bal kabagını nasıl verıyorsunuz tarıfını alabılrmıyım ben sadece dun ceyrek elma verdım ama bana vermeyın karnı agrırı dıyorlar yaBalkabagini bende veriyorun lifli oldugu icin cok faydaliymis. Pirasa sogangillerdn oldugu icin 8 ay gibi biliyorun sanki ama sevdiyse devam et valla canim ben cok takilmiyorum. Bu gun tarhana verdim capur cupur yedi sukur..
Kizlar bide meyvelerdn muz veren varmi??
Elmami karin agritirmis ?bal kabagını nasıl verıyorsunuz tarıfını alabılrmıyım ben sadece dun ceyrek elma verdım ama bana vermeyın karnı agrırı dıyorlar ya
Canim merhaba.bi cogumuz basladik.bazi dr.lar 6 aya kadar bekle derken kimi 4. Ayda baslatti.biz buyuk cogunlugumuz 4 ayi gectigimizde ögun olarak degilde tadimlik verdik.banada dr.muz 4.5 5 aylikken basla 6. Ayda tamamen ek gidaya baslamis ol dedi.yani 6. Aya kadar tadimlik 6 aydan sonra doyumluk.elma armut gibi meyvelerin pureleriyle baslayan yogurtla baslayan yada sebze puresiyle baslayan var.ama meyveler tatli oldugundan tatliya alismasin diye bi cogumuza sebze corbasiyla baslamak mantikli geldi.yogurtta basladiktan sonra vermeye basladi bi cok kisi.Merhaba anneler.ben ağustos annesiyim.merak ettiğim siz ek besinlere 4.ayda başladınızmı.nelerle başladınız cevaplarsanız teşekkür ederim.
Sağol canım bikgilendirdiğin için sebze çorbasını nasıl yspıyorsunuz çok soru sormuş oluyorum ama.Canim merhaba.bi cogumuz basladik.bazi dr.lar 6 aya kadar bekle derken kimi 4. Ayda baslatti.biz buyuk cogunlugumuz 4 ayi gectigimizde ögun olarak degilde tadimlik verdik.banada dr.muz 4.5 5 aylikken basla 6. Ayda tamamen ek gidaya baslamis ol dedi.yani 6. Aya kadar tadimlik 6 aydan sonra doyumluk.elma armut gibi meyvelerin pureleriyle baslayan yogurtla baslayan yada sebze puresiyle baslayan var.ama meyveler tatli oldugundan tatliya alismasin diye bi cogumuza sebze corbasiyla baslamak mantikli geldi.yogurtta basladiktan sonra vermeye basladi bi cok kisi.
Birde ben az muzla 1 tane cicibebe yi karıştırıp iki gündür veriyorum ama cicibebe bisküvisi için erkenmidir sizce.Sağol canım bikgilendirdiğin için sebze çorbasını nasıl yspıyorsunuz çok soru sormuş oluyorum ama.
Cnm 1.si cici bebe sekerli 2. Si dogal degil.burda arkadaslar kndileri bebe biskuvisi yapiyolar.netten bak tarifine evde kndin yap.yazik daha bebege.muz kabizlik yada alerji yapmadiysa verebilirsin.sebze corbasida patates havuc ve irmigi haslayip blenderdan gecirerek yada suzgecten gecirerek veya catalla ezerek verebilirsin.3 gun kurali var.bi besinin bebegine alerji yapip yapmadigini anlamak icin 3 gun ayni seyi yapip veriyosun.eger sıkınti yoksa yeni sebze ekleyerek corbana devam edersin.karnibahar brokoli ekleyebilirsin tek tek.ispanak filanda koyyabilirsin fakat yesil sebzelerin haslandiktan sonra posasini alman gerekiyomus.istedigini sorabilirsin.sıkıntı degilBirde ben az muzla 1 tane cicibebe yi karıştırıp iki gündür veriyorum ama cicibebe bisküvisi için erkenmidir sizce.
Teşekkür ederim canım sağol.Cnm 1.si cici bebe sekerli 2. Si dogal degil.burda arkadaslar kndileri bebe biskuvisi yapiyolar.netten bak tarifine evde kndin yap.yazik daha bebege.muz kabizlik yada alerji yapmadiysa verebilirsin.sebze corbasida patates havuc ve irmigi haslayip blenderdan gecirerek yada suzgecten gecirerek veya catalla ezerek verebilirsin.3 gun kurali var.bi besinin bebegine alerji yapip yapmadigini anlamak icin 3 gun ayni seyi yapip veriyosun.eger sıkınti yoksa yeni sebze ekleyerek corbana devam edersin.karnibahar brokoli ekleyebilirsin tek tek.ispanak filanda koyyabilirsin fakat yesil sebzelerin haslandiktan sonra posasini alman gerekiyomus.istedigini sorabilirsin.sıkıntı degil
Agzi silikon ucunda azicik cizik gibi delik olandan mi aldiniz canimKızlar alıştırma bardağı kullanmaya başladınız mi?
Bugün wee baby ninkini aldık kızım su içti biraz.
Ama içerken tıkanır diye korkuyorum
Evet canım ondan aldık sadece ağzında sıkıştırınca su akıyor elinde sallarken falan üstü ıslanmıyo böylece. .Agzi silikon ucunda azicik cizik gibi delik olandan mi aldiniz canim
Bende aldim ondan:) zaten cok az akiyor su. Bogulma gibi bisey olmaz canim. Hosuna gitti benim oglumun baya. Tutmasi da rahat:)Evet canım ondan aldık sadece ağzında sıkıştırınca su akıyor elinde sallarken falan üstü ıslanmıyo böylece. .
Evet canım biz de beğendik kızım rahat tuttu sağol valla içim rahatladı :)Bende aldim ondan:) zaten cok az akiyor su. Bogulma gibi bisey olmaz canim. Hosuna gitti benim oglumun baya. Tutmasi da rahat:)
Ben sabah ac karnina 1 silikon kasikla veriyorum. Bide ara sira aksam muhallebisine koyuyorum.Kızlar ben pirasadan sonra balkabagi sonra karnabahar kabak devam etmeyi düşünüyorum. 3 gün kuralına uyup sadece suyla haslayip çatalca ezip saf zeytinyağı ile karıştırıp veriyorum. Daha hiç yarim çay.bardağı kadar vermedim. Yoğurt verdim ama bıraktım hergün sadece sebze veriyorum hiç karistirmadim daha. Doğru mu yapiyorum? Yoğurdu ne zaman vereyim birde ben sebzelerden sonra meyvelerle geceyim sonra iki meyve iki sebze, meyve sebze yogurt karışımlarına sonra muhallebi corbalara başlayayım diyorum. Kan ilacı yerine pekmez verenler ne kadar veriyorsunuz pekmezi-?
Çok saol canım biz daha kaşık alamadık iki çay kaşığı vereyim en iyisi bende.Ben sabah ac karnina 1 silikon kasikla veriyorum. Bide ara sira aksam muhallebisine koyuyorum.