2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Haziran topiginde cok rastladim canim 6ayda vermisler genelde. Esim herseye mudahale ettigi icin dun dedim alalimmi diye:) cocugun agzi uyusur iyisini bulamazsak dedi. Bosver baska seyler yesin diyo.
Cok bilmiss:p
Olgunu baya guzel ben severim eminin bebeklerde sever cok tatli ya... Sertini al buzdolabina koy bir hafta konra yumusuo kolay kolay da curumuyor canim denemek istersen

Şu turuncu yaş hurmalarmı kızlar eğer oysa ben onu yiyeniyorum şimdi aklıma takıldı mesela benim sevmediğim şeyleri bebeğime vermeli miyim? Garip geldi bi an :)

Önümüzdeki pzts işe başlıyorum bende bakalım neler olacak... :KK43:

cevap veren herkese teşekkür ederim kızlar içim rahatladı. gece terörü denen şey sandım korktum. herkesin bebeğinde olduğuna göre gelişimsel birşey bu ağlayarak uyanma

Şu turuncu yaş hurmalarmı kızlar eğer oysa ben onu yiyeniyorum şimdi aklıma takıldı mesela benim sevmediğim şeyleri bebeğime vermeli miyim? Garip geldi bi an :)

Önümüzdeki pzts işe başlıyorum bende bakalım neler olacak... :KK43:
Sen sevmion belki bebegin sevecek herseyden vermek lazim bence

Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?

X