- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Degisik seylerle ezmeyi denesen? Elma suyu, anne sutu, ihlamur+pekmez vs...Gunaydin kizlar..
Dun oglusuma bebe buskivisi yaptim.. Sabahta kahvaltisina hazirladim..ama sevmedi oglum cok uzuldumyedirmede israrcini olsam napsam. Ama bide mide bulanma huyu var hemen kalkio mideai zOrlayinca akil verin..
Elma rendeledim pekmez koydum ve kusburnu cayiyla ezdim zaten canim. Yarinda anne sutuyle deneyim biDegisik seylerle ezmeyi denesen? Elma suyu, anne sutu, ihlamur+pekmez vs...
bence zorlama canım dediğin gibi bide anne sütüyle dene zorlayınca daha sonrada aglayarak yiyolarmışElma rendeledim pekmez koydum ve kusburnu cayiyla ezdim zaten canim. Yarinda anne sutuyle deneyim bi
Gel kek yiyelim ikiye kadar:))biz aşıdan geldikkk ama olamadık=) hemşirenn kocası ameliyt oluyoms izinliymiş 2de gitcez olmaya tekrar
Haziran topiginde cok rastladim canim 6ayda vermisler genelde. Esim herseye mudahale ettigi icin dun dedim alalimmi diye:) cocugun agzi uyusur iyisini bulamazsak dedi. Bosver baska seyler yesin diyo.Cennet hurmasi ne zaman verilmeli bilen var mi canlar
Olgunu baya guzel ben severim eminin bebeklerde sever cok tatli ya... Sertini al buzdolabina koy bir hafta konra yumusuo kolay kolay da curumuyor canim denemek istersenHaziran topiginde cok rastladim canim 6ayda vermisler genelde. Esim herseye mudahale ettigi icin dun dedim alalimmi diye:) cocugun agzi uyusur iyisini bulamazsak dedi. Bosver baska seyler yesin diyo.
Cok bilmiss
Ben tadini bile bilmiyorum:) benimki takti simdi ona almayiz sanirim :0Olgunu baya guzel ben severim eminin bebeklerde sever cok tatli ya... Sertini al buzdolabina koy bir hafta konra yumusuo kolay kolay da curumuyor canim denemek istersen
Ben tadini bile bilmiyorum:) benimki takti simdi ona almayiz sanirim :0
GEce teroru denen sey ne bu arada☺cevap veren herkese teşekkür ederim kızlar içim rahatladı. gece terörü denen şey sandım korktum. herkesin bebeğinde olduğuna göre gelişimsel birşey bu ağlayarak uyanma
yinemi kek yedin:) bende ağlayan kek yaptım krem santili cikolata soslu ebruya söleGel kek yiyelim ikiye kadar:))
Gecmis olsun canim. Bizim de crsamba gunu asimiz. İnsallah sorunsuz atlatiriz hep birlkte:)biz asıdan geldik 4 tenydi3ü bacaklarında 1i ağzına 2damla agladı bebeklerim ama hemen sustular yanıma oyuncak su fln almıştım oyaladık ateş yaparmıs uyuolar simdi
http://www.bilgiustam.com/bebeklerde-gorulen-gece-teroru-nedir/ burada ayrıntıları var. ben de haziran anneleri topiğinde bi anneye doktoru söylemiş orda okuyup araştırmıştım.GEce teroru denen sey ne bu arada☺
Aaaa yağmur hg cnm nbr bebisler nasil geçmiş olsun (hicran4242 benbiz asıdan geldik 4 tenydi3ü bacaklarında 1i ağzına 2damla agladı bebeklerim ama hemen sustular yanıma oyuncak su fln almıştım oyaladık ateş yaparmıs uyuolar simdi
Sen sevmion belki bebegin sevecek herseyden vermek lazim benceŞu turuncu yaş hurmalarmı kızlar eğer oysa ben onu yiyeniyorum şimdi aklıma takıldı mesela benim sevmediğim şeyleri bebeğime vermeli miyim? Garip geldi bi an :)
Önümüzdeki pzts işe başlıyorum bende bakalım neler olacak...