• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Bende 20 haftaligim sadece uzaninca ara sıra kıpırtı şeklinde hissediyorum.Güçlü hissedenleri ve hareketlerin dışarıdan görünenleri okuyunca bi sorun mu var acaba diye düşünüyo insan
Benimde 21. Hafta ve sizler gibi hissediyorum. Bazı geceler daha güzel içimde oynuyor gibi hareketleri geliyor. Bir problem yok her hamilelik başlı başına özeldir ☺️

Kızlar rutin kontrollerinde renkli ultrason yaptıran var mı ? Biz 20. Haftadayız siyah beyaz ultrasonla görüyoruz. İnstagramda rutin kontrollerinde bebeği boyutlu gören ve renkli ultrasonla görenler var ben anlamadım bizim doktorun makinesi eski olduğu için mi acaba

Kızlar rutin kontrollerinde renkli ultrason yaptıran var mı ? Biz 20. Haftadayız siyah beyaz ultrasonla görüyoruz. İnstagramda rutin kontrollerinde bebeği boyutlu gören ve renkli ultrasonla görenler var ben anlamadım bizim doktorun makinesi eski olduğu için mi acaba
Benim doktorum renkli ultrasonu 1 kere kullandı. Onda da ilk defa yüzünü göstermişti anı olsun diye. Aynı alette farklı başlıkla bakılıyor😊 neden sürekli onla bakmadığını bilmiyorum siyah beyaz olan ses dalgasıyla ölçüm yapıyor, renkli olanın ölçümü rahatsızlık mı veriyor acaba bilemiyorum ben öyle mantık yürüttüm kendimce 😂

Detaylıya girecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah bekliyoruz 🥰 A anoniiim seninkide bugün dü unutmadım 🙈
Yaa yicem seni unutmamışsın evet 😍

Biz gittik geldik bugün Adana’ya. Çok şükür ki görünürde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Her şey yolunda görünüyor 🙏🏻🥰

Devlet hastanesinden ayarlamıştık ama ne yalan söyleyeyim böylesine detaylı bakılmasını da beklemiyordum. Cihazları da güzeldi. 50 dk falan baktı kadın uzun uzun.

karamel Latte karamel Latte seninki cumartesiydi di mi?

Benim doktorum renkli ultrasonu 1 kere kullandı. Onda da ilk defa yüzünü göstermişti anı olsun diye. Aynı alette farklı başlıkla bakılıyor😊 neden sürekli onla bakmadığını bilmiyorum siyah beyaz olan ses dalgasıyla ölçüm yapıyor, renkli olanın ölçümü rahatsızlık mı veriyor acaba bilemiyorum ben öyle mantık yürüttüm kendimce 😂
Bir arkadaşım bugün detaylı ultrasondan sonra ilk defa normal muayeneye gitti renkli bakmışlar bu sefer sanırım detaylı ultrasondan sonra bakmaya başlıyorlar

Merhaba, benim tüm kontrollerim renkli ultrasonla oluyor. Hatta videolarını, fotoğraflarını bana mail olarak atıyor her kontrolde. doktorun makinesine göre değişiyor bu durum bence

Bende 20 haftaligim sadece uzaninca ara sıra kıpırtı şeklinde hissediyorum.Güçlü hissedenleri ve hareketlerin dışarıdan görünenleri okuyunca bi sorun mu var acaba diye düşünüyo insan
Hiç öyle düşünmeyin ben 22+3 haftadayım. Tam hareketlenmeyi bu hafta hissediyorum diyebilirim. Geçen hafta daha belli belirsizdi.

Yaa yicem seni unutmamışsın evet 😍

Biz gittik geldik bugün Adana’ya. Çok şükür ki görünürde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Her şey yolunda görünüyor 🙏🏻🥰

Devlet hastanesinden ayarlamıştık ama ne yalan söyleyeyim böylesine detaylı bakılmasını da beklemiyordum. Cihazları da güzeldi. 50 dk falan baktı kadın uzun uzun.

karamel Latte karamel Latte seninki cumartesiydi di mi?
Şükür canım cok sevindim herseyin yolunda olduğuna🥰 evet benimki cumartesi

Back
X