüvenimiz başladı. Kızım dün akşam sürekli ağladı resmen ağzına bir şey sürdürmedi emmedi. Uykusunda emzirdim.Ağlaması normal ağlama değil canı acır gibi çok fena :KK43: Aşıya bugün gitmekten vazgeçtik. İnşallah bi an önce geçer sıkıntısı..

Don dolas hep ayni yere geliyoruz canim. Bugday irmik anne sutu meyve :)) meyveleri cesitlendirebiliriz ancak.

Evet ya napicaz boylee..bugdayi denemedim hic nasil ypiosun iyiki sormusum :)
Bide ben kislik sebzelerdn dondurucuya atiyorum yaza kullanmak icin..

Sanırım diş çıkarma serüvenimiz başladı. Kızım dün akşam sürekli ağladı resmen ağzına bir şey sürdürmedi emmedi. Uykusunda emzirdim.Ağlaması normal ağlama değil canı acır gibi çok fena :KK43: Aşıya bugün gitmekten vazgeçtik. İnşallah bi an önce geçer sıkıntısı..
Hayirli olsun canim tez zamanda atlatin ins.

X