2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben sürekli yaşıyorum Canım henüz sebebini bulamadım ama hemen kucağıma alıp elini tutuyorum ben buradayım annem diye telkinde bulunuyorum. Hele bu gece öyle bir çığlık attı ki bismillah diye uyanmışım.

Canim ruya gorecekler uyuduktan bir bir bucuk saat sonra diye uyarmisti bizi doktor. Kaldirmadam basini oksaman yeterliymis.

Gunaydin kizlar
Benim oglanda mi var bilmiyorum sadece ama hep yaninda olalim ve birebir onunla ilgilenelim istiyor. Biraktigim anda bir sure sonra miz miz yapiyor. Var mi bu durumda olan?

Canim ruya gorecekler uyuduktan bir bir bucuk saat sonra diye uyarmisti bizi doktor. Kaldirmadam basini oksaman yeterliymis.
Ben bir de bunu deneyim ama yerinden kaldırmayınca hepten basıyor çığlığı, belki de hep kaldırıp yanlış uygulama yaptığım için sonuca ulaşamadım.

A a aynı benim oğlan :) benim oğlum da iki üç haftadır yapıyor, bir saat sora başlıyor ağlamaya.

Gunaydin kizlar
Benim oglanda mi var bilmiyorum sadece ama hep yaninda olalim ve birebir onunla ilgilenelim istiyor. Biraktigim anda bir sure sonra miz miz yapiyor. Var mi bu durumda olan?
Aynen biz de oyleyiz. Mutfakta biseyler yapabilmek icin salincagina koyuyorum surekli konusarak dans ederek is yapiyorum
Ona ragmen yarim saat idare ediyor:)

1 saat olsa yine iyi 15 dakika snra yapiyor bizim kiz annaanneye gitmistik oyle bir ciglik attiki evdeki herkes kostu dustu falan sanmislar ben sakin gittim aldim kucagima okudum sakinlesti ama bizimki sonra uyaniyo uyumuyo birde gece 1 e kadar ugrasiyorum uyutmak icin 9 da basliyom boyle olan var mi tam duzene giriyo diyorum yok

Bi tek senin telefonun mu baglanmiyo evde telefondan wifi baglanan var mi baska? Belki modemin ayarlarindandir
esim bağlanıyo benimki bağlanmıyo netten baktım benim tlfn modeli wifide hep arıza cıkarıyomus kac kişi yazmıs aynı sorunu olan fabrika ayarlarına döndüm yine olmuyo

Gunaydin kizlar..
Dun oglusuma bebe buskivisi yaptim.. Sabahta kahvaltisina hazirladim..ama sevmedi oglum cok uzuldum yedirmede israrcini olsam napsam. Ama bide mide bulanma huyu var hemen kalkio mideai zOrlayinca akil verin..

Eklentiler

• IMG_20141221_171707.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…