- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Anladim canim ins degildir takip etmek gerekhttp://www.bilgiustam.com/bebeklerde-gorulen-gece-teroru-nedir/ burada ayrıntıları var. ben de haziran anneleri topiğinde bi anneye doktoru söylemiş orda okuyup araştırmıştım.
Yogurt gaz yapmis olabilir. Yogurdu mayalarkn bi cimdik seker atarsan icine gazini alir canim.Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?
Tamam canim hemen deneyecegim.Yogurt gaz yapmis olabilir. Yogurdu mayalarkn bi cimdik seker atarsan icine gazini alir canim.
İki uc gun yogurt vermeyerek anlayabilirsin bunu.İlOTE="Whiteee, post: 38457765, member: 529317"]Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?
Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?
Benim oglum da dun 5.gundu yapmadi. Baktim baya zorlaniyor fitil ile yaptirmak zorunda laldimBugün çok zor bi gündü kızım kaç gündür kaka yapamıyor.
Bi sürü şey denedik, çok ağladı, ıkındı ıkındı yapamadı bi türlü.. Hiç bu kadar ağlamamıştı çok canım sıkkın uyudu bakalım yarın yapar inşallah
Erkek çocuklarına fitil kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyor efkan Yeşildağ bende kullanılmasından yanayım biraz araştırdım.Benim oglum da dun 5.gundu yapmadi. Baktim baya zorlaniyor fitil ile yaptirmak zorunda laldimrahatladi cok sukur
Surekli cozum olarak yaptigim bisey degil ama her yolu denedim dogal.yapamadi.cok da zorlaninca baska carem kalmadi duygucum yoksa benm de ilk aklima gelen fitil vermek olmadi tabiki.Erkek çocukldogal. fitil kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyor efkan Yeşildağ bende kullanılmasından yanayım biraz araştırdım.
Kabak karnabahar brokoli ekledim ben canim tek tek.İyi mutlu huzurlu günler kisceler veuyumayan bebisler... Bisde ilk corbamizi yedik havuc patestrs baya kivamlidiyi guzel yedi icine hangi sebzelerden ekleyecegiz
Aman oyle iyiydi suya sabuna dokumadanKabak karnabahar brokoli ekledim ben canim tek tek.
Adeti bilemiyorum daha olmadim:)
Bizimkide 3gün pirasa zeytinyağı vermeme rağmen yapmıyordu 4.gün yapti. Pirasa dene istersen ek.gıdaya başladıysan.
Benim oglum da dun 5.gundu yapmadi. Baktim baya zorlaniyor fitil ile yaptirmak zorunda laldimrahatladi cok sukur
Ben dün oldum fazlasıyla ağrılı ve yoğun canım önceden de ağrılı oluyodu gerçiBirde adet goren anneler ilk adetiniz nasildi sanirim bende oldum