- 3 Nisan 2023
- 1.196
- 1.022
- 53
- 38

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun şimdi aynı mısın. İçin rahat etmezse kadın doğum acil servise git ultrasonla bebeğini gör rahatla canım.Karnımda canım ayaktayken hissetmiyorum mesela oturunca hissediyorum batıyor gibi doktoruma gidecektim ama bugün full dolu.
Melina nedenini buldumKorkma canım 2 gündür bende de oluyor, böyle tam tanımlayamadıgım bir acımı diyim ağrı mı diyim, sen güzel tanımlamışsın. Ara ara gelip geçiyor, ev çok sıcak kısa kollu geziyorum ama ayaklarım ısıtamıyorum, 2. Çorabı giydim. Belki ayaktan üşütüyor muyum anlamadım
Ayyyy bayılıyorum onlara, yıllar önce bir vitrinde görüp bayılmıştım minicik bir sepet, tüllerle süslenmiş. Eşim hadi gir alalım demişti, yok artık delirdin demiştim. Bak şimdi o hevesimi gerçekleştirebilirim ben de aslında, ilk aylar gelen giden bebegi de görsün diye salona koyarım.Sepet besikler var ya ben de salona onu düşünüyorum.küçük bir şey diye .
Yok geçti kuzumNasıl oldun şimdi aynı mısın. İçin rahat etmezse kadın doğum acil servise git ultrasonla bebeğini gör rahatla canım.
Ohh çok şükür. Bayram temizliği falan yapmasın kimse. Yat dinlen canımMelina nedenini buldumevi siliyordum benim mop biraz güç isteyen farkında olmadan güç uygularken karın kaslarımı zorlamışım ondan ağrımış geçti az önce farkettim bende
![]()
Kuzum ben yolk göremedim onu soruyorsan yolk tek taş yüzüğe benziyor normalde sen çıplak gözle daha net görüyor olabilirsin amaDün doktor kese dışında birsey görünmüyor gibi konuştu ama biz eşimle bakıyoruz sanki yolk oluşmaya başlamış gibi görünüyor. Fikriniz nedir? Ben öyle olmasını istediğim için mi görmeye çalışıyorum![]()
çok doğru söylemiş canım daha çoook değişirAynen canım7+4 olacağına 7+1 çıktı ultrasonda da sıpa
doktor da dedi ki tüm öğrencilerin aynı boyda mı
seninkisi biraz kısa göründüğü için öyle çıkıyor dedi. Aydınlatayım sizi de
Hiçbirşey senin şuanki durumundan önemli değil, dikkat et canım. Bende benımkini ayak sogukluguna bagladım. Umarım öyledirMelina nedenini buldumevi siliyordum benim mop biraz güç isteyen farkında olmadan güç uygularken karın kaslarımı zorlamışım ondan ağrımış geçti az önce farkettim bende
![]()
Seve seve fikir isteyene veririm tabikiiBizimde yıllaaaaardır çocuk odası dediğimiz oda, kameralarda oda ismi bile çocuk odası yazılı, bomboş duruyor 1 sandalye bile yok odadaama şimdi orası gözüme küÇük gelmeye başladı, mobilya çeşitlerine baktım begendiklerim asla o odaya sıgmaz, Allahtan bitişik odası da boş bir oda sayılır ütü falan duruyor. Ortadan duvadı kırıp açalım dedim. Mimar hanım senden fikir alırım o halde. Hem mimar hem ana adayı olarak *2 iyi gözlemlersin konuyu
![]()
Hem yer kaplamiyor hem güzel duruyor salonda uyutmaya birebirAyyyy bayılıyorum onlara, yıllar önce bir vitrinde görüp bayılmıştım minicik bir sepet, tüllerle süslenmiş. Eşim hadi gir alalım demişti, yok artık delirdin demiştim. Bak şimdi o hevesimi gerçekleştirebilirim ben de aslında, ilk aylar gelen giden bebegi de görsün diye salona koyarım.
Benmki böyle canım. Oksapar 400 +coraspinTam olarak hangi değerinin, kaç çıktığını biliyor musun canım, benim doktorum da kan pıhtılaşması var dedi, ama ısrarla sadece coraspirin kullandırıyor, güveniyorum da aslında kendisine her kontrolde de hatırlatıyorum ısrarla ama evet tamam buna devam diyor![]()
Eh seniiiiiiMelina nedenini buldumevi siliyordum benim mop biraz güç isteyen farkında olmadan güç uygularken karın kaslarımı zorlamışım ondan ağrımış geçti az önce farkettim bende
![]()
Oksapar 4000 yazcaktmmBenmki böyle canım. Oksapar 400 +coraspin
bizde de bu sahne yarın sergilenecek :) bugün doktora gittik diye bişey yapmadı yarın temizlik yaptıracağım hahahahaEh seniiiiiiben de bugun makineyle kocama sildirdim tum evi ama zabita gibi elim belimde adami denetledim
cinnet gecirmek uzereydi ki bitti. Surayi duzgun yap oradan ikinci tur gec suyu degis filan diyip durdum
![]()
Ay benimki de biraz feyz alsa ya. Adam sanki hamileymiş gibi akşam 9da uyuyor ya senin hormonların beni etkiledi diyorEh seniiiiiiben de bugun makineyle kocama sildirdim tum evi ama zabita gibi elim belimde adami denetledim
cinnet gecirmek uzereydi ki bitti. Surayi duzgun yap oradan ikinci tur gec suyu degis filan diyip durdum
![]()
Burda varya hava buz gibi bugün ya bende normalde asla çorap giymem ama çorapsız gezemiyorum dikkat et sırtım da üşüyor bugün kendi atletlerim artık olmuyor diye eşimin atletini giymiştimHiçbirşey senin şuanki durumundan önemli değil, dikkat et canım. Bende benımkini ayak sogukluguna bagladım. Umarım öyledir
Ben de sey taktigi yaptim makineyi doldurdum aldim elime yalandan tusa bastim, sesi duyunca napiyosun birak dedibizde de bu sahne yarın sergilenecek :) bugün doktora gittik diye bişey yapmadı yarın temizlik yaptıracağım hahahaha
Ayy ben de şimdi eşime devrettim kalan işleri halıları vermiştim onlar geldi sil süpür yapmam lazım alışverişe gitmem lazım oyy işim çok yetişmiyorEh seniiiiiiben de bugun makineyle kocama sildirdim tum evi ama zabita gibi elim belimde adami denetledim
![]()
Ya benim esim fazla naif biri, bizim evin horozu benimAy benimki de biraz feyz alsa ya. Adam sanki hamileymiş gibi akşam 9da uyuyor ya senin hormonların beni etkiledi diyor![]()