2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet ya napicaz boylee..bugdayi denemedim hic nasil ypiosun iyiki sormusum :)
Bide ben kislik sebzelerdn dondurucuya atiyorum yaza kullanmak icin..

Haymli olsun canim tez zamanda atlatin ins.
Kis sebzelerini hic koymadim dondurucuya canim. O zaman da ne varsa onu yerler.:)
Bugdayi onceden islatiyorum mesela gece vereceksem sabahtan islatiyorum gece de haslayip sonra meyveleri ekliyorum eziyorum ayni iste:)

Gunaydinlar annisler...

Canim marketlerde bulamadkm ama kadinlar pazarinin orda zahireciler var orda buldu esim. Adam dalga gesmis bide yulaf atlara verilir diye :KK62:

En iyisi sanki annem usulu. Ama ben korkmuyorda diilim o kadar cesur davranamiyorm. Tarhana verdim de herkes agir gelir desi korktum daha veremedim.

Ben oturtuyorum. Ama tam dik diil.

Kizin kac aylik 7 de tam donus sagliyolarmis.

Ne corbasi verdiniz ki?
Benek benek kizarikliksa alarjidir bi iki gun bekle baktin gecmiyosa soktora gotur neyin alarji yaptiginida bulmaya calis.
Yulafi bulabilirim ama ununu sanmiyorum yulafi kullanabilecegim bi tarif var mi acaba hic islem.görmemiş yulaf dedigin

aktivite halısından kastınız oyun minderiyse bence şu dönemlerinde çok faydalı, tutmayı ve kavramayı öğreniyorlar. Yürüteci bende hala araştırıyorum ama galiba almıycam.

Yürüteci olan arkadaşlarıma gittiğimde bir iki sefer koydum içine benim kuzuyu, allahım nasıl hoşuna gitti, hemen yürümedi tabi ama önündeki oyuncaklarla falan ayakta oynamak çok hoşuna gitti (zaten hep dikilmek istiyor kucakta da) Aslında anne için çok büyük kurtarıcı yürüteç ama konu evlatlarımızın sağlığı olunca varsın olmasın.
Oyun minderi de oyun halısı da var ama artık pek ilgisini çekmiyor. Yurutec anne için çok kurtarıcı doğru. Tüm bebekler de seviyor. Ayakta durmak hoşlarına gidiyor ama uzun vadede zararlı olduğu için almayacağım. Doktor da almayın, varsa da ya atın ya satın dedi :KK66:

Yulafi bulabilirim ama ununu sanmiyorum yulafi kullanabilecegim bi tarif var mi acaba hic islem.görmemiş yulaf dedigin
Canim bahsettiginde yulaf kepegi sanirim onuda aldim ben o var marketlerde. Meyve purelerinin icine koyuyorm 1 kasik.tafi degisik oluyo oglumda seviyor.

damlacikolata damlacikolata canim dondup cozulen.seylerin bebekler icin saglikli olmadigini okumustum bi arastir istersen bilmiyorum yankista olabilir
Gecen gun tv de dinledim bende bi sabah programina cocuk doktoru gelmisti. Zamani olnayan sebze meyve vermeyin mevsiminde şoklayin dedi.

X