• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
memurhanim memurhanim sen fetal dna yaptıracakmısın? biz ngs yaptırdık ama bazı doktorlar ekstra öneriyormuş burda konuştuk okumuşsundur senin doktorun bir öneride bulundu mu bu konuyla ilgili? Benimki istersen yaptır ama gerek yok dedi hiçbir test %100 değildir dedi %2 lik bir pay için yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım bir de sana sorayım dedim

Karnımda canım ayaktayken hissetmiyorum mesela oturunca hissediyorum batıyor gibi doktoruma gidecektim ama bugün full dolu.
Nasıl oldun şimdi aynı mısın. İçin rahat etmezse kadın doğum acil servise git ultrasonla bebeğini gör rahatla canım.

Korkma canım 2 gündür bende de oluyor, böyle tam tanımlayamadıgım bir acımı diyim ağrı mı diyim, sen güzel tanımlamışsın. Ara ara gelip geçiyor, ev çok sıcak kısa kollu geziyorum ama ayaklarım ısıtamıyorum, 2. Çorabı giydim. Belki ayaktan üşütüyor muyum anlamadım
Melina nedenini buldum 😀 evi siliyordum benim mop biraz güç isteyen farkında olmadan güç uygularken karın kaslarımı zorlamışım ondan ağrımış geçti az önce farkettim bende 😀

Sepet besikler var ya ben de salona onu düşünüyorum. 🙃 küçük bir şey diye .
Ayyyy bayılıyorum onlara, yıllar önce bir vitrinde görüp bayılmıştım minicik bir sepet, tüllerle süslenmiş. Eşim hadi gir alalım demişti, yok artık delirdin demiştim. Bak şimdi o hevesimi gerçekleştirebilirim ben de aslında, ilk aylar gelen giden bebegi de görsün diye salona koyarım.

Melina nedenini buldum 😀 evi siliyordum benim mop biraz güç isteyen farkında olmadan güç uygularken karın kaslarımı zorlamışım ondan ağrımış geçti az önce farkettim bende 😀
Ohh çok şükür. Bayram temizliği falan yapmasın kimse. Yat dinlen canım 💙

Dün doktor kese dışında birsey görünmüyor gibi konuştu ama biz eşimle bakıyoruz sanki yolk oluşmaya başlamış gibi görünüyor. Fikriniz nedir? Ben öyle olmasını istediğim için mi görmeye çalışıyorum 😓
Kuzum ben yolk göremedim onu soruyorsan yolk tek taş yüzüğe benziyor normalde sen çıplak gözle daha net görüyor olabilirsin ama

Hiçbirşey senin şuanki durumundan önemli değil, dikkat et canım. Bende benımkini ayak sogukluguna bagladım. Umarım öyledir

Bizimde yıllaaaaardır çocuk odası dediğimiz oda, kameralarda oda ismi bile çocuk odası yazılı, bomboş duruyor 1 sandalye bile yok odada🥹 ama şimdi orası gözüme küÇük gelmeye başladı, mobilya çeşitlerine baktım begendiklerim asla o odaya sıgmaz, Allahtan bitişik odası da boş bir oda sayılır ütü falan duruyor. Ortadan duvadı kırıp açalım dedim. Mimar hanım senden fikir alırım o halde. Hem mimar hem ana adayı olarak *2 iyi gözlemlersin konuyu🥰
Seve seve fikir isteyene veririm tabikii 🩷🌸 bebekken degil de esas ayaklaninca oynayacak metrekareye ihtiyaclari cok olacak, ben de o yuzden tasinmak istiyorum acikcasi ☺️ evlenirken o kadar dusunmemistik bu mevzuyu su an dank etmeye basladi bize de aa napicaz olduk ahahah. Odada su an utu masasi kirli sepeti ve evdeki elektroniklerin kutulari filan gibi sacma seyler duruyor🤣

Ayyyy bayılıyorum onlara, yıllar önce bir vitrinde görüp bayılmıştım minicik bir sepet, tüllerle süslenmiş. Eşim hadi gir alalım demişti, yok artık delirdin demiştim. Bak şimdi o hevesimi gerçekleştirebilirim ben de aslında, ilk aylar gelen giden bebegi de görsün diye salona koyarım.
Hem yer kaplamiyor hem güzel duruyor salonda uyutmaya birebir 😊

Tam olarak hangi değerinin, kaç çıktığını biliyor musun canım, benim doktorum da kan pıhtılaşması var dedi, ama ısrarla sadece coraspirin kullandırıyor, güveniyorum da aslında kendisine her kontrolde de hatırlatıyorum ısrarla ama evet tamam buna devam diyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Benmki böyle canım. Oksapar 400 +coraspin

Eklentiler

• IMG_6179.webp
    IMG_6179.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 18
Eh seniiiiii 🥹🤣 ben de bugun makineyle kocama sildirdim tum evi ama zabita gibi elim belimde adami denetledim 🤣 cinnet gecirmek uzereydi ki bitti. Surayi duzgun yap oradan ikinci tur gec suyu degis filan diyip durdum 😬

Eh seniiiiii 🥹🤣 ben de bugun makineyle kocama sildirdim tum evi ama zabita gibi elim belimde adami denetledim 🤣 cinnet gecirmek uzereydi ki bitti. Surayi duzgun yap oradan ikinci tur gec suyu degis filan diyip durdum 😬
bizde de bu sahne yarın sergilenecek :) bugün doktora gittik diye bişey yapmadı yarın temizlik yaptıracağım hahahaha

Ay benimki de biraz feyz alsa ya. Adam sanki hamileymiş gibi akşam 9da uyuyor ya senin hormonların beni etkiledi diyor🤦🏽‍♀️

Hiçbirşey senin şuanki durumundan önemli değil, dikkat et canım. Bende benımkini ayak sogukluguna bagladım. Umarım öyledir
Burda varya hava buz gibi bugün ya bende normalde asla çorap giymem ama çorapsız gezemiyorum dikkat et sırtım da üşüyor bugün kendi atletlerim artık olmuyor diye eşimin atletini giymiştim😀 büyük geldiği için soğuk giriyor 😀

Ayy ben de şimdi eşime devrettim kalan işleri halıları vermiştim onlar geldi sil süpür yapmam lazım alışverişe gitmem lazım oyy işim çok yetişmiyor

Ay benimki de biraz feyz alsa ya. Adam sanki hamileymiş gibi akşam 9da uyuyor ya senin hormonların beni etkiledi diyor🤦🏽‍♀️
Ya benim esim fazla naif biri, bizim evin horozu benim 🤣🤣 dun gelmis yeni bir abla buldum guvenlik onerdi numarasini kaydettim diyor subliminal mesaj 😁 bayram sonrasi bakariz arariz dedim ahdjdjdj

Back
X