Ben sürekli yaşıyorum Canım henüz sebebini bulamadım ama hemen kucağıma alıp elini tutuyorum ben buradayım annem diye telkinde bulunuyorum. Hele bu gece öyle bir çığlık attı ki bismillah diye uyanmışım.kızlar sîze birşey danışmak istiyorum. benim oğlum bir hafdadır gece uykusuna yattıktan bir saat içinde çığlık çığlığa ağlıyo ama uyanık değil. sakinleştirmek zor oluyor. bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Canim ruya gorecekler uyuduktan bir bir bucuk saat sonra diye uyarmisti bizi doktor. Kaldirmadam basini oksaman yeterliymis.kızlar sîze birşey danışmak istiyorum. benim oğlum bir hafdadır gece uykusuna yattıktan bir saat içinde çığlık çığlığa ağlıyo ama uyanık değil. sakinleştirmek zor oluyor. bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Ben bir de bunu deneyim ama yerinden kaldırmayınca hepten basıyor çığlığı, belki de hep kaldırıp yanlış uygulama yaptığım için sonuca ulaşamadım.Canim ruya gorecekler uyuduktan bir bir bucuk saat sonra diye uyarmisti bizi doktor. Kaldirmadam basini oksaman yeterliymis.
kızlar sîze birşey danışmak istiyorum. benim oğlum bir hafdadır gece uykusuna yattıktan bir saat içinde çığlık çığlığa ağlıyo ama uyanık değil. sakinleştirmek zor oluyor. bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Aynen biz de oyleyiz. Mutfakta biseyler yapabilmek icin salincagina koyuyorum surekli konusarak dans ederek is yapiyorumGunaydin kizlar
Benim oglanda mi var bilmiyorum sadece ama hep yaninda olalim ve birebir onunla ilgilenelim istiyor. Biraktigim anda bir sure sonra miz miz yapiyor. Var mi bu durumda olan?
biz aşıya gidicez birazdannnnAynen biz de oyleyiz. Mutfakta biseyler yapabilmek icin salincagina koyuyorum surekli konusarak dans ederek is yapiyorum
Ona ragmen yarim saat idare ediyor:)
Aynen biz de oyleyiz. Mutfakta biseyler yapabilmek icin salincagina koyuyorum surekli konusarak dans ederek is yapiyorum
Ona ragmen yarim saat idare ediyor:)[/QUOTE
Ne olcak bu halimiz yaa..?? Ben birde ise basliyorum ay sonu..bakici dusunsun artik :))
biz aşıya gidicez birazdannnnAynen biz de oyleyiz. Mutfakta biseyler yapabilmek icin salincagina koyuyorum surekli konusarak dans ederek is yapiyorum
Ona ragmen yarim saat idare ediyor:)
Kiz ne zaman net paketin olcak, yaz bize whatsptan:)biz aşıya gidicez birazdannnn:)
cok salak bi tlfnm var:) evdeki nete baglanmıyo ya kocama tlfnum bozuldu dedm sabah bişey demedi:) dün aksam okudum sizi:)Kiz ne zaman net paketin olcak, yaz bize whatsptan:)
Bi tek senin telefonun mu baglanmiyo evde telefondan wifi baglanan var mi baska? Belki modemin ayarlarindandircok salak bi tlfnm var:) evdeki nete baglanmıyo ya kocama tlfnum bozuldu dedm sabah bişey demedi:) dün aksam okudum sizi:)
esim bağlanıyo benimki bağlanmıyo netten baktım benim tlfn modeli wifide hep arıza cıkarıyomus kac kişi yazmıs aynı sorunu olan fabrika ayarlarına döndüm yine olmuyoBi tek senin telefonun mu baglanmiyo evde telefondan wifi baglanan var mi baska? Belki modemin ayarlarindandir
Hee anladim canim. Paket yapinca bekleriz o zaman:)esim bağlanıyo benimki bağlanmıyo netten baktım benim tlfn modeli wifide hep arıza cıkarıyomus kac kişi yazmıs aynı sorunu olan fabrika ayarlarına döndüm yine olmuyo
gelicemm:) uyandı bebişkolar hazırlanalımda gidelim aşıyaHee anladim canim. Paket yapinca bekleriz o zaman:)
kızlara slm söle gelince yazarım habrer verirsin durumu:))Hee anladim canim. Paket yapinca bekleriz o zaman:)
Tamam: )kızlara slm söle gelince yazarım habrer verirsin durumu:))